Отговори
# 90
Добро утро и от мен Simple Smile

И аз с кафенцето като Блонди. Видях те - много прибрано коремче  Mr. Green

Гунди, цяла нощ си бърборкахме с теб за Павликени  Embarassed вероятно защото вчера бяхме с хубавите хора   Mr. Green

Би-би, те са консуматив за ресторанти, бензиностанции и т.н. Нямам идея дали се продават на дребно. Аз също не сядам (освен вкъщи), но след секциото не е никак удобно когато не си седнал и за тази цел ползвах лигнин. Намерих една фирма в НЕТ-а и ще звънна в понеделник да питам Simple Smile

за прегледа за разкритие - той е различен от тъй нареченото туширане. При едното се опипва шийката отвън дали е скъсена, изгладена и отворена и няма как да провокира родилен процец. При туширането шийката вече е скъсена и отворена - проверява се колко е отворена и това "спомага" за допълнителното й отваряне. Всъщност туширането е неприятното.

Това с изтръпването на ръцете ми е много неприятно. С Ема 1 1/2 м. все едно бях без дясна ръка. Сега съм така с лявата.

Чакам с нетърпение да мине днешния ден и от утре леко да захлади (точно когато ще ни сложат климатика)  hahaha Нищо де той си е дългосрочна инвестиция Simple Smile

# 91
минавам само да се запиша и после ще ви дочитам  Hug Hug Hug Hug Бюти страхотна тема   bouquet

# 92
Здравейте коремчета  Hug
Аз поспах малко, наплюсках се като за последно и сега си ви прочетох и мисля да полегна пак да спя. Да се оплача, че ме боли едната сливица  и като преглъщам ми е много криво. Пих един горещ чай с много мед и сега се потя като луда....ама какво да се прави, дано помогне. Смуча и едни хапченца за гърло, дано и те помогнат, че в тия жеги само ми е до болно гърло Outta Joint
Пфууу и аз май ще се включа към мамите с безсънието  Sad То не че е безсъние, ами от болки не мога да си намеря място. Цял ден лежа, вечер лежа и баджаците така ме болят, че не знам на къде да се завъртя... ни на ляво, ни на дясно, а по гръб абсурд Sad Само си повтарям ощееее малкооо и крайййй  Hug
Пожелавам ви лек и усмихнат ден и да се пазите, код червено е!!!!

# 93
Добро утро и от мен  Hug

Тези дни много ме мързи да пиша, но пък гледам да ви чета редовно.

Херувимче, много съжалявам за притесненията ви и се надявам бебчо бързо да се оправя и да си се гушкате вкъщи. На теб ти пожелавам много кураж, само можем да си представяме какво преживяваш, но се се опитай да си силна мама!

Котка и калинка, честито бебче и от мен, да ви е живо и здраво!

Блонди, браво за добрите резултати! Много неприятна случка с комплектчето, дано наистина си спомнят и мъжът ти успее да го вземе днес.  Hug

Аз съм добре, продължавам с лежането. Мисля да приключвам с покупките, че съм накупила доста нещица за 0 и за 0-3 месеца, за по-нататък ще чакаме намаленията януари. Вчера мъжът ми купи страхотно чувалче за седалка на кола и количка, влюбих се в него, може по-късно да го снимам и да ви го покажа. Така че си спретнах един много симпатичен комплект за изписване с последните покупки и съм много щастлива.

Намаленията в prémaman са много добри, успяхме да се възползваме и от последната им оферта - 1=4. Междувременно успях да поръчам от сайта им и легло, което беше намалено на 50% и сега го чакам с нетърпение. Ето това е, доста кукленско: http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029032. Балдахини и обиколници не смятам да слагам...

Any_Zahaf, погледни за нощници в laredoute.be, аз оттам си поръчах две. Едната пристигна и е доста удобна, другата все още я чакам.

