32СОУ

• 16 427
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
В спора се ражда истината
БЛАГОДАРЯ за инф. на всички

# 46
  • Вече на светло в София
За 32-ро мога да пиша само в периода 1-7клас. За мен това е най-доброто училище в район Възраждане. На таблото при малкия вход съм виждала различни обявления за извън класни занимания - тайклондо, танци, театрална школа и други, които не съм запомнила, май имаше и рисуване. Имат училищен отбор по футбол, води го преподавател по физическо от училището, ходят на състезания.
Според мен много зависи на какъв екип от учители ще попадне детето. Моят син имаше късмет, както от 1 до 4 клас, така и в 5-7. Много от учителите му заслужават да са в темата за най-добрите учители (имаше такава) Началната му учителка беше госпожа Добрева. Невероятен преподавател, Класна с главна буква, защото тя сплоти класа, не позволяваше дразги и лоши закачки сред децата, обгрижваше ги. Накрая на 4 клас всички плакаха при раздялата, до 7 -ми я търсеха при началото на учебната година за да я поздравят. Други учители, които заслужават да се споменат са госпожа Колева по математика - 5-7 клас и г-жа Атанасова по бел. Невероятни, жени, които си обичат професията и се раздават.
Като се замисля, много малко от учителите с които съм се сблъсквала са, как да го кажа, са пО лабави
Негатив беше, че по руски всяка година им се сменяваше преподавателя и руски така и не се научи.
Извода за мен е че 32-ро е много добро училище.( имам база за сравнение само с 18-то и с това дето съм прочела тук за различните училища по София)

# 47
  • София
За 32-ро мога да пиша само в периода 1-7клас. За мен това е най-доброто училище в район Възраждане. На таблото при малкия вход съм виждала различни обявления за извън класни занимания - тайклондо, танци, театрална школа и други, които не съм запомнила, май имаше и рисуване. Имат училищен отбор по футбол, води го преподавател по физическо от училището, ходят на състезания.

Че това са си обяви на платени частни школи. Къде другаде да си лепят обявите ако не в коридорите на училищата. АЗ говорех за някакво извънкласно занимание, организирано от учителите от училището, а не частни школи. Такива дал господ и не е нужно да ги търсиш, те сами те намират  Mr. Green Mr. Green

# 48
  • Вече на светло в София
От самото училище, госпожата по руски беше направила театрална група с руски пиеси. Бяха ходили в руския център, май newsm78. Подробности не знам защото не сме участвали.

# 49
Здравейте! След горе- долу една година искам и аз да питам за 32 СОУ. Предстои ни кандидатстване за езикова паралелка в 8 клас. Дайте мнение.Моля!

# 50
Началната му учителка беше госпожа Добрева. Невероятен преподавател, Класна с главна буква, защото тя сплоти класа, не позволяваше дразги и лоши закачки сред децата, обгрижваше ги. Накрая на 4 клас всички плакаха при раздялата, до 7 -ми я търсеха при началото...
Повдигам темата с питане за учителите на първи клас, които ще поемат първолаците.
Благодаря на горната дама за споделеното, дали госпожа Добрева ще поеме клас наесен?
От всички теми за училището няма нито един друг конкретен анонс за преподавател в 32-ро за първи клас от наесен, само веднъж се споменава г-жа Павлова, но без мотиви. За мен учителят е много, много важен.
Моля, ако има родители с отзиви за госпожите, които тази година завършват с ІV клас, да пишат тук или на лични, дори и да е негативно. На срещата не казаха имената на преподавателите, нито имахме възможност да говорим с тях, само ги видяхме на стълбите - има и един мъж, а имената за жалост не знам...

# 51
  • София
Синът ми е приет в училището и съм много щастлива.  Hug

# 52
Честито и на добър час!
 newsm51

# 53
  • София
Моят син също е приет   bouquet  bouquet  bouquet

Ейй, много нерви, много чудо докато излезе класирането Simple Smile

# 54
  • София
Много нерви наистина, към 17ч. не можех да вляза и в сайта на училището... добре, че се свърши.  Hug
Сосче, благодаря ти.   bouquet

# 55
Честито, и ние сме приети, но се колебая. Нищо не научих за учителите, които ще поемат първи клас, на срещата дори имената им не казаха, не се знае при кого ще попадне. Двоумим се още дали да е в това или в друго училище.

# 56
  • София
Мира, за кое друго училище се колебаеш? Аз знам имена на три, които ще поемат 1 клас, ако мога да помогна...  newsm78

# 57
  • София
sise_to, , ще се радвам да споделиш имената на учителите. Аз също нямам никаква представа кой ще поеме първи клас.

Ние сме на диагностика на 10.06. Другите училища я правят предварително, а тук - след класиране  newsm78 newsm78

# 58
  • София
Ние сме на 11.06 на диагностика, доколкото разбрах, тя е за разпределение на учениците равномерно по паралелките.

# 59
Ние сме на 11.06 на диагностика, доколкото разбрах, тя е за разпределение на учениците равномерно по паралелките.

Така е  Peace
 Успех и на диагностиката Hug

Общи условия

Активация на акаунт