Отговори
# 75
Херувимче, честито бебенце, всичко ще се оправи и скоро ще сте си и двамата у дома  Hug Hug Hug Praynig
Котка и Калинка, да ви е жив и здрав Борис и само да ви радва  Hug
Бюти, булката на младежа явно много страшна, ама поне е намерил как да я успокоява  Laughing
Ивка, дано кръвното и пулса на бебката се нормализират  Praynig

Аз съм чак на 2 август на преглед, ще искам преглед за разкритие и да ми вземе секрет, още повече и след днешните новини. Днес купихме дрешки за изписването - блузка с къс ръкав и късо панталонче, имитиращо дънки, само останаха чорапки и шапчица да харесам към него и младежа е готов. Също направих една поръчка от сайта на пакостник и във вторник ще пристигне - шишенца, биберонки, предпазители за кърмене, подплънки на Томи Типи, козметика на Мустела и още няколко нещица.

# 76
  • Обетованата земя
Heruvmche, много положителна енергия и от нас, всичко ще бъде наред!  Praynig Praynig Praynig Явно в края на бременността ни се полагат 2 микробиологии, а на мен само една ми направиха и сега и предния път, пфу как ги мързи тия лекари, и мен много ме ядосват, некадърници! Само за пари мислят!  Close
А сами как можем да си вземем секрет? Какво трябва да си купим от аптеката, с което да си вземем секрет и да го занесем, има ли някакви особености?
Блонди, браво за добрите новини за Ками! (Ками ли ще е последно?  Laughing)

# 77
Ludnica14 ,и аз имам такива менструални болки който идват и след минута две отминават  Rolling Eyes
heruvimche, Cry моля се за твоето бебче да се оправи бързо и много скоро да сте си вкъщи и да  му се радвате   Praynig Hug
Котка и калинка, честита рожба  Heart Eyes
Блонди, изпуснала съм, че се е сменил пола  Laughing ,браво за добрите  новини от прегледа  Hug

# 78
Heruvimche, всичко ще бъде наред, миличка. Това е една от най-модерните болници, с перфектно оборудване, детенцето ви е в добри ръце Hug PraynigСтискам палци, не спирай да вярваш Heart Eyes
Блонди, браво за добрите новини Party

# 79
  • София
Привет момичета  Hug
Да се похваля,че след цяла нощ болки сега цял ден нищо ми нямаше засега.Земетресението го усетихме,но ми беше едно тоооолкова безразлично и грам не го отразих.Веднага след това влезнах да си се къпя  Embarassed Mr. Green
Говорих с моята позната,която работи в ОБ и в четвъртък ще говори в родилното за запис на тонове и може още от четвъртък да почвам да ходя  Mr. Green Днес цял ден изкарахме със съседите с малкия им син и много се разбираме с него.Като се размрънка и веднага го успокоявам и само ми се смее-нали ще ми е зет  Mr. Green Така като го гледах и искам вече бебка  Joy
Heruvimche и аз се моля за малкия да се оправи по-скоро и да сте си вкъщи в най-скоро време  Hug

# 80
  • София
Херувимче, най-напред честито бебче!  Hug Няма как да не се притесняваш, но ти пожелавам кураж! Токуда е една изключително съвременна болница. Неонатолозите са страхотни, оборудването е модерно. От самото начало нашата дъщеричка я водим там, при страхотна лекарка неонатолог. Мисля, че си на най-правилното място и ти пожелавам всичко да отмине и съвсем скоро да се гушкате с малкия бонбон! Hug Стискам палци всичко да бъде наред!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 81
  • By the sea
Heruvimche, честито бебе!Силно ти стискам палци и съм сигурна, че всичко ще завърши по най-добрия начин за теб и детенце. Кураж, мила!! Hug Hug Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Блонди, всичко ти е 6 точки  bouquet
Тайра, Лудница, тез болки да отшумяват бързо Peace
И на мен ми е нещо дискомфортно от вчера и притеснено някакси, обаче пия една студена вода и се стягам, че още ми е рано, ама хааа Naughty Имам още толкова неща да свърша и да купя за бебата, една пералня с дрешки още не съм пуснала... Rolling Eyes
Забравих да ви се оплача, че този шкаф на Косатто, който бях харесала с повивалника и ваничката, го няма никъде в търговската мрежа, нито дистрибутори, нито никъде, чак за септември се очертава внос... #Cussing out Знам, че има други подобни, но колкото и да ги гледам. не мога да харесам нищо. Накрая ще взема една подложка и толкоз Crossing Arms

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 01:17 от PaperMonster

# 82
heruvimche, честито бебче! Всичко ще е наред, сигурна съм, имате с бебчо стиснати палци от нас тримата.  Flowers Four Leaf Clover

# 83
Котка и Калинка и Heruvmche честити ви бебчета ! Надявам се да са живи и здравички!
Heruvmche надявам се всичко да е наред при малкият Борис и скоро да ти кажат,че е вън от опасност  Hug
Аз днес приключих с антибиотика,надявам се да съм се пооправила,ще посетя доктора да видим какво ще каже- може да ми пусне нов "секрет" за изследване.

# 84
Heruvmche дано с бебо всичко е наред, токуда е добра болница с много добра апаратура и съм сигурна, че ще се погрижат за бебенце  Hug Hug Hug Hug Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш с добри новини

# 85
heruvimche Честито бебче! Имаш още едни стиснати палчета всичко да е наред с бебчо и скоро да си се гушкате вкъщи  Hug

Котка и калинка Честито бебче! Много хубаво име сте избрали! Пожелавам ти бързо възстановяване, на бебчо да расте здраво и усмихнато детенце!  Hug

Милички коремчета, макар и да съм си вкъщи все не успявам да ви дочитам навреме и да се включвам адекватно в темите. Но да знаете, че всеки ден надничам от балкона и страдам заедно с вас и се радвам заедно с вас  Hug. Не изпускам и снимките дето качвате с нещата за бебоците и от вашите срещички, за които тайничко ви завиждам  Laughing.

Малко инфо за мен- откакто съм си вкъщи се чувствам добре и нямам контракции нито пък менструални болки. Бебко си расте в 32 седмица беше 2100гр - май пак ще е голям мъжага като другия ми син - Викторчето се роди 3950 гр.

# 86
Херувимче  Hug

# 87
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Започвам с чашка кафе голямото четене и отговаряне  kaffeetrmker_2

Бюти, много сте сладки и двете  Hug И мерси за новата хубава темичка, поне едно бебе да има в нея (доносено, разбира се)  Simple Smile

Екзо, никакво дупене за теб  hahaha И аз се навеждам, ама се разкрачвам, че коремът да мине между краката. И пак пъшкам и стена, де, ама успявам да вдигна нещичко  Laughing

Елвирке, спокойно, не са точни мерките, знаеш  Hug

Би би, стискам палци утре за прегледа, да се отчетеш подробно  Hug

Месечинке, майка ти мрънка ли още за маймунките?  Blush

Слънчо, и ти с пораснало бебче, всичко ще е наред, нищо, че е по-рано датата  Hug

Диди, мен вчера док ме пребърка за разкритие, освен това ми гледа шийката с вагинален ехограф и няма никакви проблеми, не се притеснявай от това  Hug

Калка, къде са ти таралежчетата?  Flutter

Елвирка, и аз съм си сложила в багажа шоколад и вода  Grinning, помня колко ми беше замаяно и слабо, като се надигнах след раждането, а и не те оставят на мира, докато не отидеш да се изпишкаш след раждането, та затова - вода и сладко  Party
Бранимир е супер име. Светльовците нещо не ме кефят много. Борис, Виктор, Мартин и Александър са прекрасни имена, ама като всичко преекспонирано - обезличават се за мен  Tired

purpule, дрешките, дрешките, ама снощи ги вадя от торбата и един комплект за 30е го няма  Crossing Arms а в касовата бележка - да, платили сме го и не са го сложили. Утре сутрин мъж ми ще ходи да се разправя, надявам се да са го заделили на касата и да се сетят  Whistling

Херувимче, много съжалявам за неприятностите  Hug стискам палци бебчо бързо да се съвземе от инфекцията  Praynig Тук взимат секрет за тези стрептококи в началото на 9-ти месец (както е казала и док на Бюти  Peace)и ако има инфекция, се дават антибиотици по време на родилния процес, не преди това.  Thinking Така че не знам при теб как и защо се е получило така. Може би както казва Шех е от сантиметрите, ако наистина е 52  Shocked, а не от стрептококите.  Thinking

Фрийдъм, сподели  Hug  

Бютка, засиленото течение е съвсем нормално, обаче миризмата не. Не трябва да я има, съветвам те да провериш дали точно от самото изтекло идва тя и ако да - беж на лекар  Hug

Шех,  Hug Мернах в предишен ти пост, че свеки след раждането пак ще се тропне у вас? Няма ли да поставите някакви правила и граници с това постоянно гостуване/пребиваване/живеене у вас?  Thinking

Вив_Мив, честити ти покупки  Hug

Диди, май ще е Ками. Мъжът ми не е свикнал много, предложих великодушно да избере друго да обсъдим  Twisted Evil ама и той нищо не харесва, само Виктория, ама майка му не дава да се издума  Joy тя простотията по хората ходи, какво да се прави  Tired  

Ивка чака визитация, после може би ще се включи, надява се утре да я пуснат  Simple Smile

Днес се надявам да имам сглобена количка вече и ще я покажа, макар че ми е проблем къде ще я държа  newsm78 Вие къде ще ги държите? На нас коридорът ни е тесен и не става. Остава гаража или в хола. Мъж ми не ще в хола, а в гаража (поне засега) е склад и прахоляк, колите са отвън, защото нямаме мазе и гаражът си е част от къщата и го ползваме като стая, но вътре са складирани вината (нали сме дистрибутори на италиански и български вина за Белгия) и инструменти, освен това той пуши там, когато е студено или дъждовно навън и изобщо не е подходящо за количка на бебе  Crossing Arms

Шех, надминах те по ферман  Laughing

# 88
Херувимче стискаме палци за вас и се надявям да се прибирате бързо в къщи за да се гушкате с малкия бебо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

сауронче честита ти рожденничка на патерици да расте здрава и щастлива и много радости да носи

Ивка надявам се всичко е наред с теб и бебка и сте овладяли кръвното

Блонди браво за хубавите резултати  Hug

И аз бях на преглед,но в болницата в която ще раждам във Франция (аз до сега си се следях тука на частно в Брюксел ) и тази откачената докторка ми даде час чак за 8 август  Shocked ,а се води шеф на отделението,ама хич не са добре тея хора, че аз до 8  трябва вече да съм родила   Crazy  , а бе хич не останах доволна от нея една груба,не приказва много взе ми набързо секрет измери ми корема със един шивашки метър,чухме сърчицето с един доплер от тези малките преносимите и готово даже не ме погледна и на ехограф. Хич не ми хареса  този път прегледа,а който пита уж във Франция ще раждам

Блонди мерси много за инфото за Премама    bouquet  ,чудесни неща си взех и на доста добри цени ,сега другата седмица ще се разходя пак да видя и новата промоция 1=3  какво още ще измисля че ще ми трябва  Mr. Green и нашият тати ще ме застреля направо, ама нищо здраве да е сега ми се е паднало да се вихря с пълна сила. Забравих да споделя че в Mothercare намерих гащи за еднократна употреба 5 бр в кутия за 2,50 та ако не си взела (имаше и други белгийски мами) не са никак лоши, а имаше и размери аз си взех 2 кутии да имам. Само не знам с тези нощници какви ще ги свърша  newsm78  и къде да търся, ако имаш предложения ще ми е много полезно  Hug

# 89
  • До морето
Херувимче, честито ти бебче, ще видиш, че ще се справи  Hug Hug Hug Hug Всички сме с теб и се молим заедно  Praynig Praynig Praynig Praynig

Прочетох ви всичките, браво на тези от вас с хубавите резултати, аз утре съм на лекар и ще ми взимат секрет (за трети път, мисля, че толкова се полагат).

За багажа - и моят е доста, въпреки, че в болницата искат само тоалетни принадлежности и за бебето памперси и мокри кърпички. Поради тази причина още не съм стегнала чантата, не знам каква да е, малко ме е срам да помъкна куфар  Embarassed

Честит син на Котка и Калинка- да е жив и здрав, да расте силен, умен, смел и да радва цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт