Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 502
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Здравейте всички  Simple Smile  Нова съм във форума и искам да се допитам до по-опитните  Simple Smile Бременна съм в четвърти месец. Смятам да сменя лекарката, която в момента ме наблюдава и много хора ми препоръчаха д-р Маджаров от АГ болница Варна.
Моля някой да сподели мнение по въпроса за този лекар Simple Smile
Благодаря ви Simple Smile
Моя близка разбра в 5-ти месец, че трябва да направи аборт по мед. показания/ бебето имаше много малформации/.Та този д-р Маджаров , на когото попадна в АГ я моткаше над две седмици и не искаше да я приеме в АГ  и да и се извърши там процедурата.Просто нямам думи да опиша на какво беше подложено момичето, как го подмятаха от един на друг лекар начело с Маджаров.Защото никой не се наемаше да извърши аборта.Накрая след оплакване в министерството с много зор я приеха в АГ.
Това мога да кажа аз за този лекар.И без това имам едно особено мнение за АГ за разни скрити-покрити работи, а след този случай съвсем пък се отвратих.Дано никога не ми се налага да имам вземане с АГ и в частност с този "охлюв" с извинение!

# 286
Здравейте момичета,пиша за първи път. Искам да ви попитам за гинеколог тук във Варна,който работи по ЗК и има подходяща апаратура. От година опитваме да забременея и все още не се е получило. Правихме спермограма в АГ при д-р Александров и тя е перфектна. Сега трябва аз да се изследвам,мога пак при този доктор,но ми се ще да е със ЗК,а той не работи. Затова ви моля за съвет,къде мога да отида и да ме прегледат и пуснат изследвания.......хормони,хламидия,вагинален екограф и т.н.
Ако някой знае подходящ и добър д-р моля да сподели  Simple Smile

# 287
  • Wolwedans
Здравейте всички  Simple Smile  Нова съм във форума и искам да се допитам до по-опитните  Simple Smile Бременна съм в четвърти месец. Смятам да сменя лекарката, която в момента ме наблюдава и много хора ми препоръчаха д-р Маджаров от АГ болница Варна.
Моя близка разбра в 5-ти месец, че трябва да направи аборт по мед. показания/ бебето имаше много малформации/.Та този д-р Маджаров , на когото попадна в АГ я моткаше над две седмици и не искаше да я приеме в АГ  и да и се извърши там процедурата.Просто нямам думи да опиша на какво беше подложено момичето, как го подмятаха от един на друг лекар начело с Маджаров.Защото никой не се наемаше да извърши аборта.Накрая след оплакване в министерството с много зор я приеха в АГ.
Това мога да кажа аз за този лекар.И без това имам едно особено мнение за АГ за разни скрити-покрити работи, а след този случай съвсем пък се отвратих.Дано никога не ми се налага да имам вземане с АГ и в частност с този "охлюв" с извинение!
Не може така всички под общ знаменател, и е неправилно и е неверно. Обобщенията са ми доста неточни във всяко едно отношение- за всяка професия, за всеки офис, фирма, болница.... Не може така!

# 288
  • Варна
Не може така всички под общ знаменател, и е неправилно и е неверно. Обобщенията са ми доста неточни във всяко едно отношение- за всяка професия, за всеки офис, фирма, болница.... Не може така!
Обобщавам, защото имам причина да го правя.Това, което споделих е само върха на айсберга.
И да, може така, защото това не им е единствената издънка.Не желая да плаша майките, тук четат и бременни.Всеки си има глава на раменете и сам може да провери за какво иде реч.
Неправилно е невярно е да се си затваряме очите.В тази болница и няколко читави лекаря, които не могат да се съберат и на пръстите на едната ми ръка, и другото хубаво нещо е неонатологията.Това е моето мнение и заставам зад всяка една дума!

# 289
  • Варна
Здравейте момичета,пиша за първи път. Искам да ви попитам за гинеколог тук във Варна,който работи по ЗК и има подходяща апаратура. От година опитваме да забременея и все още не се е получило. Правихме спермограма в АГ при д-р Александров и тя е перфектна. Сега трябва аз да се изследвам,мога пак при този доктор,но ми се ще да е със ЗК,а той не работи. Затова ви моля за съвет,къде мога да отида и да ме прегледат и пуснат изследвания.......хормони,хламидия,вагинален екограф и т.н.
Ако някой знае подходящ и добър д-р моля да сподели  Simple Smile
Ако не се лъжа ЗК покрива единствено една цитонамазка и един преглед. Всичко друго, което си изброила, си го плащаш.

# 290
  • Варна
Някои от тези изследвания може да ти ги пусне и ДжиПи-то по ЗК. Но примерно изследването за хламидия не минава по ЗК, едното изследване е около 20 лв. Освен него има редица специализирани изследвания, които могат да се направят и всичко се плаща, при това доста соленичко.... Питай най-добре какво може да ти пусне ДжиПи-то, а за гинекологични прегледи по ЗК има много доктори, може да си избереш от темичката Simple Smile  Peace

# 291
Да, питай Джи-пито кои изследвания минават по здравта каса, но с резултатите се върни при Александров, той е Човека, който може да ти помогне при проблемно забременяване.Благодарение на него имам дъщеричка след първи успешен опит икси при него. Щом сте правили спермограма вече и е ОК, следващата стъпка е да си направиш цветна снимка. Успех!

# 292
Благодаря Ви за отговорите и препоръките  Simple Smile
Следва среща с моето джи пи. Моля се всичко да е наред и ако имам проблем да е лесно разрешим.

# 293
  • Варна
Благодаря Ви за отговорите и препоръките  Simple Smile
Следва среща с моето джи пи. Моля се всичко да е наред и ако имам проблем да е лесно разрешим.
Би ли споделила след срещата какво сте коментирали, защото мисля, че ще е от полза за доста момичета тук   bouquet.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 21:56 от July82

# 294
Благодаря Ви за отговорите и препоръките  Simple Smile
Би ли споделила след срещата какво сте коментирали, защото мосля, че ще е от полза за доста момичета тук   bouquet.

Разбира се че ще Ви споделя  newsm10 но най-вероятно ще е другия месец,за да изчакам следващия цикъл,защото от доста четене из форумите  Laughing разбрах,че някой от тези изследвания са 2-3 ден от МЦ  newsm78

# 295

Д-р Иван Танев
СБАГАЛ - Варна
GSM: 0888 51 34 77       
Прием: всеки вторник от 16 до 19 ч. в АГ болница

Искам да попитам актуален ли е телефона,деня и аса за прием.Както и колко струва прегледа.Скоро не съм ходила при д-р Танев,а доколкото си спомням денят беше четвъртък,но може и да бъркам

# 296

Д-р Иван Танев
СБАГАЛ - Варна

Искам да попитам актуален ли е телефона,деня и аса за прием.Както и колко струва прегледа.Скоро не съм ходила при д-р Танев,а доколкото си спомням денят беше четвъртък,но може и да бъркам
Прегледът е 30лв в АГ.0888513477 - прясно, прясно от сайта на АГ. Звънни му и го попитай  Peace

# 297
  • Wolwedans

Д-р Иван Танев
СБАГАЛ - Варна

Teлефона е актуален, преглежда всеки четвъртък от 14 до 17 часа, или просто докато има пациентки, не е от 16, променил си е работното време, това за вторник не е актуално от доста години /6-7 може би/, не знам защо не са го коригирали Shocked
Ценоразписа на прегледите и всичко останало в АГ-то го има отвън и можеш да го видиш докато чакаш

# 298
Момичета от Варна помагайте...
  newsm78 Чудя се кой да ми води ЖК. Предпочитам да е жена, техниката и да не е остаряла, да ми дава болнични още когато се регистрирам, че имам проблем с работата и да е по ЗК. Ще се ходи и на частно това е ясно Laughing
Ще съм ви благодарна да ме насочите   bouquet

# 299
  • Варна
Момичета от Варна помагайте...
  newsm78 Чудя се кой да ми води ЖК. Предпочитам да е жена, техниката и да не е остаряла, да ми дава болнични още когато се регистрирам, че имам проблем с работата и да е по ЗК. Ще се ходи и на частно това е ясно Laughing
Ще съм ви благодарна да ме насочите   bouquet
Аз ходя при д-р Христина Христова в МЦ Санита, с болничния не съм имала проблеми, има нов видеозон, ако искаш си плащаш допълнително, за да те гледат по-често на ехографа и по-късно да следят тоновете на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт