Петъчна: 13

• 4 017
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък of all places
Нали не намекваш нищо за моето изложение за Орднунга ?

# 61
Нихтс такова не, майн хер! Краули е виновна, тя започна да сериознее.  Mr. Green

# 62
  • # супернатурална #
Ми тройката е сериозно нещо, бе! Кой е подходил несериозно към нея, все се е протъркал опарил. А топкането без емоция си е висш пилотаж, дето не всеки го владее. И повечето така уж започват, но после се включва неканения Емоций (те ти тройка). Май е свързано с хормона, който се освобождава по време на секс, окситоцин, да не кажете, че не подхождам нАучно  bowuu

# 63
Четох, четох, а пак не разбрах за тройки, четиринайсеторки, суинг или пушене иде реч. Thinking

# 64
За каквото ти душа иска, АзафLaughing

Голяма работа е емоцият, неговата мама, нали.  Mr. Green

# 65
За 13 - те война - излишно е да са толкова много чисто технически. Така че нека се ограничим до трима по технически причини.  Mr. Green

Свинщина, за посткоитални тютюнопушения ли се разприказвахте посред нощ? Пфуй, замърсители!
Опитвала съм и коитално пушене и не можах да разбера: аз сега секс ли правя или пуша? М?  Rolling Eyes

# 66
Егати, това е сигурно като да свириш на пиано една мелодия и да пееш друга, ама нарочно, не от липса на музикален слух. Само си представих как изглежда.  Joy Спря ли да се замислиш върху кое да се концентрираш?

# 67
  • # супернатурална #
Егати, това е сигурно като да свириш на пиано една мелодия и да пееш друга, ама нарочно, не от липса на музикален слух.

Ааа, не е чаак толкова сложно  Naughty  Joy Въпреки, че не знам точно кое действие се има предвид, щото се сетих и за едно друго, което изисква специални умения и което нема да спомена в никакъв случай  Laughing

# 68
Хммм, 13-те не ми звучат зле. Само да не е такава жега и наистина да го докарват на физика като воините от филма.
Тройките и четворките нещо не ме блазнят. Тази игра я играя по двойки /за воините ще си затворя очите... или поне едното, че с другото да им се радвам и визуално, че после може да не ми е хич весело след толкова много мъже наведнъж/.
Суингът и той не ме кефи. Няма лошо хората да си "мърдат" и настрани - приемам го за човещинка, ама да се менкаме с някое приятелско семейство и да си охкаме в синхрон от 2 съседни стаи не ми звучи добре.
А пушенето след секс винаги ми е било табу /с изключения, разбира се  Mr. Green/, че половинката ми е непушач. Само дето и аз ги отказах последните няколко месеца, та и преди, повреме, след, в проект и т.н. на Кекса - все ми стана табу.

# 69
Спря ли да се замислиш върху кое да се концентрираш?
спрях и тактично попитах "ние сега е**м ли се, или пушим?" Отговора беше и "двете".

Суинга не е ли в една стая? Някак си не ме кефи идеята.  Confused

# 70
И на мен ми е антиеротичен суинга, особено ако става дума за близки хора - мчи аз нямам щения към приятелите си, независимо от пола.

Краули, мани ти тая работа, със сигурност пуша в по-бавен ритъм, отколкото другото, няма да мога да синхронизирам, гаранция.  Mr. Green

Кажи за специалните умения, не се прави.

Спря ли да се замислиш върху кое да се концентрираш?
спрях и тактично попитах "ние сега е**м ли се, или пушим?" Отговора беше и "двете".

Ма къв пич.  hahaha

# 71
  • Ænima/Albuquerque
Опитвала съм и коитално пушене и не можах да разбера: аз сега секс ли правя или пуша? М?  Rolling Eyes

И двете - Саркът туй го можи.  bowuu

# 72
  • # супернатурална #
 Joy
Абе само в началото, бе! Правиш се, че се концентрираш върху пушенето, докато можеш. Кат' забързаш фърляш и цигара и всичко.
Оф, как не мога да ти отказвам  Crossing Arms Минкино пушене, така да се каже  Joy

# 73
  • Galaxy 13197853088
пушиш с Минка  #Crazy #Crazy

# 74
Не, Минка пуши  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт