Усетихте ли земетресението?

• 20 037
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
В Перник нито беше кратко нито беше плавно. Sick

# 241
  • на брега на морето
Ох, миличките вие. Тъкмо се успокоихте малко.

# 242
  • София
Аз драматизиране в темата не видях. Освен някакви неуместно изтипосани снимки, от които явно трябва да си извлечем поука. Laughing

# 243
  • където ми харесва
Тамън влезнах да видя дали има нова тема, а тя цели 17 страници.

Силничко си беше, аз малко под земята се падах, та не ме люля толкова много, ама беше много неприятно.

# 244
  • София
току що по новините казаха да очакваме още Shocked #Crazy

# 245
  • където ми харесва
Е, кое точно те очудва? Абсолютно нормално е да се очакват още, казаха  и че ще са с магнитуд около 3+/-

# 246
  • на брега на морето
Няма да се спи тази нощ, ясно.

# 247
  • София
Аз пък не чух такова нещо, само,че е възможно да има вторични, но никой не може да каже със сигурност "очаквайте още".

# 248
  • на брега на морето
...само,че е възможно да има вторични,

Значи ще спя.

# 249
Аз пък не чух такова нещо, само,че е възможно да има вторични, но никой не може да каже със сигурност "очаквайте още".
Аз също не чух подобно нещо!
Ей така като се преиначи и интерпретира чутото, и ще се появи информация, че утре в 12, на площада пред кметството, ще кацне розов слон и това е абсолютно сигурно! ooooh!

# 250
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/?view=1 тук показват че силата е 3.9

# 251
  • София
явно са го променили, защото на същия сайт го видят 4.3 или 4.5 и беше в червено.

# 252
  • където ми харесва
Абе, по новините казаха, че е 4.5 в този сайт също е толкова. Склонна съм да вярвам.

# 253
Аз чистех с прахометлата  Mr. Green и шумът не съм го усетила, но земетръса осезаемо. Бях в дом. екип /къси гащи прилепнали и потник/, изключих прахосмукачката, грабнах телефоните и дим да ме няма. Всички бяха на улицата и аз се изтипосах в този вид  Embarassed, но после се прибрах /на 3-и етаж в къща/ и си дочистих, бърсах пода, че даже се и изкъпах. Ами така де, каквото е писано да става ще става, няма къде за избягаме освен в гората, но и там ще е за малко. Като гледам навсякъде около нас ги тресе, тъй че е безсмислено.  Hug Само да няма по-силни. Praynig

ПП. Във всички сайтове го отчитат 4.5.  Peace

# 254
  • Там,където се събуждам щастлива.
Лек страх ме хваща...Тук няма земетресения и съм отвикнала. Другата седмица се прибирам... та ако има още...ужас.

Общи условия

Активация на акаунт