ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 27

• 45 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • И аз не знам къде...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5180511

Трябва да отделим по-голямо внимание на ваксинопрофилактиката и то при най-рисковите групи - деца, възрастни и хронично болни, подчерта министър Атанасова. Предстои огромна работа, за да бъде променена обществената нагласа в полза на редовната ваксинация.
.............. проект на Национална програма за повишаване на ваксиналния обхват на населението срещу сезонния грип. Тя трябва да обхване 45% от населението за петгодишен период

Мдааааааааааа  ooooh!!

# 601
Ама разбира се, че трябва да обхване и хронично болните. ) Те нали и без това са болни, що да не им пляснем и някоя противогрипна ваксина.

# 602
  • Бургас
Здравейте! Моята дъщеря е с диагноза неутропения /липсващи сегменти в левкоцитите/, благодарение на ваксините. Благодарение, че я кърмя не боледува. Доста се чудих дали да слагам убийствените ваксини и сега съжалявам до мозъка на костите си. Да ми е здрава, пък другото ... Сега сме освободени от останалите ваксини и чакаме да "израстем" проблема.

Иначе държавата няма пари за лекарства за онкоболните, няма дори договор за доставка на същите, а ваксините - убийци са осигурени още преди да бъдат гласувани като задължителни!

Спирам, че все клетви ми идват на ума...

# 603
Какво казват медиците за това заболяване:

Неутропения

Намаляване броя на неутрофилните левкоцити в периферната кръв. Може да бъде вследствие на генетичен дефект или придобита. Придобитата неутропения се дължи на разнообразни причини, сред които: апластична анемия, левкемия, страничен ефект на лекарства (особено имуносупресори и антинеопластични), или заболяване на самите неутрофили - напр. паразитна инвазия. Неутропенията води до сериозен имунодефицит, тъй като тези клетки съставляват до 70% от наличните в организма бели кръвни клетки. Рискът от инфекции се увеличава неимоверно.

http://www.puls.bg/reference/dictionary/dictionary_828.html

Има ли смисъл да казвам нещо повече? Лекарствата (ваксините) водят до това състояние! Чудиш се дали да ваксинираш ли?

При това състояние поредната ваксина може най-много да убие детето. Ти решаваш! Дъщеря ми е на 3+ и няма нито една ваксина след родилното. В резултат на това тя е едно от най-здравите деца в квартала.

# 604
Ани, радвам се да те видя в темата, макар и по кофти повод.  Hug

Саше, не мисля, че повече се чуди дали да ваксинира...

# 605
Момичета, цяла сутрин чета предишните теми, виждам, че писаното е необятно .
Моля ви, която от вас е намелила педиатър, който да попълва картона на детето, но да не слага ваксините, да ми даде на ЛС координати и малко информация. Детето ми е на 9 мес, до сега сме слагали ваксините, но от тук нататък имаме причини да искаме прекратяването им. Не можем да минем официално с разрешение от ХЕИ, помагайте моля ви!  Hug

# 606
Анито, след коя ваксина е пострадало детето ти?

# 607
  • Пловдив
Снощи говорих с моя позната в Америка,Орландо.Та след като и споменах,че скоро баща ми е бил болен/за 2-ри път/ от пневмония тя ми вика-Абе що не го накараш да се ваксинира Crazy Има ваксини и много добре се повлияват тези,които са изкарали болестта newsm78 Не я отсвирих,щото ми е близка,но на нея и е позволено щото учи за мед.сестра там.Та явно пропагандата се движи успешно...

п.п. Но естествено,че веднага го забравих тоя вариант с ваксината... Laughing Само това липсва!

# 608
Нов филм купих и няма да съм аз, ако не го кача във vimeo, като 2 ГБ avi file Wink
Shoot 'Em Up - The Truth About Vaccines

# 609
Подкрепя се кьрменето до 6  месец защото според СЗО малкото бебе няма антитела и не може да образува такива,затова чрез кьрмене да ги получи от майката.
Ако му сложат ваксина изведньж това малко бебе обрьща имунната си система на 180 градуса и започва да образува антитела....
Е докога с тези глупостни противоречия за малоумници?

# 610
Нов филм купих и няма да съм аз, ако не го кача във vimeo, като 2 ГБ avi file Wink
Shoot 'Em Up - The Truth About Vaccines

Супер, благодаря.   bouquet

# 611
Подкрепя се кьрменето до 6  месец защото според СЗО малкото бебе няма антитела и не може да образува такива,затова чрез кьрмене да ги получи от майката.
Ако му сложат ваксина изведньж това малко бебе обрьща имунната си система на 180 градуса и започва да образува антитела....
Е докога с тези глупостни противоречия за малоумници?

А я виж това - http://www.blitz.bg/article/30693 - Д-р Ангел Кунчев: 3 деца в Бургас са инвалиди заради полиомиелит!

"- Но нали ваксината е задължителна?
- Да, задължителна е. Нещо важно искам да отбележа – ние сменихме ваксината. Преди работехме с жива ваксина, а сега от няколко години вече използваме убита. Живата даваше възможност като имунизираш едно дете, то отделя вируса с изпражненията и поради не толкова добрата хигиена можеше да имунизира и други деца – един малък положителен ефект. Сега с убитата ваксина е предпазен само този, който е имунизиран. Няма го този ефект. Значи необходимостта от по-високо имунизационно покритие е още по-голяма."

# 612
 ooooh! Много е зле Кунчев.....

# 613
Момичета, цяла сутрин чета предишните теми, виждам, че писаното е необятно .
Моля ви, която от вас е намелила педиатър, който да попълва картона на детето, но да не слага ваксините, да ми даде на ЛС координати и малко информация. Детето ми е на 9 мес, до сега сме слагали ваксините, но от тук нататък имаме причини да искаме прекратяването им. Не можем да минем официално с разрешение от ХЕИ, помагайте моля ви!  Hug

Аз също търся такъв лекар и ще съм много благодарна ако получа и аз някое име и телефонче  Rolling Eyes Praynig Няма значение в кой град е , нашата лична ни каза , че може да кажем , че сме били на гости и сме сложили там ваксината

# 614
Тези деца от Бургас не би ли трябвало да са имунизирани?!

Общи условия

Активация на акаунт