Петъчна: 13

• 4 011
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
  • Казанлък of all places
ФРГ следва да утвърди и приеме нова процедура, ....
Федералната Република Германия е намесена? Тогава и аз участвам. В грантовата схема, де .
Орднунг трябва тук. По азбучен ред да се действа. Иначе е загуба на академичен опит.

# 16

Аз съм прост човек, обичам простотата, много академично-сложни ми идвате.

# 17
Анджи, много си Уелкъм  Hug , особено с академичния опит, ред и ordnung (което, за мой срам, ми е тотално неизвестно, но чакам да бъда просветена  Hug)
Туй ФеРеГе не е онуй ФеРеГе (справка първия скрит текст), но съвети и интерпретации приемаме всякакви.

Зи, академичното не е задължително. Давай както ти идва отвътре. Wink

# 18
  • Казанлък of all places
Ако няма ФРГ  , няма кой да вика "Шнеляяяя! Шнеляяяя!" , а без подобни викове резултатите от подобни академични експерименти са близо до нереалните. Пък и освен спартански и американски редно е да има и европейска тенденция. Па било то на най-дисциплинираната нация.
Тенденцията "Шнель- Шнеля", позната още  като "Орднунг и бешпицунг" ("Ред и изшпицване") предполага академични занимания в определени дни от седмицата, в определни часове и с фиксирана продължителност. За проява на отклонение от норматива се приема носенето на униформа, слушането на Вагнер рецитирането на немски модернисти. Може и не едновременно.

# 19
(сядам на първи ред и започвам да записвам прилежно)

Още?

# 20
  • # супернатурална #
Но едно пришнелване няма ли да компрометира получените резултати  newsm78 Некои работи трябва да се извършват яваш. И за да избегна южно-съседски уклон, отговарям на въпроса от първият пост. Американска цифра, следния почерк:

Хем по темата, хем по датата, хем по моята си тема  Laughing

# 21
Тенденцията "Шнель- Шнеля", позната още  като "Орднунг и бешпицунг" ("Ред и изшпицване") предполага академични занимания в определени дни от седмицата, в определни часове и с фиксирана продължителност. За проява на отклонение от норматива се приема носенето на униформа, слушането на Вагнер рецитирането на немски модернисти. Може и не едновременно.

Звучи ми като сексуална фантазия на Хитлер. Mr. Green

# 22
  • Galaxy 13197853088
И защо никой не спомена отколешната мечта на северните дами да експериментират с тринадесет войни?

# 23
  • Балчик
И защо никой не спомена отколешната мечта на северните дами да експериментират с тринадесет войни?

Достойно за експеримент на днешната дата, но в строго стерилна среда. Иначе рискът експериментът да бъде с висок процент отклонения и грешки е твърде голям и неприемлив.

# 24
Краули някак ми открадна отговора, ама един Дийн няма да е излишен...тогава трима няма да са много.... Laughing Laughing Laughing

# 25
Кой е Дийн?  newsm78

# 26
Един от братята "Supernatural" - Сам и Дийн... Wink Тъкмо се лутах кой да избера, а тука ми идват накуп...не отказвам...биват, биват... Wink

Този от подписа на Краули е Сам...чакай да изнамеря Дийн...

# 27
Тумбе, мерси! Отивам да се срамувам в ъгъла, егати неподготвената се оказах на собствения си семинар.  Laughing

# 28
Eто това е Дийн -

А тук има колкото искаш, да добиеш представа...
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=supernatural+dean&ba … NXXAtDPsgbV1cycBg

Супер откачалка, такъв зевзек, мноУ ме кефи... Laughing

# 29
  • Ænima/Albuquerque
Оф, бе! И за тройки не моем си говорим, ако нема некой супернатурален! Ми не го гледам пък! Не ми е секси пък! Апелирам за тройките!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт