Петъчна: 13

• 4 010
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • # супернатурална #
Ай, сакън, тя е еколожка  Naughty Даже не съм пробвала, чувала съм.

# 76
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 77
Въъъъ!  Shocked

Joy
Абе само в началото, бе! Правиш се, че се концентрираш върху пушенето, докато можеш. Кат' забързаш фърляш и цигара и всичко.

Еее, то това друга работа, така може.  Mr. Green

# 78
  • # супернатурална #

И аз така, ама е на! Има жени със специални умения. Хубаво е да знаеш, че все още има техники за овладяване  Laughing

# 79
Суингът и той не ме кефи. Няма лошо хората да си "мърдат" и настрани - приемам го за човещинка, ама да се менкаме с някое приятелско семейство и да си охкаме в синхрон от 2 съседни стаи не ми звучи добре.

А аз винаги съм си представяла, че "размяната" се случва в едно и също помещение  Embarassed

# 80
Така, технически погледнато, дали е възможно Минка да пуши цигара? Която е овладяла Кегел, дали ще може?
Още малко и корабче с дима ще искам да направи.

# 81
  • # супернатурална #
Там където има пушек, има и огън  Laughing Не ми се вярва да е съвсем градска легенда. Ако някоя достигне до такива висоти, да сподели. Аз не бих и го причинила, все пак това не е белия ми дроб.

# 82
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 83
Аз не бих и го причинила, все пак това не е белия ми дроб.

Мила ти е, викаш, за разлика от дробовете.  Mr. Green

И аз се чудя дали е технически възможно, ама знае ли човек.

# 84
  • Galaxy 13197853088
виждал съм, в някакъв вехт филм беше, ама как се казваше ....

# 85
За 13 - те война - излишно е да са толкова много чисто технически. Така че нека се ограничим до трима по технически причини.  Mr. Green

Ахх, не.  Heart Eyes Ако са трима - е техническо - обслужваш ти. Ако са 13 воина - е вдъхновяващо - обслужват те те.

Предполагам, нали разбирате.  Laughing

Ай, сакън, тя е еколожка  Naughty Даже не съм пробвала, чувала съм.

hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт