Отговори
# 450
  • София
marley__ , според мен, ако го взимат на свиждане, повече ще се разстрои, защото той е още мъничък и не разбира, как ще му обяснят после като трябва да си тръгва, а ти да останеш там, иначе като те вижда определено ще е радостен. Най-добре вие да си прецените Simple Smile 17 август много готино звучи Wink
Екзо, а аз снощи те сънувах, може би защото и аз много се развълнувах като разбрах, че ще е скоро Crazy та сънувах, че събитието е в събота или неделя (в някой от почивните дни, но мисля че беше в неделя)  и сега като погледнах, точно тогава си в 38г.с., а датата е 22 юли, последния влак за раче Blush ще стискаме палци и ще чакаме включване от Вал, ще пием по 3-4 глътки бира за ваше здраве Laughing и ти не се притеснявай, всичко ще е о.к.
Иве, дано утре да ни пишеш от вас Hug
И аз мисля при първи симптоми като тръгна да раждам, да ви пиша набързо Simple Smile
Лудница, радвам се за антителата, а на д-рката й кажи този път да е по-внимателна Wink
ferriy, много яка снимка Flutter
Сега мен ме измъчва поредния луд въпрос - нали разкритието е 10см, и казват, че 1 пръст = 1 см, но не е така, като си съберем 10-те пръста стават много повече от 10см Crossing Arms

# 451
Еличка, абе не знам, ама на мен нещо не ми се връзва - 30 градуса ми се струва много, а 18 градуса зимата ми се струва много малко  Mr. Green аз зимата държа климатика на 30 градуса и ми е студено  hahaha hahaha
Белверде, няма да е на 22 и аз тогава залагах, ама нали не правили планово секцио  hahaha затова си мисля, че ще е в четвъртък, та в понеделник, вторник да я изпишат  Embarassed

# 452
Да се включа и аз на бързо,че от няколко дена не мога да ви изчета,а какво остава да коментирам ConfusedБлонди,и аз не харесвам хич дебели дечица,колкото и на другите да им се радват,колко са дебелички и пухкави,но май ще имам точно такова сумистче и аз с тези 3200кг вняма и 35сед. Момичета,чета,че коментирате,как ви обсъждат кг и тн...на мен ми писна да ме питат кога ще раждам още от 5,6мес.защото съм с голям корем,краката ми са подути  от 5мес.и сам си качила порядачните 20кг до сега,което хич нее малко.Моят мъж не спира да ме успокоява,но на мен мие доста криво след някой не уместен коментар,все едно изкам да съм с такъв корем и с толкова кг отгоре и се нацепих яко по корема за капак,но да сме живи и здрави и да родим здрави бебета,другите неща са бели кахъри.Вчера ходих за 3 път за изследването с глюкоза и все при 1на и съща се падам и тя ме пита Десислава,защо пак ще ти правим натоварване,нали преди 2сед.ти правихме и отделно и преди това още 1 изследване имаше с 1часова глюкоза,и аз ми бебето било много голямо и спред тях не можело да сам без ГД,и жената се учуди,но като са ме пратили трябва да го направим пак и това е Rolling Eyes  Говорите,за шезлонгите нашият е на ЧИКО,без екстри,като вибрации,песнички и тн...,но и аз не държа да ги има,но според всичките ми приятелки с деца, е незаменим и се ползва
 от 0мес до 9кг моят.Продължавам да гладя бешки дрешки и да се подреждам,че не знам,защо,но мисля, че няма да изкарам до термин,много ми тежи вече,като се опитвам да се завъртя през ноща усещам една болка в слабините ниско долу,не мога да спя и аз от 1 сед.близо,а преди нямах грижи лягах си и си ставах в 9ч. на другия ден Simple Smile Прекрасен ден на всички мамчета с тумбачета  Hug

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 13:51 от desitka_nikitka

# 453
  • Пловдив
Аз мисля през лятото климатиците да ги държа на 24 -25 градуса, а зимата на 23 - 24.  Simple Smile

# 454
Аз мисля през лятото климатиците да ги държа на 24 -25 градуса, а зимата на 23 - 24.  Simple Smile

Peace

Ивка, стискам палци  Hug

И да попитам вие четете ли някаква литература, ама не в интернет. Аз си купих "Моето бебе от 1 ден до 3 години"

# 455
belverde Мерсиии  beer3 beer cheers
Бютка: Ми ще видим кога ще е, живи и здрави.Ама и да ме дебнеш няма смисъл, докато се усетите и Вал ще си сюрпрезира  Hug
Аз преди малко каква контракция  имах... пфууу пак, че ми се разкара бързо. Не ме болеше, ама имах чувството, че матката ми отдолу се разтяга и че бебетата ще изхвръкнат всеки момент  Mr. Green Такова напрежение и твърдост на корема  Crazy Дано си изчакат датата, да не ме изненадат те нещо  hahaha Joy
И как се наплюсках с диня и пъпеш преди малко  Blush Голямо съм прасенце станала, все тъпча нещо Blush Mr. Green

# 456
Eкзо, само това и чакам - да ни сюрпризира с най-хубавата новина за едни износени и здрави цели две бебчета, направо аз нямам търпение, не знам за теб  Heart Eyes
Тъпчи сега, че после дали ще ти остане време и за ядене  hahaha Hug
Иначе и аз мисля лятото да го държа климатика на 23-24 градуса, ама зимата мен ми е много студено и си мисля, че поне на 26 трябва да го държа  Mr. Green

# 457
  • София
Завърнах се от доки и реших бързо бързо да се отчета  Mr. Green
Малката е много добре,перфектна сърдечна дейност,перфектно седалищно предлежания  rotfImbo абе всичко е шест при нас.Тапата не ми е паднала,доки ми забрани до другата седмица да раждам,а след това няма проблем  hahaha JoyЗа краката ми каза,че щом нямам белтък в урината и кръвното ми е добре,значи се води козметичен дефект в следствие от бременността и да си спазвам диетата.Каза за контракциите да си почивам повече,а и въобще да си почивам,демек аз да си лежа и да командвам всички  hahaha Joy Дребоса нямал място да се обърне и ще е едно гоооооляяяямо чудо ако се врътне.Обясни ми точно кое къде е на фъстъчето,та вече разбрах къде да ръчкам като нещо не ми изнася позата й  Mr. Green
bg_trinity надявай се ти татито да е минал да вземе машинката  Mr. Green С тая кола изобщо не искаше да чува за това...
Ludnica14 комплектчето е много сладко и според мен е тъничко и не пречи да го вземеш 0-3,защото за зимата ще е много тънко.Стискам палци при теб всичко да е наред и да си получиш всичко.Аз днес ще чакам да ми донесат забравените кърпички,а снощи като ги погледнах-ами те другите кърпички бяха отпечатани  #Cussing out
ferriy аз на него съм му свикнала и грам не му обръщам внимание.Нека си говори.А щом му се дават пари за фитнес нека дава,да видим след 2 часа сам с бебка дали ще ме пусне следващия път  Mr. Green
За срещата значи утре в 12 ли остана?Да знам кога да се търкалям натам ако ме пуснат,макар че ще е хладно и не мисля,че ще има проблем.
А с тая забрана от доки май ще си имам лъвче все пак  newsm45

# 458
Момичета, не се препоръчва разликата между външната и вътрешната температура да е повече от 10 градуса, вероятно затова са препоръчали на еличка такава температура. Аз умишлено не пускам климатика, защото излизаме всеки ден по 5,6 часа навън и гледам как децата, които са вкъщи с климатик започват веднага да се потят и да им е горещо, едва издържат, а тези, които са без понасят по-добре жегата. Освен това скоро четох някакви ужасии с едно бебе в херцеговина и тотално реших да не рискувам с климатика.
За шишетата - за какво са ви в родилното, те нямат ли си, пък и от стерилизацията няма никаква полза, ако след това ги избършеш Naughty Аз си носих предишния път за помпата, но не съм давала от тях на бебето, само за стимулиране съм я ползвала Peace
Вчера се сетих, че си носих и от медицинските чаршафи, за да не чакам някой да благоволи да смени бельото при проблем.

