Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 388
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

Аз се интересувам - д-р Огнян Младенов е моят лекар и съм много доволна от него, но доколкото знам вече не преглежда в града, а на мен с детето не ми е удобно да ходя до Аспарухово.  Даже бях тръгнала да си търся нов лекар  Sad Наистина ли преглежда в този МЦ? Дали по ЗК?
[/quote] Да ,така ми казаха вчера като отидох до този МЦ и че всички работели по здравна каса ,телефона на регистратура е 052 501325 обаждаш се и записваш час, това е информацията която имам  Peace

# 451
  • До морето
Мерси, открих ги в нета, ще звънна  Hug

# 452
Подкрепям мнението за Славова - на моя позната само й казваше, че детето е по БДС, без да казва мерки, теглилки и тн. Рената Йорданова за мен е груба и неприветлива - тя е единствения доктор при който прокървих след цитонамазка.

# 453
Савулева не е зле като вариант , аз при нея си следих бременността , но понеже накрая малко се обиди , че не съм я питала при кой лекар да раждам и аз сама си го избрах и едва ли не й го наврях в очите (смисъл казвах й д-р еди си кой ми каза еди си какво) не съм ходила повече при нея от както съм родила . Иначе за рутинен преглед или ЖК става. Мен единствено ме дразнеше това , че малко се заяждаше някой път. Аз й обяснявам , че на психическа основа вдигам кръвно като ми го мерят , а тя ми отговаря - леле леле как ще го гледаш това дете  Shocked.

# 454
За мен най-добрият акушер-гинеколог е д-р Панчев от АГ болница.Родих при него без никакви проблеми и съм изключително доволна.Страхотен професионалист и човек.Препоръчвам на всички, които се чудят при кого да отидат да посетят Д-р Панчев.Няма да съжалявате!!!

# 455
здравейте мили дами аз съм нова в този сайт силно ме интересува вашето мнение за др.Пенчева от МЦ Младост ако имате такова благодаря предварително

# 456
Родих при него без никакви проблеми и съм изключително доволна.

Естествено раждане?

# 457
Здравейте момичета,аз ще раждам юли  месец и много клоня към д-р Яко  . Някой да е чувал нещо лошо за него, защото сякаш няма такива мнения ( което много ме радва). А и аз съм допълнително здравно осигурена някоя от вас да е раждала с такава карта, защото не съм много наясно дали с тази карта трябва да говоря с лекаря или с някой координатор, който отговаря за допълнителното здравно осигурени.
Благодаря предварително

# 458
Maia_ES , зависи в коя компания си здравно осигурена. Но в повечето е така - взимаш си фактура на твое име , с касов бон . Ако лимита ти е под сумата, ти изплащат само колкото ти покрива застраховката. Говори с координатора си и питай какво точно ще ти е нужно. Дали трябва да платиш по цени на здравно неосигурен, или може да платиш по ЗК.

# 459
Здравейте момичета,аз ще раждам юли  месец и много клоня към д-р Яко  . Някой да е чувал нещо лошо за него, защото сякаш няма такива мнения ( което много ме радва).
За доктор Яков в Майчин дом ли става дума или за доктор Якуб, който приема в Курортна поликлиника и изражда в ОБ?

# 460
Здравейте...Моля помогнете...Препоръчайте ми добър гинеколог във Варна работещ по ЗК...да е жена защото се притеснявам...Мнения за Д-р П.Цветкова и д-р К.Иванова....Моля за препоръки

# 461
  • Варна
Д-р Цветкова не препоръчвам, за Иванова нямам отзиви. Като цяло гинеколог жена не мога да препоръчам.

# 462
Благодаря ви за мнението...

# 463
  • Варна
Препоръчайте ми добър гинеколог във Варна работещ по ЗК...да е жена защото се притеснявам...
д-р Симеонова и д-р Мурад. И двете работят в МЦ"Олимед".

# 464
За мен най-добрият акушер-гинеколог е д-р Панчев от АГ болница.Родих при него без никакви проблеми и съм изключително доволна.Страхотен професионалист и човек.Препоръчвам на всички, които се чудят при кого да отидат да посетят Д-р Панчев.Няма да съжалявате!!!

А аз не съм доволна.
Е то беше само едно ходене, но няма как да са повече.
Трябваше ми спешно лекар и той беше дежурен, но не ми се навлиза в подробности, дори ми става зле като сетя.....

Общи условия

Активация на акаунт