Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 437
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте  Simple Smile Бих искала да ви попитам какво ви в мнението за Д-р Марияна Георгиева, в Окръжна болница? Ако някой се е преглеждал при нея моля да сподели мнение. Става въпрос за профилактичен преглед

# 406
  • Varna, Bulgaria
Може ли да ми препоръчате гинеколог за водене на женска консултация. Предпочитам да е жена, по здравната каса без абонаменти.
Днес щях да се записвам при бочева, но имахме неприятен инцидент и се отказах от нея. Сега спешно си търся някой друг
Аз също бях при Славчев- има темичка може да прочетеш отзиви.
Ако настояваш да я жена, моя приятелка беше при Димитрова в МЦ Еквита. Беше много доволна.
Аз също се колебаех между нея и д-р Славчев, но предпочетох него.

# 407
  • Варна
Благодаря ви за мненията, останах без очи да чета днес и тотално се обърках вече.

Twee7y аз съм ходила на преглед при нея, няма да имаш проблеми, любезна е и съм останала с добри впечатления от нея.

# 408
Здравейте  Simple Smile Бих искала да ви попитам какво ви в мнението за Д-р Марияна Георгиева, в Окръжна болница? Ако някой се е преглеждал при нея моля да сподели мнение. Става въпрос за профилактичен преглед
Аз съм доволна,тя ще ми наблюдава бремеността.Много е внимателна,не говори много ,останах с добри впечтления.

# 409
  • Варна
А д-р Димитрова в Еквита на бул. Цар Освободител ли е ? ( защото ми излиза още един адрес - ул. Петър Парчевич 2, преди никога не съм ходила там ) Ако имате информация за работното й време много ще ми помогнете

# 410
  • Варна
Димитрова е на цар Освободител,работи следобед от вторник до петък след 14.30.Аз бях при нея на жк, доволна съм, а по случайност и родих при нея. За раждането съм още по доволна Simple Smile

# 411
Аз съм доволна,тя ще ми наблюдава бремеността.Много е внимателна,не говори много ,останах с добри впечтления.
Simple Smile Благодаря Simple Smile а там като обстановка и апаратура как е?

# 412
Благодаря ви за мненията, останах без очи да чета днес и тотално се обърках вече.

Twee7y аз съм ходила на преглед при нея, няма да имаш проблеми, любезна е и съм останала с добри впечатления от нея.
Общо взето и аз чета по форуми на ляво на дясно разпитвам и се чудя при кой да отида  Simple Smile не съм от варна и ми е мн трудно, а пък и не знам как работят, какви им са апаратурите

# 413
Отидох при нея миналата година за редовна цитонамазка. Нямах големи очаквания, просто изтървах направлението си, а докторът, при който ходех се падаше да почива тогава. Имаше хора пред кабинета и, но не чаках много. Прие ме, взе ми материал, изпрати ме по живо - по здраво. Имаше напред в темата преди 5 месеца някъде мнения за нея и бяха добри, а и пишеше, че имала сестра гинеколог, с която се съветвала, ако има по-сложен проблем. Това съм чела за нея.

# 414
Simple Smile Благодаря Simple Smile а там като обстановка и апаратура как е?
Незнам какви очаквания и какви изисквания имаш.Ехографа ми се видя добър,има и вагинален.Отиди и сама ще прецениш.Аз също от форума научих за нея и не съжалявам,поне за сега...Приятна обстановка.

# 415
Може ли да ми препоръчате гинеколог за водене на женска консултация. Предпочитам да е жена, по здравната каса без абонаменти.
Днес щях да се записвам при бочева, но имахме неприятен инцидент и се отказах от нея. Сега спешно си търся някой друг
[/quote

Препоръчвам д-р Елена Димитрова в МЦ Еквита, много внимателна, работи по здравна каса и не претупва прегледите. Много съм доволна, че се записах при нея за ЖК, защото направо се бях отчаяла от безочието и алчността на някои гинеколози.

# 416
  • Варна
Записах се вече при Елена Димитрова, за сега имам много добри впечатления от нея, внимателна е и любезна. Веднага ме прие без час, беше дошла по-рано на работа. Пусна си ми всички изследвания за седмицата в която съм

# 417
Здравейте!
Някой махала ли си е полип в матката във Варна. Интересува ме къде и дали е платил нещо и колко.

# 418
  • Варна
Здравейте!
Някой махала ли си е полип в матката във Варна. Интересува ме къде и дали е платил нещо и колко.

Здравей, аз живея във Варна, но ходих до София да си махам полипа, по принцип препоръчват хистероскопия, вместо абразио, но тя не се поема от Здравната каса, тук във Варна може да ти я направят в Майчин дом, а абразиото е "рутинна" хирургична манипулация, която се поема от Касата и могат да ти я направят във всяка болница, където има гинекологично отделение. Дано съм ти помогнала, ако искаш повече инфо може да ми пишеш на ЛС  Peace Аз лично се подложих на абразиото.

# 419
  • Wolwedans
Здравейте!

Здравей, аз живея във Варна, но ходих до София да си махам полипа, по принцип препоръчват хистероскопия, вместо абразио, но тя не се поема от Здравната каса, тук във Варна може да ти я направят в Майчин дом, а абразиото е "рутинна" хирургична манипулация, която се поема от Касата и могат да ти я направят във всяка болница, където има гинекологично отделение. Дано съм ти помогнала, ако искаш повече инфо може да ми пишеш на ЛС  Peace Аз лично се подложих на абразиото.
Хостероскопия прави и д-р Александров в А Г

Общи условия

Активация на акаунт