Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 323
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Има си отделна тема за МД , но да кажа все пак  Laughing
Стаята ми беше точно срещу родилната зала- нищо не съм чула  Rolling Eyes . Спя леко , сина ми беше при мен през цялото време и съвсем не ме ловеше сън  Heart Eyes
Живот и здраве за второто пак там ще отида  Sunglasses

# 586
Аз мисля, че д-р Славчев е доста добре запознат и има опит с проблемни бременности.
Благодаря Месечинка   bouquet
А някой друг? Имам препоръки и за д-р Петинка Цветкова, както и за д-р Бейлерян от МД, но предпочитам някой да изкаже лично мнение.

# 587
Е то и аз като лежах в реанимация на АГ Варна чувах родилките , които раждаха естествено , не ми е пречело , била съм наясно , че съм в болница и не съм отишла там да се наспивам или да си почивам  Laughing .

# 588
  • Варна
Аз мисля, че д-р Славчев е доста добре запознат и има опит с проблемни бременности.
Благодаря Месечинка   bouquet
А някой друг? Имам препоръки и за д-р Петинка Цветкова, както и за д-р Бейлерян от МД, но предпочитам някой да изкаже лично мнение.

Здравей, в момента си следя бременността при Цветкова, да чукам на дърво - нямам някакви проблеми, за да ти кажа дали според мен реагира адекватно при такива, но всичко върви по план, пускат ми всички изследвания и минават по здравна каса, въпреки че бях предупредена, че може да се наложи да си платя ако са свършили. Всеки месец ме гледа на ехограф, но си ги заплащам, само първия беше безплатен. Отделя повече внимание на бременните си отколкото на другите пациенти - според мен, и те са винаги с предимство. За раждане не знам дали ще съм при нея, не съм мислила по този въпрос.
Веднъж отидох при нея извън насрочените ми часове, тъй като продължително време имах разстройство и нищо не помагаше за него. Веднага ме прие за преглед, тъй като нямаше какво да правя при АГ, веднага ми издаде направление за гастро....не ме претупва. Апаратурата й е добра.

# 589
Цветкова вече не изражда .
kremi30 , на теб нещо казала ли ти е по този въпрос ?

# 590
  • Варна
Цветкова вече не изражда .
kremi30 , на теб нещо казала ли ти е по този въпрос ?

не сме коментирали темата, нито аз съм я повдигала нито тя... влязох вече в 6 месец, може би трябва да я попитам ...така или иначе по-скоро си мислех при друг, но да няма недоразбиране...

# 591
Като говориш с нея, ще споделиш ли какво е казала ?
Много съм любопитна  Crazy

# 592
  • Варна
Като говориш с нея, ще споделиш ли какво е казала ?
Много съм любопитна  Crazy

Да, няма проблем, ще е полезно да се знае...дано не забравя само Simple Smile  ooooh!

# 593
Танев все още ли приема всеки вторник от 16 до 19 ч. в АГ болница?

# 594
д-р Танев приема в четвъртък от 14 чеса но не знам до колко, аз миналия бях при него.

# 595
Танев приема всеки четвъртък от 14 часа до когато има хора   Peace

# 596
аз миналата седмица родих в Майчин дом, цялата ми бременност мина под тяхно наблюдение и мога да кажа че съм изключително доволна!!! отношение, грижа за мен и новороденото, насърчаване на кърменето и бързото раздвижване. Три часа след операцията успешно си кърмих детенцето, след 5 часа вече бях на крака. Постоянно на разположение- доктор, педиатър, акушер, санитар. Във Варна няма друго болнично заведение където да се чувствам  така спокойна, а това е най-важното. Другите момичета с мен в интензивно бяха родили при Яков- баща или син, Георгиев, Бейлерян- всичко бяха доволни!

# 597
Деси, Мая, много ви благодаря за инфото!  bouquet  bouquet

# 598
Момичета, които сте или сте били при Надя Тодорова, искам да си запазя час за регистрация за ЖК. Помня че, часовете тя ги раздаваше в кабинета, но за първи час дали може на регистратура. От известно време звъня в кабинета и ми дава заето.

# 599
Момичета, които сте или сте били при Надя Тодорова, искам да си запазя час за регистрация за ЖК. Помня че, часовете тя ги раздаваше в кабинета, но за първи час дали може на регистратура. От известно време звъня в кабинета и ми дава заето.
052/821 661-телефонът на регистратурата. Днес записах час на този телефон. До колкото си спомням лекарката приема понеделник и четвъртък следобед.
Успешна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт