Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 357
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
И от мен препоръки за раждане при Танев - чудесен човек и специалист, благодарности! Peace
Лично на мен ВИП-стаите не ми се видяха много по-хубави от 5-я етаж в АГ...
Отворени врати в АГ има всяка 2ра и четвърта сряда от месеца, мисля.
За това, че ако си без избор на екип, е пълна скръб съм напълно съгласна. Аз лежах на 4-я вечерта преди секциото /което беше определено минус/ и направо ми се уплаши окото. Едно че условията бяха пълна мизерия, друго, че наистина има много цветнокожи, и трето: в стаята имаше 2 момичета - преносили с по седмица...стояха и чакаха да започне раждане...понеже не бяха избрали екип никой не вземаше някакви мерки.
Съгласна съм и за това, че за бебо е най-добре в АГ - именно за това и аз там родих. За мен оптималния вариант е избор на екип в АГ Peace
Успех Peace

# 496
  • Wolwedans
Коментарите им за АГ не бяхя никак добри - ако не си с избор на екип - никой не те поглежда и те упояват с лекарства , докато не платиш..... Правят всичко възможно да те убедят да родиш секцио. Това са коментари от лични впечатления......

Това за упояването с лекарства ми хареса най-много! Grinning
Ох ще ме умориш от смях..... Laughing
Те в АГ-то истински престъпници били всички- то си е направо углавно престъпление!
Малко си мерете приказките мили дами, че ставате за смях!

# 497
# 498
# 499
# 500
  • До морето
ВИП стаите са на 7я етаж. Като цяло с нищо не се различават от тези на 5я етаж - разликата е, че си сам в стая, има климатик и посещенията са неограничени (ако искаш може и някой да спи при теб, не е проблем). Ако раждаш нормално, предимството е, че раждаш сама, т.е. няма други родилки да ти пищят и напъват на главата. И в предродилна, и в родилна и в реанимация си сама! Казват, че акушерките са по- мили. Това не знам, аз съм лежала на 8мия за задържане, не съм си плащала нищо и пак бяха много мили.
Цената на 7я за нормално е 700, за секцио - 1000 лв. Не плащаш и не купуваш нищо допълнително. Отивааш  с багажа си и този на детето. Това е! Дано съм ти помогнала  Hug

# 501
  • Варна
По прочетеното на последните страници, а и предишни мнения, на които съм попадала излиза, че в АГ е по-добре, но ако си платиш избор на екип, в противен случай ще те настанят на 4-я етаж, което... не е препоръчително Rolling Eyes Не знам дали е така, разсъждавам си. В ОБ условията изобщо не са лоши, чисто е, на мен не ми се стори мрачно. ОТ липса на внимание или опити за изнудване не мога да се оплача, не ми се е случвало подобно нещо. Бях без избор на екип. Сега, въпросът за неонатологията е отделен, за него момичетата са прави - най-добра е в АГ. Аз ако се колебая между двете болници бих отишла първо на отворените врати, след това ще реша с или без избор на екип ще раждам и оттам... изборът се улеснява. Освен това има и теми, посветени на двете болници, прочетете и тях и тогава мислете.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 18:55 от Месечинка виторога

# 502
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ех,айде сега,аз като бях 2 седмици на 4 етаж,да не съм умряла.Относно мизерията-да,но се живее що годе.Личното ми впечатление он много престой там е,че циганките и българките никога няма да ги настанят в една стая.Това са съображения на персонала и на 8,като лежах там също има делене.

# 503
ВИП стаите са на 7я етаж. Като цяло с нищо не се различават от тези на 5я етаж - разликата е, че си сам в стая, има климатик и посещенията са неограничени (ако искаш може и някой да спи при теб, не е проблем). Ако раждаш нормално, предимството е, че раждаш сама, т.е. няма други родилки да ти пищят и напъват на главата. И в предродилна, и в родилна и в реанимация си сама! Казват, че акушерките са по- мили. Това не знам, аз съм лежала на 8мия за задържане, не съм си плащала нищо и пак бяха много мили.
Цената на 7я за нормално е 700, за секцио - 1000 лв. Не плащаш и не купуваш нищо допълнително. Отивааш  с багажа си и този на детето. Това е! Дано съм ти помогнала  Hug

Много благодаря! Аз избрах ВИП и лекарят ми каза, че не трябва да нося нищо, но се чудя какъв багаж да приготвя за мен и за бебето? Тъй като се колебаех между Окръжна и АГ, в Окръжна ми бяха дали един доста подробен списък с необходимото за майката и бебето, който включваше ританки, камизолки, памперси, шампоан и олио на HIPP и т.н.

# 504
  • Варна
runaway varna честито за избора и според мен това е най-добрия вариант. А за всичко друго има тема за "Вип АГ Варна". Не мога да ти дам линк, защото пиша от телефона си.

# 505
Тази седмица ходих до личната си лекарка, за да си искам направление за гинеколог. Тази година не съм ходила, отделно преди 7 месеца хормоните ми не бяха в норма, пих хапчета и прочие, време е за нови изследвания. Естествено ми отказа, защото нямала направления, отделно Бочева, при която ходя също нямала бля-бля.... Това , което искам е да отида, да ме прегледат и да ми направят освен хормоналните изследвания, цитонамазка и т.н. , и фоликуметрия. Моля препоръчайте ми гинеколог, ясно че няма да е по ЗК, но да удовлетвори желанията ми? Ако отида при Бочева платено дали е добра идея?

# 506
Тази седмица ходих до личната си лекарка, за да си искам направление за гинеколог. Тази година не съм ходила, отделно преди 7 месеца хормоните ми не бяха в норма, пих хапчета и прочие, време е за нови изследвания. Естествено ми отказа, защото нямала направления, отделно Бочева, при която ходя също нямала бля-бля.... Това , което искам е да отида, да ме прегледат и да ми направят освен хормоналните изследвания, цитонамазка и т.н. , и фоликуметрия. Моля препоръчайте ми гинеколог, ясно че няма да е по ЗК, но да удовлетвори желанията ми? Ако отида при Бочева платено дали е добра идея?

Д-р Каварджикова е гинеколог-ендокринолог и затова според мен би ти свършила идеална работа. Намира се в дясно от входа на АГ.

# 507
АГ-то си е 6 точки . Изобщо не съжалявам , че раждах там . Бях с избор на екип и лежах на 5тия , условията , както казаха по - горе с нищо не се различават от ВИП-а освен единия климатик . В реанимация сестрите на 2рия етаж бяха повече от любезни , може би наистина , защото сме си платили , но пък аз бях в една малка стая реанимация с 2 легла и на съседното легло момичето беше без избор на екип спешно секцио и с нея се отнасяха така , както с мен . После на 5тия етаж с мен не са се занимавали освен да ми мерят темп. Имаше една истерясала педиатърка Добрева май беше , ужасна кавгаджийка , майка ми даже се скара с нея . Иначе всички други бяха ок . Аз лежах баш на Коледа , тогава се падна да раждам , хихи , обстановката беше много празнична , имаше украса, всички бяха в настроение . Пазя много хубави спомени от раждането , то това е най - важно .

# 508
  • Варна
Здравейте и честит празник!
Търся си гинеколог жена за профилактичен преглед и цитонамазка по ЗК. От два дни станах разногледа из темите, защото се обсъжат главно лекарите за ЖК. Все пак ако някой може да ми помогне - четох за д-р Желязкова, работеща при Петинка Цветкова - ако някой знае дали работи, къде и по ЗК приема ли моля да ми пише
Благодаря

# 509
Здравейте и честит празник!
Търся си гинеколог жена за профилактичен преглед и цитонамазка по ЗК. От два дни станах разногледа из темите, защото се обсъжат главно лекарите за ЖК. Все пак ако някой може да ми помогне - четох за д-р Желязкова, работеща при Петинка Цветкова - ако някой знае дали работи, къде и по ЗК приема ли моля да ми пише
Благодаря

Д-р Елена Димитрова в МЦ Еквита работи по ЗК и е много внимателна. Профилактичните гинекологични прегледи отпаднаха от ЗК, затова твоя личен лекар трябва да ти измисли някакво оплакване, например "овулаторно кървене" и с това направление можеш да отидеш при всеки гинеколог, имащ договор със ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт