Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 428
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Питах за полипа защото вчета ме изненадаха, това била процедура която се иъвзршвала единствено и само в майчин  дом, в града тоест Варна.
И искат направление и 400 лева, тоест и двете.

# 421
  • Варна
Аз съм правила диагностична хистероскопия при д-р Александров в АГ. Ето и цените - т. 10 и т. 11
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1&Itemid=165

Успех Simple Smile

# 422
Аз съм правила диагностична хистероскопия при д-р Александров в АГ. Ето и цените - т. 10 и т. 11
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1&Itemid=165

Успех Simple Smile

Тук е 500 лева, ясно Благодаря. Значи общо взето такива са цените.
Четах разни теми назад по въпроса та никой не беше споменавала за подобни неща 400 или 500 лева плюс направлението та за това попитах.

# 423
Здравейте, знаете ли кога ще е на работа д-р Савулева? Няма я вече втора седмица, а от медицинския център отказват да ми дадат информация. Тя ми следи бременността, а аз трябваше да съм на преглед преди 2 седмици и вече съм притеснена, че трябва да потърся друг лекар.
Благодаря предварително!

# 424
  • ВАРНА
Бадемов цвят, по-скоро номера й ако можеш да намериш. Обясни ли им на тези от мед център за какво става въпрос?

# 425
Да обясних им, но единственото, което ми казват е, че е в болничен и нямат информация кога ще се върне на работа  Sad

# 426
  • Варна
А нещо като заместник? Какво се предполага, че ще се случи с бременните, записани на консултация при нея? Изключително непрофесионално ми изглежда поведението и на нея и на колегите и, които не ти дават никаква информация ooooh!

# 427
  • Wolwedans
Аз мисля че тя е единствения гинеколог в този център, може би за това не могст да предложат алтернатива. Потърсете за една една консултация някой друг, не е добре да сте без наблюдение...

# 428
Здравейте, имате ли впечатление от работата на д-р. Йоанис Салас?
Видях клиниката му в к.к Св. Константин и Елена, нова и спретната, предполагам, че и оборудването е добро.
Става дума за Женска консултация - и изобщо какво включва тя като ангажимент на НЗОК.
Какво ми се полага като здравно осигурена?

# 429
Благодаря момичета. За съжаление д-р Савулева не предлага заместник, тъй като не работи по здравна каса. Днес ходих при Яков в Майчин дом.

# 430
Аз ходя при др Добрин Николов в АГ,до сега съм изключително доволна,винаги усмихнат,предразполага пациента,и обяснява-много обяснава. Решила съм,живот и здраве,да раждам секцио при него.

С първата си бременност ходих на ЖК в МД при др Халачева,родих секцио при нея и бях пак много доволна.Сега поради финансови причини не съм при нея,иначе щях пак да я предпочета.

# 431
Дайте малко информация за Николов от АГ Варна.Има ли раждали при него или секцио?

# 432
Моя приятелка преди година и половина роди естествено при него и е много доволна,тя ми го препоръча,и на майка ми колежка също ми го препоръча.Незнам какво друго да ти кажа за него-както вече писах внимателен е и много обяснява,докато другата ми АГ,която посещавам по ЗК не ми казва нищо ако не я питам.

# 433
  • Варна
Момичета, този д-р Николов, който хвалите, води ли ЖК по здравна каса. Дайте малко инфо, къде му е кабинета, кога преглежда.

Аз съм много доволна от д-р Танев, той ми прави първото секцио. Препоръчвам го с две ръце -  и като хирург и като човешко отношение. Само че за съжаление той не води ЖК по каса, а аз скоро трябва да се запиша някъде на ЖК.

# 434
  • Wolwedans
Момичета, този д-р Николов, който хвалите, води ли ЖК по здравна каса. Дайте малко инфо, къде му е кабинета, кога преглежда.

Аз съм много доволна от д-р Танев, той ми прави първото секцио. Препоръчвам го с две ръце -  и като хирург и като човешко отношение. Само че за съжаление той не води ЖК по каса, а аз скоро трябва да се запиша някъде на ЖК.
Николов работи само на частно и не води ЖК по здравна каса, също като Танев

Общи условия

Активация на акаунт