# 94
Страхотно е легълцето  Hug

Аз си взех от Карфур еднократни гащи, а нощница, по изискванията в болницата за раждането не намерих - над коленете, къс ръкав, да се откопчава цялата опред  Crazy и си взех точно такова тънко халатче, за върху бански, ще свърши работа  Simple Smile

О тия намаления дойде проблемът, че бяхме взели 3 неща, а то трябва 4, едно плащаш и трите ти ги подаряват и се върнахме за 4-то, въпросното комплектче, и после какво стана - няма го  Crossing Arms Ако не го дадат ще пуска жалба се е заканил  Laughing

ДБС, мерси за разяснението за прегледите  Hug

При вас код червено, тук трябва да е код снежинка  hahaha 11° е и дъжд  Tired

# 95
krtous , Блонди  Благодаря за инфото  Hug  
Аз гледах в 3suisse ама нищо не ми хареса,пък и нямаше голям избор, но за ла редут не се бах сетила  Blush   Ще мина и през Карфур на оглед
  Леглото е страхотно, много ми хареса и аз бих се спряла на това, но ние ще взимаме от сгъваемите че да мога да си го разнасям от стая в стая пък и като пътуваме ще ни е по лесно

Екзо и аз съм така, като се наплюскам и хоп айде пак в леглото чудесно се спи, ММ ми казва че съм като бебе  hahaha  hahaha  hahaha  като си хапна и директно заспивам

# 96
Мерси  Hug

На бележката маркирано ли е? Защото при нашия пазарлък маркираха само най-скъпия артикул, който всъщност платихме. Принципно обаче не би трябвало да ви направят проблем, осбено ако мъжът ти ги заплаши с пускане на жалба Wink

Ох, Блонди, не знам на теб как ти се отразява това време, но аз много страдам в тази държавица, на моменти не издържам и искам да си ходя в БГ Sad

Any_zahaf, дано намериш това, което търсиш.  Hug

# 97
  • Варна
Добро утро Hug
Херувимче,
да ви е живо и здраво бебчето, всичко ще е наред, сигурна съм fingerscrossed
Притесни ме този секрет, на мен са ми вземали само веднъж досега, в 4 месец. Следващия път ще ми вземат пак, но това е чак на 27-ми Confused Поуспокоиха ме думите на Блонди, относно това как се процедира при тях. Освен това нямам никакви оплаквания, нито миризми, нито консистенция на течението, всичко уж си е нормално, дано няма нещо скрито.
Блонди,
чудесни новини от прегледа Hug Добре че писа наистина, че колко му е да изтълкуваме мълчанието ти като ново бебе Grinning Майка ми си мълчи засега относно маймунките, не е повдигала въпроса, но съм сигурна, че е временно Whistling
Биби,
страшен списък, абе да взема да си попрепиша това-онова, като нищо ще забравя половината важни неща. Е, живот и здраве дотам да опрем, поне ще се намери кой да ми ги донесе.
Вчера домъкнах 4 торби дрешки от нашите, след малко ги разхвърлям да видя какво точно имам.
Ох, моят бръмбар голямо наместване му удря, не е истина как ми разтяга шкембето като вземе да се намества, чак се чудя дали не му е некомфортно нещо. Следващият преглед имам чувството, че никога няма да дойде Whistling
Леле, това време наистина се побърка - нас ще ни изгори, в западна Европа студ. Какви са тези аномалии... Имам приятелка в Шотландия, и тя все се оплаква от студа и дъжда, мисли наесен да се прибира вече, не на последно място заради постоянно мрачното време. Дано скоро се нормализира и да се поизравнят температурите при нас и при вас - да стане нещо средно.

# 98
Маркирано е  Peace Всичко е маркирано, но излиза цената на най-скъпото, на другите излиза цената и после отдолу, че струва 0е, та всичко има на бележката, ще видим.  Thinking

Да ти кажа честно, както съм бременна ми е по-добре на хлад, представям си сега да е 40°, ще оттека като слон и ще се потя, ще страдам, с Криско карах така последните месеци, страшни жеги в една таванска стая, беше ад, не, мерси, сега ми е добре, другото лято ще наваксваме със слънчице. И за бебетата после е по-добре хлад, отколкото такива горещини. Е, гадничко и сиво си е с дъжда, ама ще има други вълнения и не ми пречи  Simple Smile

# 99
  • Варна
Така си е. Вчера отидохме до нашите, беше вече надвечер - гледам всички сухи, от мен тече вода. Наистина тежко се понасят жегите в момента, аз винаги съм обичала горещо време, но сега просто не издържам, постоянно съм като излязла изпод душа Tired

# 100
  • До морето
Блонди, ти Криско в БГ ли си го раждала или пак в Белгия (питам заради жегите)? Знам, че си казвала, пък и разказа за раждането четох, ама ..... мъгла ми е  Embarassed и още една молба към теб - преди много теми беше пуснала подробен материал за забелването на пишките, може ли да го пуснеш пак, ако ти е на лесно  Hug

Офффф, аз като ви чета с тези намаления в Премаман и ми става лошо. И тука има намаление - до 70% - АЛА БАЛА  ooooh! щях да си начупя краката да бягам миналата седмица. Разни гащеризончета намалени от 55 на 29 лв, при това нищо особено. Много разочарована останах  Sad

На мен продължава да ми е много зле, вчера бях с кръвно 80 на 55, постоянно ми се повдига и повръщам всичко, което хапна. Цял ден изкарах на айрян и диня и снощи ядох малко краставица. Оплаках ви се, сега отивам пак да полегна  Rolling Eyes

# 101
Момичета, аз от години ползвам едни еднократни подложки за тоалетна от Джъмбо, понеже не мога да пикая полуседнала или права  Mr. Green та те са едни такива хартиени с формата на тоалетната чиния и се пльоскат отгоре - струват само 1 лв - 10 бр. така че аз и за болницата сигурно ще си взема такива  Peace дано съм помогнала  Hug
Блонди, дано да си вземете комплектчето, а трябва като се прибера да вляза в снимка да те видя каква си мадама  Hug
Много е жега, мен нещо хич не ми е добре, уж щяхме надвечер да се прибираме, ама се чудя дали да не си тръгнем към 2-3 и да си ходя под климатика, че с тоя вентилатор се потя и като ме издуха и сега кашлям  Crazy

# 102
Момичета, аз от години ползвам едни еднократни подложки за тоалетна от Джъмбо, понеже не мога да пикая полуседнала или права  Mr. Green та те са едни такива хартиени с формата на тоалетната чиния и се пльоскат отгоре - струват само 1 лв - 10 бр. така че аз и за болницата сигурно ще си взема такива  Peace дано съм помогнала  Hug

Супер! Не знаех, че там има. Къде да ги търсим - при тампончетата за грим и т.н. ли?

# 103
  • Варна
И аз не знаех, че има такива подложки - веднага бих си взела. Е, ще се ходи пак до Джъмбо, то е ясно Laughing Бютка, кажи наистина къде да ги търсим.
Лошичка,
дано бързо отминава. Как ти е кръвното по принцип, ако е нормално, то това сега наистина е доста ниско Confused Пробвай да пийваш вода с мед, но наведнъж поне една голяма чаша. След половин час примерно пак. Веднъж като бях пред колапс след слънчасване така ми го вдигнаха, наистина е ефективно.

# 104
Добър ден ,мамита надявам се всички да са спали сносно.
Херувимче от снощи те мисля,стискам палци за теб и малката душичка всичко да е наред  Hug
И аз успях да се сдобия с еднократни гащи,някоя от вас беше споменала,че си е купила размер L и са й били малки,затова отидох разгледах ,проучих и попитах как се определят размерите.Момичето в DM ми каза по-обиколка,затова се прибрах,измерих се и на другият ден взех XL  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт