Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 498
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
Прочетох всички коментари  #Crazy За сега се спрях на д-р Елена Димитрова. Дали все още е в Еквита? Сайта им не се отваря... Нали работи по ЗК? Чудя се дали ще ми издава и болнични, налага ми се да съм в болнични през цялото време- проблеми с работата. Моля, които са биле на ЖК при нея да пишат по един коментар   bouquet

# 301
  • Варна
Аз съм при нея в момента.С болничните никакъв проблем.От 4 месец съм в болнични просто й казах  и тя каза няма проблем.Работи със здравна каса и е в Еквита.Аз лично съм доволна, наложи ми се да лежа в болница за задържане, изключително бързо реагира, пуска си ми изследванията, гледа ме на видиозон след третия месец всеки път и не ми е взела и стотинка ( по здравна каса са само два).Малко е мълчалива и не обеснява, но аз я питам за всичко и тя търпеливо ми отговаря Simple SmileАЗ лично съм доволна, но съм чувала и негативни мнения за нея

# 302
  • Варна
Запис!

# 303
Здравейте момичета! Зачетох се в темата и искам и аз да споделя мнение за един доктор, който е млад, интересува се от новите неща, чете постоянно и е много скромен. Явно това е присъщо само на младите специалисти, които имат хъс и желание да работят, а не само да си пълнят гушите. Попаднах случайно на него, след като една много "опитна" лекарка, която е на първа страница при преглед с ехограф виждаше нещо, но не знаеше какво (няма да ви кажа какъв стрес изживях). В 5-ти месец влязох в Майчин дом с болезнени контракции, прие ме този същия лекар и благодарение на него успях да износя и да родя здраво бебе. Радвам се вече и на второ бебе, пак бях при този лекар и не мога да кажа нищо лошо. Много от вас се интересуват за ЖК, работи и по здравна каса, в Майчин дом. Правила съм си при него и течно-базална цитонамазка(най-новата и най-точната). Ако наистина се нуждаете от нещо ново и добро- това е Д-Р АНГЕЛ НЕДЯЛКОВ. Имам координати, ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 304
Здравейте, искам да информирам, че от 11.02. д-р Скочев ще води консултации в медицински център "Св. Анна" /бившата Гинекология/  всеки понеделник и четвъртък от 08ч. до 12ч . Телефони за записване: 052 821661  0878 98 77 25

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 23:29 от evelina11

# 305
  • ВАРНА
Здравейте, искам да информирам, че от 11.02. д-р Скочев ще води консултации в медицински център "Св. Анна" /бившата Гинекология/  всеки понеделник и четвъртък от 08ч. до 12ч . Телефони за записване: 0520821661  0878 98 77 25

ако това е вярно , то аз ще бъда най-най-най-щастливият човек на този свят  Grinning

# 306
  • Варна
Здравейте, искам да информирам, че от 11.02. д-р Скочев ще води консултации в медицински център "Св. Анна" /бившата Гинекология/  всеки понеделник и четвъртък от 08ч. до 12ч . Телефони за записване: 0520821661  0878 98 77 25

ако това е вярно , то аз ще бъда най-най-най-щастливият човек на този свят  Grinning
Да така е, но няма вече да изражда.

# 307
Аз да си кажа  Mr. Green Петинка Цветкова.... преди няколко години имах киста на яйчника....лекува ме там с някакви противозачатъчни и кистата се уеличи \дотук нищо ненормално\, прати ме за операция при Козовски.....и оооооооооо изненада - той реши да ме лекува още три месеца с Логест - и след това нямаше и помен от кистата.....днес имам три деца. Всичко в тъпия ми пост искаше да Ви каже- изберете си лекар дето си разбира от работата...........

# 308
  • Wolwedans
Аз да си кажа  Mr. Green Петинка Цветкова.... преди няколко години имах киста на яйчника....лекува ме там с някакви противозачатъчни и кистата се уеличи \дотук нищо ненормално\, прати ме за операция при Козовски.....и оооооооооо изненада - той реши да ме лекува още три месеца с Логест - и след това нямаше и помен от кистата.....днес имам три деца. Всичко в тъпия ми пост искаше да Ви каже- изберете си лекар дето си разбира от работата...........
Късметлийка си! При мен кистата продължи да нараства на фона на лечението, въпреки че бяха 100% сигурни, че е хормонална и ще премине от само себе си. И един "прекрасен" ден просто се спука. Оперираха ме по спешност, имах литър кръв в корема и опасност за живота. Беше си проста лутеинова киста с лоша развръзка... нараснала е рязко за мой "късмет"... а с нищо не показваше, че може да стане така... В медицината 2+2 не е 4, за съжаление Rolling Eyes

# 309
Искам да ви питам някой има ли представа д-р Марияна Георгиева от ДКЦ 4 дали работи със записване и ако не,много ли се чака пред кабинета?Работи ли с направления?

# 310
Здравей, относно д-р Марияна Георгиева - аз бях при нея м.Ноември за цитонамазка. Бях с направление, до колкото видях и разбрах по телефона / обадих се на регистратурата / - отиваш и чакаш да те приеме. Аз не чаках много. Имаше няколко жени пред мен, но влизаха и излизаха в доста строг ред без забавяне.

# 311
Sonderzeichen,благодаря!  bouquet

# 312
Във Варна има много и кадърни гинеколози, но може да попаднеш и на най-неправилното място. Пример т. нар. детски гинеколог  Пенка Василева. Изключително некоректен и груб човек, поема случай, само ако ще има лична изгода /в противен случай се скрива/. Мога да пиша подробно за ужасното й поведение спрямо пациенти с конкретни примери, но няма смисъл.
Единствено запомнете-НЕ ХОДЕТЕ при д-р Пенка Василева.

# 313
Стилияна Стеф, моя приятелка беше при Димитрова на ЖК, после ражда при нея. Доволна беше. Не е много словоохотлива, но това понякога е по-добре да не те шашка излишно, пуска си всички изследвания, всеки път я гледаше на видеозон без допълнително заплащане и работи по ЗК.

# 314
Мили мами които сте раждали скоро в АГ-Варна,моляяяя някой да ми каже нещо за д-р Мария Ангелова-млада много свясна ,но раждали секцио,мисля 4е е в екип с д-р Козовски -син

Общи условия

Активация на акаунт