# 459
Момичета, първо да ви благодаря за съветите и за това, че ни мислите за пореден път  Hug

Месечинке, ще пращаме Станислав при свекито, защото татко му работи. И аз се надявам, че повечето време ще е с тях, но работата му е такава, че и той не знае кога накъде ще е.
eli4ka666, не е много малък, но не е от оправните хлапета. А и пие лекарствата няма и от месец и той още не е свикнал много.
Тринити, за съжаление няма на кой друг да го оставя. Надявам се, че мъжо ще направи всичко възможно да е повече време при тях. Основната ми надежда е да устискам до 29.07, тогава се прибира майка ми (живее и работи в чужбина). С нея ще ми е много по-спокойно.
Кашпичка, повече от 1 лекарство пие, но то и 1 да е тя свекито пак няма да спази 5 пъти на ден интервалите между тях и храненията.
Вив-мив, списък ще направя - кое кога и по колко. Обаче тя въобще не е изпълнителна, въобще няма да се сети да го погледне днес 5 пъти тоя списък. А освен това е склонна да ме излъже, че всичко е направила както трябва.
Бюти, таткото и той е един отнесен, и на него му нямам 100% вяра, че би се справил перфектно, но е 1000 пъти по-добър вариант от майка си. Та дано се върти повече покрай тях Praynig

Блонди, аз пък си знаех, че не си родила, а скитосваш някъде Hug
Оо, Лея, нещо Алф да не се опитва да се осъзнае. Не й се връзвай Naughty
Лудница, супер за изследванията!
Ивка, радвам се че сте добре! Дано те изпишат и да си спокойна вкъщи до раждането Peace
Марли, и аз много се вбесявам на коментари от рода "ти така си го научи само с теб да е"!  Twisted Evil А тя моята свекърва за 5 години го е гледала 5 дни и то през последната година, вече като порасна. И поне 10 пъти съм казвала на детето пред нея - искаш ли да отидете с баба да прочетете приказка и да спинкате? , Станислав казва ДА, а тя лисицата става все едно не ни е чула и излиза на двора да си намери някаква работа.  Twisted Evil Twisted Evil Много се ядосвах! Никакво желание нямаше да го гледа. А сега се бута да идвала 2 седмици вкъщи като родя да ми помагала ooooh!, айде няма нужда! Иначе и аз се притеснявах за това, че ако идва в болницата може би ще се разтройва, няма да иска да си тръгне без мен, но съм решила, че ще идва. Той все пак е голям, разбира ситуацията малко или много. Но за вас незнам, Камен е малък още и не си дава сметка какво се случва. Ти сама трябва да прецениш, защото само ти си познаваш добре детето! Hug

Ходих и на преглед, но после ще пиша как мина, че то егати фермана дето стана.....

# 460
Ей, с тия температури сега се зачудих и аз. Подкрепям мнението че най-добро за бебето е между 18-22С, но ние сме без климатик и в началото наистина не знам какво ще го правя... newsm78 А нали ще се изнасяме след няколко месеца, няма да слагаме сега със сигурност тук. Някой знае ли по принцип какви са прогнозите за следващите месеци?
Бюти, на 30 С ли спиш през зимата?  Shocked Абе и аз съм от зиморничавите, обаче понеже държа децата ми да не са, зимата аз си се завивах с 2 одеяла, а него само с 1. Mr. Green

marley_, и аз сега се замислих как ще изкараме 5 дни разделени с Бобо, а при мен в Токуда и свиждане не дават много,т.е. само аз мога да изляза да ги видя, сигурно ще го пробваме, ако първия ден не се разтрои много ще го водят, но каквато е пиявица напоследък и само мен иска... не съм оптимист. А пък вие сте по-мънички и може би наистина ще е по-добре да не идва човечето.  Confused Thinking

ИВКА_777, браво за добрите новини!  Hug

За срещата утре - на мен 12 може и да ми е рано, не знам колко ще ме забавят в болницата. Та нека повечето си кажат, да видим дали ще отпадна пак. Sad

Някой има ли който се води на 2 работи? Че аз си взех болничен само за основната и незнаех, че трябва отделен и за другата и сега утре ще досаждам пак на неприятната акушерка, да видим тоя път колко ще ме кара да чакам. А се чудя дали в същата ЛАК се вписва и другата работа, да не се наложи да ходя за 3-ти път? newsm78

ferriy, много готина снимка.  Peace Ще взема и аз да се помъча да кача тук, че така и не съм се научила как става...

Екзо, мислим за вас само хубави неща!  Hug

Принцеске, и аз исках да ти кажа да не се поддадете сега, че имам тайни опасения като Блонди!  Praynig Hug

# 461
  • София
Аз мисля през лятото климатиците да ги държа на 24 -25 градуса, а зимата на 23 - 24.  Simple Smile
И аз нещо такова ще правя, абсурд е тва 30 или 18 градуса. С Пепи ми бяха казали да го държим на 18-20 - лятно бебе е, а на мен на такива градуси ми е студено и успяхме да го претоплим. А в болницата ги държаха на студ, яко климатик.
Ивка, радвам се, че си добре! Hug
Аз бях на много приятна среща с приятелката ми, която ми разказа, че си говорила с акушерка от Тина Киркова за памперсите. Пелените на Памперс били пълен боклук, поне тези в БГ, бебетата се изприщвали още в болницата и майките казвали, че е от болнична инфекция. Тя препоръчала Либеро и дори Пуфис. Аз купих Пуфис за болницата маълк пакет, били български, приятелката ми ги е пробвала с нейното бебе и е доволна. Взех и Либеро голям пакет за вкъщи, та ще видим. Абсолютно се доверявам, защото знам, че тя взима винаги най-доброто, скъпо и качествено.

# 462
  • Пловдив
Mомичета,сигурна съм че сте прави за Алф-то си гледа просто интереса.
Бях при док да си взема напралението за хоспитализация,понатисна ми корема да види разположението на бебе(засега е високо още),обясних му че ни предстои местене и според него поне близките 10 дена не вижда индикации за раждане,но за него секциото ще трябва да е в самото начало на месеца Shocked.И ми преслуша тоновете с дървена тръба hahaha.В петък ще имам по-голяма яснота най-вероятно кога ще е събитието.

Обадих се на мъжа ми да видя как вървят нещата и разбрах,че майсторите вместо сутринта са дошли в 13 часа #Cussing out-заплаших че нямам никакво време да ми се моткат и ще отида лично да ги наритам,колкото и да ми е трудно с тоя корем.

# 463
  • Обетованата земя
И според мен по-големите деца трябва да се водят на свиждането при мама.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 16:51 от didi24

# 464
Бюти, БГ Тринити ти е казала за градусите - така е. Не само претоплянето е проблемът, а колкото му по-топло на бебето, толкова повече се завишава рискът от синдрома на внезапната смърт. Ние нямаме климатик и ако бяха жеги, нямаше как да я осигуря тази Т°, та се радвам сега, че е студ и мраз тук  Grinning

Ели4ке, как 30° в стаята?  newsm78

На Лоа градусите ми се струват най-добре  Party

Екзо, ама ти си за бой  Twisted Evil помниш ли кога звъня с контракции на док? Когато пак се наплюска с диня. Сега пак същото рпавиш, мизернице  Twisted Evil

Кипа, ясно е, че не са стерилни, след бърсане (нито изобщо след изваждане от кутията), но това го броя като едно хубаво почистване след покупката и за махане на миризмата на пластмаса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт