Отговори
# 120

Аз се включвам след 2 теми, но не мога даже да ви насмогна с изчитането...

На всички нови мами Честито! 

heruvimche,  моля се за твоето бебче,  Hug

# 121
  • София
Привет момичета  Hug
Днес ще бъде ужасна жега и направо се чудя къде да се скрия...Много ми е криво,че цяла нощ не можах да спя.Малката така се беше наместила,че на която страна легна,този крак изтръпва целия.По едно време се събудих по гръб и все едно нямах крака.Спала съм има няма час-два...Сънувах някакъв кошмар,че изведнъж започва да ми тече обилно кръв,а съм бременна с малката още и като се събудих бях вир вода и беж до тоалетната да проверя дали всичко е наред.От сутринта бях с леки контракции и ужасни болки в ставите и общо взето всичко около Минката...Сега имаме гости и чакам с нетърпение да си тръгнат,да се изкъпя и да се опитам да поспя малко в тоя мор.
Аз за болницата си взех едни гащи ама ни са плитки ни са дълбоки.Ако се наложи секцио точно какви ще трябва да имам,за да ми е добре с тях  newsm78

# 122
heruvimche стискам палци всичко да е наред и много скоро да сте си в къщи да се гушкате и кармите  Hug

# 123
Херувимче,аз вярвам в силата на положителното мислене и знам че всичко ще завърши благополучно Hug И честито бебче   bouquet  baby_neutral Най-големите битки се водят от най-малките герои  Hug

Аз нямам кой знае какво за споделяне.Джиджа беше по-добре преди обед,но сега пак вдигна Т. и заспа.И понеже цяла нощ седях будна до нея сега ще полегна,че после трябва да ходя да взема поръчаната вече торта- няма начин,платена е а и си я чака детето.Довечера който дойде ще си тръгва с почерпката и толкова  Tired

Оставям ви.Стойте си по къщите на хладно и стискайте кълки  Hug

P.S. Отпадам за утрешната среща  Confused

# 124
Тайра: Аз си взех, дълбоки почти до пъпа Wink Мисля, че ще ми свършат работа Hug Ти кога си на доктор? Все отлагаш, отлагаш да идеш, как издържаш на тия болежки newsm78 Пази се и внимавай, пии по-вече течности Hug

# 125
Херувимче, първо честито ви бебче, да е живичко и здравичко, а ти не се тревожи - всичко ще е наред, нали знаеш, че децата Господ ги пази! А и ние сме с вас!  Peace
Дидка, по тази формула излиза, че моят мъж трябва да е 3100 ... Голям, бе  newsm78 ... щото пък аз съм малка сякаш (само 176 санта) - хихихихихихих!  Peace

# 126
  • София
Екзо, сега ви гледах в снимката с Вал, много сте сладки и изглеждате супер за бременни с две дечица  Heart Eyes Като знам че сте 6-ма, вярно сте героини, миличките в тази жега, на на нас колко ни е зле, а представям си на вас Hug
Диди24, и ти изглеждаш много добре, супер си Hug

# 127
Днес говорих с мама по телефона, и ми каза нещо много интересно. Тя нали е акушерка и имат някаква формулка, по която се изчислява теглото на бебето. Моето шоши излезе 2.940 кг сега, долу горе наистина толкова трябва да е Simple Smile Формулката е следната. Мерите си фундуса (от края на пубисната кост до най-горната част на матката) със сантиметър, моето е 31 см (ама хич не знам дали го измерих правилно, не мога да си напипам горната част на пубисната кост вече  Laughing...). Минус 12 см по 155 Simple Smile Някоя мама, на която скоро са й каали теглото може да сравни и да каже дали съвпада. Simple Smile

Диди, на мен ми казаха ориентировъчно тегло 2400 гр. в 34 седмица. Доколкото знам от дължината от пубисната кост до най-горната точка на матката в сантиметри трябва да е колкото седмична е бременността. При мен съвпада! Според формулата обаче (34-12)*155  = 3410гр.

# 128
Здравейте момичета!  Hug
Аз кафенце вече пих, а сега само ви изчитам, включвам се набързо и ставам, че съм решила днес да се поразчистя!
 newsm79 newsm75 newsm28 wash hang 1ironing 1dishes newsm55  food002
Херувимче, Честито ти синче!!! Недей да мислиш за лоши неща! Според мен, всичко ще се оправи с бебето! Стискаме палци! Пожелаваме ти скорошно прибиране у дома с малкото бебоче- а то да оздравява на секундата!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Силно се молим за вас!
Софи аз мисля, че ръкавичките са по преценка на майката, надали ще ти направят проблем.
Лудница естествено, че болят, нали затова са контракции, само че ако не са подготвителни, а реални, няма какво да ги накара да спрат!
Бюти Хайде, сега какви са тези приказки?!
Шех не съм свикнала да виждам толкова къси отговори от твоя страна  Laughing
Тайра какви болки бе? Да не раждаш и ти- днес, утре (тези дни)  Shocked
Ее..Блонди Тъкмо се надявах да ти разглеждам покупките! Дано да ти я дадат дрешката, не вярвам, че ще те излъжат за 30е. И после да гледаме какво си купила за малката беборанка.
Аз все си мисля, купувам роклички, ама да не вземе да ми се появи с пишка?!  Shocked Shocked Shocked Много хубаво за количката  Heart Eyes, ние мислим да я складираме в коридора  Simple Smile
Блонди тайно ти завиждам за хладното време! И сега какво няма ли да си получите комплектчето??

Лошичка аз съм с един сак и една огромна торба на Джъмбо.  Blush

ОФ, отплеснах се, хайде отивам да чистя...

# 129
Бюти,мерси за темичката!  bouquet
Котка и калинка,честита рожбичка!Да ви е жив и здрав Борис ! Hug Hug
blessedbysauron ,да ти е жива и здрава мома Калина Hug!Бързо да оздравява зайчето! Praynig
Херувимче, Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug.С теб съм ,мила,изпращам ти много положителна енергия,дано бебо бързо укрепне!
Не съм ви чела много ще наваксвам.Снощи купих някои неща за дребосъка на нощното пазаруване в Мол Пловдив.И каката намаза.Та така-децата винаги са с предимство ,пък и викам си сега какво му трябва на Тюлето(аз) Laughing

# 130
Първо искам да кажа на Херувимче, че всички сме с нея. Стискаме палци всичко да е наред. Бързо възстановяване и само позитивни мисли за добро стечение на обстоятелствата. Всички сме леко притеснени и напрегнати в момента и сме в очакване на сюблимния момент. Още повече при тези, на които ни е първа бременност. Но трябва да сме изключително спокойни, за да бъде всичко наред. Бог да помага на всички ни. Praynig

Честито на първите мамчета   bouquet .Дано и ние като вас скоро да се запознаем с нашите рожбички и да си ги гушнем. Hug

Аз май започнах с "гнезденето"  Laughing. От няколко дена съм започнала сериозна чистка вкъщи. Пера всичко, а тези дни мъжа ми ще пере и килимите..Simple Smile Не знам защо, но нещо ми се върти в главата раждане на 1-ви август, пък ще видим какво ще излезе  Grinning или по-точно кога... Laughing

# 131
Пърпъл - какво съм казала  Shocked Shocked Shocked
И кво сега - кои се събрахме утре за срещата? Аз, Лоа, Кат, Бейби Ати, Дани и Михи? Имаше една f_desi - нещо се изгуби  newsm78

# 132
Някой да е ял риба пангасиус? (Блонди?) ще си правим за обяд, а някъде четох, че била отровна  Mr. Green Mr. Green

Не съм Блонди.... Mr. Green Не е отровна  Mr. Green, но е доста мазничка Simple Smile
Ей, Бюти, сега ще кажеш, че не си питала, ама аз видях  Embarassed hahaha

# 133
мерси  Mr. Green аз го махнах после въпроса, щото прочетох в нета  Mr. Green ама пише, че мирише на тиня  Sick а аз нали не си падам по рибите - само цаца ми дай (ако това се брои за нещо  Mr. Green) и паниран хек мога да ям.. ама другите са ми отврат и сега за обяд - айде уж риба, ама може пак да пропусна  Mr. Green Hug
п.с - еее, ти пък за такава ли ме имаш  Shocked аз съм си душичка, не мога да лъжа, всичко си казвам  Mr. Green

# 134
ek3otu4ha ами аз дори не се бях сетила за такива гащета, чудя се дали няма да има още нещо което съм пропуснала. Hug Ако нещо да ми пратиш твоя списък.  Laughing
вал така е миличка ,аз си взех тези,но нещо или ги бях обърнала или и аз незнам,от едната страна може да са по-дълбоки,ще взема пак да ги пробвам на хладно.

Общи условия

Активация на акаунт