Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 470
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
да, там, в Темелков. Минавате този ганг и вътре в дворчето е входа на клиниката

# 346
Мили мами които сте раждали скоро в АГ-Варна,моляяяя някой да ми каже нещо за д-р Мария Ангелова-млада много свясна ,но раждали секцио,мисля 4е е в екип с д-р Козовски -син

Раждах нормално при нея,но знам,че и секцио прави.Аз съм много доволна.Ако някой ден се реша на второ дете,пак бих искала тя да ми води раждането.Ако те интересува нещо конкретно,насреща съм.

# 347
Много благодаря ако ме интересува нещо ще ти пиша на ли4ни...........успешен ден............

# 348
Да попитам информативно, 2 седмици не е ли много време за излизане на резултати от цитонамазка newsm78 ???, ами ако има нещо, на което трябва да се реагира максимално бързо ... става дума за горепосочената клиника Олимед, в която си записах час ... досега в рамките на до 3-4 дена, доколкото помня, е нормално да излезнат резултатите, за друго място, където съм ходила, не във Варна ...

# 349
ами ако проблема ти е сериозен , ще назначат друго изследване. По принцип си е ежегодно профилактично изследване, предполагам че ако изисква бързи резултати те сами ще преценят какво да ти вземат- секрет за посявка, цитонамазка, ехограф и т.н. Дано всичко е наред!

# 350
ами ако проблема ти е сериозен , ще назначат друго изследване. По принцип си е ежегодно профилактично изследване, предполагам че ако изисква бързи резултати те сами ще преценят какво да ти вземат- секрет за посявка, цитонамазка, ехограф и т.н. Дано всичко е наред!

Благодаря ти, дива77  bouquet знам, че е ежегодно изследване, просто се зачудих за 2-те седмици ...

# 351
По здравна каса, когато съм си правила цитонамазка - дълги години в Курортна поликлиника при доктор Якуб, а миналия ноемви месец по стечение на обстоятелствата в ДКЦ 4 - ОБ, винаги е отнемало 10 дни до излизане на резултата. Мисля, че две седмици е мааалко множко, но не и прекалено много.

# 352
Много благодаря ако ме интересува нещо ще ти пиша на ли4ни...........успешен ден............
ОК.Леко бременеене ти пожелавам! Simple Smile

# 353
  • Варна
Някой може ли да ми даде инфо за др.Г. Георгиев, колко струва прегледа при него и дали работи в събота и неделя в частния си кабинет ?

# 354
Moringa до колкото съм запозната, напълно нормално е да излезе цитонамазката за10 дена- 2 седмици( аз си правя редовно и времето е толкова). Не знам какво значи спешно???? Ти имаш ли някакъв проблем?

# 355
Moringa до колкото съм запозната, напълно нормално е да излезе цитонамазката за10 дена- 2 седмици( аз си правя редовно и времето е толкова). Не знам какво значи спешно???? Ти имаш ли някакъв проблем?

Хипотетично се замислих за спешното ... сигурно първоначална някаква реакция  Rolling Eyes Благодаря за отговора   bouquet

# 356
  • Варна
Когато правя цитонамазка, я нося в една лаборатория на ул. Селиолу. Готова е до седмица.

# 357
Някой може ли да ми даде инфо за др.Г. Георгиев, колко струва прегледа при него и дали работи в събота и неделя в частния си кабинет ?
Прегледа струва 30лв , а това кога ходи в частния си кабинет аз не знам , но малко по - рано и аз попитах същото и една съфорумка каза , че ходел от време на време ,но трябва да му звъннеш и да питаш кога е там.

# 358
Явно в МЦ Санита политиката е такава. Аз преживях подобни неща но с д-р Христина Христова. Първото което направи е да ми набута оферта в ръцете съгласно която трябваше да доплатя 300лв за да се запиша за наблюдение при нея защото "били инвестирали в скъпа апаратура за наблюдение на бременността". При положение, че съм здравно осигурена ми се стори странно да платя в третия месец 300лв, без дори да знам как ще протече нататък бременността ми. Никаква заинтересованост не прояви нито как се чувствам, нито как е бебето, основното беше да ми "грабне" 300лв. Затова никога вече няма да стъпя в МЦ Санита, защото считам, че ако някой има нахалството да мародерства бременни жени, трябва поне да се напъне да си заслужи парите.

velibg, нямам мнение за тази докторка, но единственото, което мога да ти пожелая е лека и спокойна бременност. Знам, че е клише, но и от опит знам, че това е много важно за да протече бременността без проблеми.
Така, че запиши се където смяташ, че ще се чувстваш спокойна и в добри ръце и да ти е мирна главата.
А на такива хора като тази докторка, не си струва да й обръщаш внимание.
Между другото, тук в тази тема има добри отзиви за много лекари, които водят женска консултация.

# 359
runaway varna, ти къде се записа на ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт