Отговори
# 105
  • Варна
d05,
я сподели за тази обиколка, да се измеря и аз, че съм си наумила тези дни да ги купувам прословутите гащи Crazy

# 106
  • София
Бюти заглавието е разкошно, направо ме разбииии  Joy

Биби пепел ти на езика - кви са тия приказки, че няма да устискам до 23 юли  Naughty. Ако дойдеш във вторник на лекцията в мола , ще те подкупя с два сладоледа само и само да кажеш, че секциото ще е след 23  Crazy

# 107
Хоп троп и аз тук Heart Eyes

# 108
Ами в интерес на истината първо ги бях видяла в Джъмбото в София и седяха там дето минаваш към долния етаж.. по нанадолнището  Mr. Green точно има разни такива пили за крака, тампони и т.н. Иначе си ги купих от  нашто Джъмбо и тея подложки са покрай касите  newsm78 те са в една зелена опаковка, малка, правоъгълна.. ама ако нещо не може да ги намерите питайте, аз все там питам, че да става по-бързо, иначе трябва да обиколя навсякъде и купувам всевъзможни глупости  Mr. Green не че пак не го правя де  Mr. Green
абе гледам тоя бейби вак - аспиратора, той е 22 лв бе  Shocked Mr. Green то бива и да не дърпа сополите за тая цена  Mr. Green

# 109
Херувимче, мислено съм с вас Hug

# 110
Лелеееееее,че сте изписали Naughty Честити бебоци да са много здравички и да пораснат щастливи дечица! Херувимче,всичко ще е наред,бъди силна и вярвай! Hug

Вчера бяхме при свекърва ми,те имат къща и прахме колички,шезлонгчета,столчето за кола... и така,приготвям се лека полека.

Ух,и на мен постоянно ми се спи и нищо не ми се върши. Оставям ви,че ме мързи да пиша повече.

# 111
Месечинка виторога мерих си кръста  Laughing и под корема -беше ако не греша 106. На тези XL ги дават до 110 Laughing т.е за една бройка и да са ми малки

# 112
Само бърз запис  Hug, за съжаление нямам време да ви чета.

ЧЕСТИТО НА КОТКА И КАЛИНКА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОБЧО

Бюти поздрав за темите  bouquet

# 113
  • София
Леле мацки, как сте в тази жега? Simple Smile
Текстила по количката и цялото кошче вчера и аз си ги изпрах (т.е. мама ми ги изпра де Blush), да се освежат, да минат през една вода и до вечерта изсъхнаха Wink
 Блонди за държането на количката - и нашия коридор е малък, а и трябва да изкача стълби докато стигна до входа на къщата и антрето, гаража ни - имам чувството, че като описа вашия, слушах за нашия hahaha, прахолия, натурия, инструменти, зимнини и какво ли още не, но засега съм свалила текстилната част и съм я качила горе в къщата, а количката,т.е. само шасито е сгъната и стои в гаража, но сега като почне да се ползва нямам идея къде ще я слагам, може би сгъната и до вратата на гаража, съвсем в началото, а то като я ползвам всеки ден - няма проблем, у нас поне никой не пуши,т.е. и там не се пуши и няма как да се вмирише.
Екзо, и аз така бях с гърлото и носа запушен (дори нали ми препоръча капки), та ми мина вече де, а за гърлото смучех прополки, стават за бременни и са много приятни на вкус Hug
Бюти ,значи зелена малка опаковка да търсим, и аз искам от тези кърпички, защото и аз никъде не сядам, освен в нас Crossing Arms
Лошичке, оправяй се по-бързо Hug
Херувимче, а ти не разбра ли по някакъв признак, че може да имаш проблеми и да се усъмниш? И още нещо - ползва ли упойка докато раждаш ?
Дано днес изпишат и Ивка Praynig
Оо Даниелка, как си, т.е. как сте? Hug

# 114
Присъединявам се към клуба на будуващите нощем, ако ме приемате де.  Crazy

И на мен някой ми липсва тея дни и се загледах в никовете и се сетих, че Darlena ми се губи и като последната клюкарка влязох да видя, кога последно е била активна, ми то са минали цели 6 дни. Дано всичко да е наред при нея и скоро да пише.  Praynig

Екзо, наистина не остана, не се предавай накрая, там където съм родена имаме една поговорка "Власите на край Дунава се давят" недей и ти така да предаваш фронта с тези болежки.

d05, ти ако си размер XL, аз направо да се отказвам да си купувам  hahaha

# 115
  • Обетованата земя
Белверде, едва я понасям тая жега...Снощи гледахме с мъжа ми до 3 часа филм, и съм заспала чак към 4, ама то няма такава жега. А предната вечер като спахме на климатик, сутринта бях схваната и ме понаболяваше гърлото, няма угодия.  Crossing Arms Само се въртях и мислех за раждането, кога ли ще е, как ли ще е. Аз май не съм споделяла с вас и другия ми страх, да не стане както с баткото, да ми кажат на някое мерене на тоновете че падат и да ме накарат да влизам, да ме сложат на истема окситоцин и да я извадят преждевременно бебка.  Crossing Arms Причината-докторът помни ситуацията от предния път и го е страх да не стане пак така (тогава и доста кръвозагуба имах) и иска да е по-рано, за да е по-малко бебето. Това е сценария в мойта глава, ама като нищо да стане така. Предния път с Иво отидох (вярно че 2 дни след термин), без никакви наченки да раждам и изведнъж той ми казва че тоновете са ниски, вече не съм сигурна минимум 110-115 бяха, и хайде ще раждаш. И не тръгна естествено, а го предизвикахме със система. Уфф, дано не стане така този път.  Тогава като ме проверяваше за разкритие, беше 3 см, бръкна и каза вече е 4 см. Но не ме е заболяло. Вече до 5 см минаха 2-3 часа в контракции, които си боляха.
 Бюти, мерси че каза за тези подложки в Джъмбо, ако ходя другата седмица и аз ще си ги потърся Simple Smile
 Днес говорих с мама по телефона, и ми каза нещо много интересно. Тя нали е акушерка и имат някаква формулка, по която се изчислява теглото на бебето. Моето шоши излезе 2.940 кг сега, долу горе наистина толкова трябва да е Simple Smile Формулката е следната. Мерите си фундуса (от края на пубисната кост до най-горната част на матката) със сантиметър, моето е 31 см (ама хич не знам дали го измерих правилно, не мога да си напипам горната част на пубисната кост вече  Laughing...). Минус 12 см по 155 Simple Smile Някоя мама, на която скоро са й каали теглото може да сравни и да каже дали съвпада. Simple Smile
 За инфекцията на Херувимче, според мен точно тя си е причината за спукването на водите.
 Нашата количка е изпрана, опакована и на тавана си чака реда.  Grinning
 Аз днес пускам последна бебешка пералня, и май вече 8 ги преброих.  Crazy Следва "любимата" ми част -гладенето. Добре, че го дават да се поразхлажда.

# 116
  • София
Добро утро,

Херувимче Честито бебче Hug Стискам силно палци да се оправи по-бързо Hug Те бебетата са много жилави и с помоща на неонатолозите ще се оправи, вярвам в това. Много ми стана мъчно, като те про4етох. Пиши как сте Hug Praynig

Бюти, темата е страхотна Hug

Честита рожба на Котка и калинка, да е жив и здрав и да порасне голям мъж!

Момичета, аз отдавна не разчитам на здравната каса, отивам казвам, вземи ми секрет, взима ми лекаря , аз го нося плащам си го, сама си пускам стерилна урина и си ходя при нефролог. Имах и аз стрептококи вурината и пих ЗИНАТ, сега има съмнение за кандида и си слагах глобули, в момента нямам те4ение, гинеколога каза, 4е ще ми даде и някакво гел4е да си слагам.

Блонди Браво за добрите новини! Радвам се, 4е всичко е наред Hug

Ние си поръ4ахме климатик, 4е не се търпи, на 23 ще го сложат. Купих си за бебето 4аршаф4ета о одеалце, взехме легло, ще го сглобяваме скоро. Simple Smile В4ера и комарници сложихме на вси4ки стаи и обърнахме дограмата да се отваря нагоре, 4е нали сме в нов апартамент от година вече и все се каним да го направим това нещо, добре, 4е бебето идва та се взехме в ръце Simple Smile

Иска ми се да Ви следя по редовно, но за съжаление Марти е мн палав, много опасен е станал в тази възраст и не мога да седна пред компа като хората. Преди седмица пи прах за пране тео бебе, изкарах си акъла и това докато ида да пишкам, взел тубата от боклука.. доб4е, 4е имаше съвсем малко. Оня ден избяга и аз докато стана, 4е ме боли таза, излезе на терасата и реши да дърпа мрежата на перваза да скача.. лелеле изкарах си акъла това става за 10 секунди(ние сме на 5ти етаж).. направо не знам ве4е.. Преби се с колата на равен път и си разби устата и толкова кръв имаше.. и после се поду зверски, сега помина, а оня ден се превъртя с една люлка и на земята падна.. ще кажеш, 4е не го гледам.. а аз само след него ходя и пак аварии има.. как не съм родила до сега не знам Crazy Stop

Хубав ден на вси4ки и 4акаме хубави новини от Херувимчето Hug

# 117
Честит син на Котка и Калинка- да е жив и здрав..

Херувимче,имай вяра всичко ще е наред със сина ти,ще расте здрав и борбен.
.

Момичета и мен мн ме мързи по цял ден лежа,нищо не ми се прави,а и не правя,чак и ме мързи да пиша.

# 118
Блонди, ти Криско в БГ ли си го раждала или пак в Белгия (питам заради жегите)? Знам, че си казвала, пък и разказа за раждането четох, ама ..... мъгла ми е  Embarassed и още една молба към теб - преди много теми беше пуснала подробен материал за забелването на пишките, може ли да го пуснеш пак, ако ти е на лесно  Hug

Много съжалявам, че повръщаш  Confused Защо толкова много?  Thinking

Криско в Брюксел е раждан. Ето статията  Hug

# 119
belverde Hug мерси:))) То на мен само едната сливица ми е подута и ме боли само тя като преглъщам.Иначе носа ми е отпушен, дишам си нормално, само като пих чая днес и ми потече сополче, ама то няма как де, в тия жеги с тоя горещ чай  Outta Joint Сега смуча Хомеожен-9 , това го смуках и когато бях настинала в началото на бременността и ми помогна тогава, та и сега да видим как ще подейства. За сега държа фронта и  ужасно се потя... абе няма да ми се опре на мене една сливица я #2gunfire Ще я смачкам и преборя аз Crazy
Блонди: Нашата количка стои в детската стая, ама тя е празна де и има място:))) Иначе, мисля да я паркирам в гаража когато ще я ползвам, че сме на 3-тия етаж без асансьор  Laughing
Вал: Хич, няма да се дам!!! Нали ме знаеш, кораво куче съм аз!!!А и ще съм мама на мъжаги, така, че трябва да съм силна и да давам пример Hug Hug Hug Ти как си?Лежиш ли? Мъжлето пристигна ли?
d05 Ти гледай да си вземеш дълбоки гащи, че както и ти ще си секцио с плитки не знам дали ще ти е удобно. Операцията и ниско долу и гащи с по-ниска талия ще ти пречат. Само да го имаш в предвид. Аз съм си купила бабешки гащи и хич не ми е зор, после ще ги метна в коша. Ще ми стигат до пъпа, ама все тая  Wink

Общи условия

Активация на акаунт