32СОУ

• 16 426
  • 83
  •   1
Отговори
Здравейте! Дъщеря ми е приета в 32СОУ с паралелка АЕ;НЕ. Моля ви, кажете своето мнение за това училище като гимназия. Помогнете ни с избора на училище. Знам, че в 8 клас в седмицата има 20 часа английски език, и че от 9 до 12 клас се изучават всички предмети на английски език. Така ли е? Още веднъж ви моля, скъпи мами, да ни помогнете с каквато знаете информация, свързана с 32СОУ!!! Simple Smile 

# 1
Здравейте!!! Добър избор сте направили училището е страхотно и паралелката също.

# 2
Аз също съм чувала добри отзиви за това училище.

# 3
Здравейте!Моят син също ще е осмокласник в 32-ро у-ще.В същата паралелка-АЕ, НЕ.
Дано избора ни на у-ще да е правилен!

# 4
Здравейте ,моят син също е  в 32 СОУ ,АЕ  ИЕ .Надявам се родители да напишат своите отзиви от училището .

# 5
  • София
Здравейте!

Дъщеря ми учи в 32 СОУ - сега ще е 11 клас. Да, учебната програма по езиците като хорариум е като на езиковите гимназии. Относно предметите на английски език - не са всички, разбира се, това се определя от това дали имат учител по предмета, който може да го води на английски! Във випуска на дъщеря ми учиха история, биология, химия, география и малко физика на английски - най-усилено и сериозно е по история, а биологията, химията и основно физиката поради спецификата си карат успоредно на български и английски. Иначе като във повечето училища има честа смяна на учителите по английски - досега всяка година са нови, иначе са добри мисля. Изискват доста, но си е и до дете - който е сериозен, учи, който го мързииии - се мъчи!
На английски език предметите се учат до 11 клас, а в 12 - не.

Ако имате други въпроси, на които мога да отговоря, заповядайте!

# 6
Хубаво си е 32СОУ.Синът ми учи до 8 клас там и само хубави неща мога да кажа. Simple Smile

# 7
Много благодаря за мнението ,наистина е трудно да се прецени , всяко училище носи своите  плюсове и минуси .

# 8
  • София
Аз пък не съм доволна от училището до 7 клас. Отношението или по-скоро липсата на такова беше забележително.

# 9
Какво имате в предвид "липсата на отношение"?
 Naughty

# 10
Мен по скоро ме интересува къде продължават да учат децата след 12 клас.Дали някой  има информация от първа ръка. newsm78

# 11
Децата на мои близки завършиха това училище.Според тях 80-90% продължават да учат в България.Доволни са и деца и родителите им. Simple Smile

# 12
Много ви благодаря! Вече записах дъщеря си в 32соу. Мисля, че сме направили добър избор!!!  Wink

# 13
Поздравления за избралите да учат там младежи!В 8 клас до тази година имаха преподавателка с матерен език английски език,да се надяваме,че и през следващата ще има такъв кадър.От децата знам ,че им харесва и го одобряват.Успех!

# 14
А аз съм го избрала за прогимназия на дъщеря ми. По всичко прочетено разбирам, че ще е добро за нея (кой както го разбира).
Проблем остава, обаче приемът след 4-ти клас (дали ще има места? В какъв клас ще попадне? ...
Моля Ви за мнение за 5-7 клас, препоръки за класна, учители ...
Най-силно се интересувам от бълг. ез. и литература
Английски ез.
Втория чужд език ...
Дъщеря ми е с хуманитарна насоченост и много ми се иска да попадне в училище с вдъхновени българици, даже и писатели и поети, че тя нещо е започнала и да съчинява ...

Ще съм благодарна на всяко мнения за 5-7 кл.

Общи условия

Активация на акаунт