Усетихте ли земетресението?

• 20 032
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
Лек страх ме хваща...Тук няма земетресения и съм отвикнала. Другата седмица се прибирам... та ако има още...ужас.

Веднага ще свикнеш, не се тревожи. И аз мислех, че съм отвикнала, ама то се оказа като карането на колело Mr. Green

# 256
  • София
Усетих го. Бях си легнала с една книжка. Веднага отворих лаптопа за да вида дали някой е писал, ама се бях върнала в старата тема, а тя била приключила... шашава работа, толкова съм застреляна от страх...

# 257
  • София
От около час насам имам проблеми с разговорите в мрежата на Глобул. Дали има връзка със земетресението и имате ли подобни проблеми?

# 258
  • София
   Никси, твоя човек тук ли е? Като се сетя преди време как се беше паникьосал.

# 259
Лек страх ме хваща...Тук няма земетресения и съм отвикнала. Другата седмица се прибирам... та ако има още...ужас.
Веднага ще свикнеш, не се тревожи. И аз мислех, че съм отвикнала, ама то се оказа като карането на колело Mr. Green
Joy hahaha
Ти щото беше официално поканена в най-безопасния квартал в София, та затова си така духовита! Mr. Green

# 260
А аз искам да питам Калинка-та кое е това място без земетресения, че обмислям да се изнеса някъде и без това тук ми омръзна моята работа, а нова трудно се намира Mr. Green

# 261
  • София
Усетих го, но не се уплаших - каквото има да става ще си стане.
 За първи път от години си легнах и заспах след обяд. Земетресението ме събуди, на 12 ет. се усети отчетливо. Скъпия продължи да си спи, само се обърна на другата страна.
А кучо на балкона изобщо не беше неспокоен, нито преди това,  нито после.

# 262
  • София
А аз искам да питам Калинка-та кое е това място без земетресения, че обмислям да се изнеса някъде и без това тук ми омръзна моята работа, а нова трудно се намира Mr. Green

на средата на Африканската плоча.

# 263
  • Там,където се събуждам щастлива.

Нискоземско.  Wink
Така, така Никси....Може ли с теб?  Laughing

# 264

Нискоземско.  Wink
Така, така Никси....Може ли с теб?  Laughing

Идвай, ще те вземем и теб, те дружбалии са гостоприемни Joy

Тайна, няма го мъжО, ама му се обадих да му кажа, че ни е разлюляло и моментално спря да го е яд, че не можа да се измъкне от работа. До вчера завиждаше с черна завист за слънчицето, а днес се кефи на стабилната ниска земя  Joy

# 265
Хайде всички към Дружба-ходом марш! Ще пиете ли някакви хапчета за през ноща?Аз се бях пооколитила ама с идването на ноща пак ме хвана шубето. Жалко,че тук нямаме бели нощи.

# 266
  • София
   Няма да пия, готова бях да заспя още в 16, после в 21, но отлагам,че все в 6 се будя.А и чакам да разхлади малко.

# 267
  • France
Хайде всички към Дружба-ходом марш! Ще пиете ли някакви хапчета за през ноща?Аз се бях пооколитила ама с идването на ноща пак ме хвана шубето. Жалко,че тук нямаме бели нощи.
Защо към Дружба?

# 268
# 269
  • у дома

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?
Монтана-центъра,на петия етаж си се усети доста...

Общи условия

Активация на акаунт