Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 448
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
оф,дано излезе нещо и за този д-р Георгиев от окръжна

# 391
Ами моята гинеколожка ме изпрати при него,защото бебето имало някакво бяло петно на  и искала да ме види друг специалист

# 392
ами дано всичко е наред,кажи после впечетления

# 393
  • Варна
Момичета имате ли отзиви за Пенка Шопова? Не намирам особено информация за нея?

Здравейте, за д-р Шопова, която преглежда в ниската сграда до АГ ли искате мнение или има друга  със същото име?

# 394
  • Варна

Здравейте, за д-р Шопова, която преглежда в ниската сграда до АГ ли искате мнение или има друга  със същото име?

И аз се интересувам от инфо за нея, в понеделник ще ходя при нея, препоръча ми я проф. Козовски. Като се върна ще споделя, но първо се надявам, че всичко ще е наред на прегледа...

# 395
И на мен ми я препоръчаха, но изобщо не съм доволна. Много грубо се държи, преглежда през пръсти, ако я питам нещо ми отговаря надменно се едно й задавам глупав въпрос, а нали за това е тя там да ми отговаря. Просто ходих при нея с нежелание.... не знам дали с всички е така, но при мен това е.(родих на 26 януари тази година така че ми е прясно)

# 396
  • Варна

Ивинявайте че малко късно  се включвам. Не ходете при тази жена. Тя не е лекар за мен. Нагла печалбарка мога да я нарека, груба, несловоохотлива и т.н. Водеше ми ЖК преди 4г, и в продължение на 6м ходих всеки месец. Почти на всяко ходене ме "плашеше" че има вероятност да имам усложнения в раждането, защото няма тя да ме изражда, а друг лекар, които "не  познава бременността ми" и тогава съм щяла да рева. Изобщо тотални простотии. Хубаво че другия лекар е страхотен та  не ми позволи да се вържа на тези приказки. Също така ми натякваше как трябвало да си платя абонамент за ЖК, които бяха приели месец след като се бях записала и не ме хващаха новите правила. Ако става въпрос за ЖК не си давайте парите там, а за по сериозни неща изобщо не припарвайте. Мисля че мога да го каза и за другите "лекарки " в тази сграда. 

# 397
Здравейте!

Искам и аз да изкажа негативното си мнение за този център, който е на партерния етаж към АГ-то. Измислени и скъпи абонаменти, които не включват нищо повече от това, което ти се полага по здравната каса. Е да всеки месец те гледат на допотопния ехограф, на който едва ли виждат всичко необходимо и непрекъснато се разваля. Измислят ти и разни проблеми, за да могат да те прехвърлят на преглед и при другите си специалисти и да точат пари от здравната каса. Лошото е, че са в комбина с други сериозни АГ-специалисти, които ти препоръчват да се запишеш там за ЖК уж за по-обстойно следене. Накрая дори не бяха в състояние да ми попълнят картата за раждане, а да не говорим някои от акушерките по колко пъти са ме бодяли, защото не могат да намерят вена. Некадърни печалбари начело с Каварджикова.

Пазете се!

# 398
Както виждам не само аз съм на това мнение и наистина се чудя защо я препоръчват след като тя въобще не се интересува от здравето на бъдещите майки. Само мога да си представя как преглежда жени със сериозни гинекологични проблеми #2gunfire

# 399
  • Варна
Не знам кои ви я препоръчва, това е изключително непрофесионално. Тези лекарки дето преглеждат в ниската сграда са пенсионерки вече, само Кавърджикова не е, но найстина са голяма мафия и изобщо не ги интересува бременната. Безкруполни, аругантни, без никакво отношение към пациента. Интересуват ги само парите, и са в комбина с лаборатория, забравих и името, където пращат за по специфични уж наложителни изследвания. Далече стоите, радвам се отворихте тема за този център.

# 400
  • Wolwedans
Не знам кои ви я препоръчва, това е изключително непрофесионално. Тези лекарки дето преглеждат в ниската сграда са пенсионерки вече, само Кавърджикова не е, но найстина са голяма мафия и изобщо не ги интересува бременната. Безкруполни, аругантни, без никакво отношение към пациента. Интересуват ги само парите, и са в комбина с лаборатория, забравих и името, където пращат за по специфични уж наложителни изследвания. Далече стоите, радвам се отворихте тема за този център.
И Каварджикова е пенсионерка от повече от 2 години Mr. Green ама не се отказва. Моята докторка не можа да ги изтърпи и си тръгна още преди 4 години, но и тогава си имаше непрекъснати конфликти с тази особа- Каварджикова, не знам как изобщо я издържа и толкова време!!! И аз и мъжът ми двукратно влизахме в словесни пререкания, и то без изобщо да го искаме... Просто си търсеше причина непрекъснато да се заяжда с пациентите на д-р Мирчева, то бива завист, то бива злоба, но нейната извираше отвсякъде Shocked

# 401
  • Варна
Може ли да ми препоръчате гинеколог за водене на женска консултация. Предпочитам да е жена, по здравната каса без абонаменти.
Днес щях да се записвам при бочева, но имахме неприятен инцидент и се отказах от нея. Сега спешно си търся някой друг

# 402
Какво стана при Бочева?Аз сьм при нея.Кажи,че ме стресна. Може и на лични.

# 403
  • Варна
Нищо особено, просто не съм доволна от отношението.

# 404
Нищо особено, просто не съм доволна от отношението.
Аз съм при доктор Славчев, имаше много добри отзиви за него. Приема в бившия родилен дом - сега Св. Ана в двора на ОБ. Не говори много, но по отношението му личи, че е загрижен за бъдещите майки.
Ако искаш координати - пиши

Общи условия

Активация на акаунт