Акушер -гинеколози Варна -5

• 166 748
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Ами аз преди си ходех при д-р. Якуб в Курортна поликлиника, но той вече не е във Варна, а в София. А откакто съм бременна съм при д-р. Славчев - двора на Окръжна болница - старото родилно МЦ Св. Анна - много жени са доволни от него, даже бих казала безкрайно доволни. Не искам да правя реклама на никого. Аз при него за лечение не съм ходила, но като гледам доста жени приема, които не са бременни, което ми говори, че е добър.

# 661
Благодаря ти  bouquet

# 662
  • Варна, морето, сините вълни...
За д-р Георгиев от АГ има ли някой впечатления?
Благодаря предварително  Hug

# 663
Здравейте искам да ви попитам кой д-р ще ми препоръчате за профилактични прегледи ...до сега бях при Стефка Каварджикова - джи пи то ме предупреди да не и обръщам много внимание,ако ми повиши тон или нещо такова,за мое голямо очудване след като разгледах първите 15 странички от темата тя не ми е повишавала тон и беше много внимателна,но за сметка на това много претупва работите и това ме поставя в ситуация да потурся друг лекар моля ви препоръчайте ми някой  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 проблема ми ппц е нередовна менструация тя ми изписа бромокриптин и все още го пия горе-долу менструацията ми се регулира,но все пак искам да знам от какво се получава така някой имал ли е подобен проблем ще съм много благодарна за повече информация  Simple Smile

# 664
Здравейте искам да ви попитам кой д-р ще ми препоръчате за профилактични прегледи ...до сега бях при Стефка Каварджикова - джи пи то ме предупреди да не и обръщам много внимание,ако ми повиши тон или нещо такова,за мое голямо очудване след като разгледах първите 15 странички от темата тя не ми е повишавала тон и беше много внимателна,но за сметка на това много претупва работите и това ме поставя в ситуация да потурся друг лекар моля ви препоръчайте ми някой  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 проблема ми ппц е нередовна менструация тя ми изписа бромокриптин и все още го пия горе-долу менструацията ми се регулира,но все пак искам да знам от какво се получава така някой имал ли е подобен проблем ще съм много благодарна за повече информация  Simple Smile

Бромокриптин(Парлодел,Достинекс) се приема,когато нивата на пролактина са завишени.Точно тогава отсъства овулация или се появява по-късно и затова цикълът е нередовен.Пролактина се отделя от хипофизата и при нередовен цикъл или липса на овулация е препоръчително да се направи ЯМР на хипофизата.При висок пролактин трудно настъпва бременност.Именно за това се изписва бромокриптин.Според мен най-доброто от трите гореизброени препарата е Достинекс.При него отсъстват страничните ефекти,които са меко казано отвратителни.Препоръчвам и консулт с ендокринолог.Именно той ще те насочи към скенер или ЯМР.Нужно е да се изключи аденом на хипофизата(пролактином).Аз съм с такава диагноза от години Simple Smile Успех!

# 665

Бромокриптин(Парлодел,Достинекс) се приема,когато нивата на пролактина са завишени.Точно тогава отсъства овулация или се появява по-късно и затова цикълът е нередовен.Пролактина се отделя от хипофизата и при нередовен цикъл или липса на овулация е препоръчително да се направи ЯМР на хипофизата.При висок пролактин трудно настъпва бременност.Именно за това се изписва бромокриптин.Според мен най-доброто от трите гореизброени препарата е Достинекс.При него отсъстват страничните ефекти,които са меко казано отвратителни.Препоръчвам и консулт с ендокринолог.Именно той ще те насочи към скенер или ЯМР.Нужно е да се изключи аденом на хипофизата(пролактином).Аз съм с такава диагноза от години Simple Smile Успех!
[/quote] 

Благодаря!Сега остана да ми препоръчате при кого да отида аз се колебаех м/у д-р Бочева (но доколкото разбирам хигиената е ... #Crazy )и д-р Йорданова в МЦ НОВА .
А колкото до хапчетата  когато ми ги изписа в пролактина ми беше 558.00 от допустими 102-496 , а следващия път  на листа ми пише 12.43 ... нз само тя ли си ги разпечатва или аз не мога да чета  Grinning  , но все пак благодаря инфото ще ми влезе в употреба

# 666
Здравейте момичета, някой знае ли къде води ЖК д-р Жекова?

# 667
Всъщност оказа се,че е Желязкова, а не Желева и мисля да я пропусна.
Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате добърлекара за ЖК.

# 668
  • Варна, морето, сините вълни...

И аз си търся  Confused

# 669
  • UK

И аз си търся  Confused

Аз съм много доволна от моя, работи по и ЗК, Бранимир Градинаров в поликлиниката на Окр болница е, 3 етаж Hug

# 670
Аз ходя при Калина Владева,приема в сградата на АГ. Работи по ЗК,а има и частен кабинет. Много мила и позитивна жена.От самото начало карам тежка бременност. При всеки проблем тя реагира моментално и адекватно, когато и да й се обадя си вдига телефона. Който се интересува, мога да дам тел.

# 671
Здравейте!
Мислех следващата седмица да посетя д-р Кирилова, при която ходех за редовните прегледи, но за мое голямо съжаление разбрах, че вече не практикува във Варна (живея в София и не бях проверявала скоро какво се случва).

Предполагам, че и други са ходили преди време при нея. С кого я заменихте? Препоръчайте ми някой добър лекар Sad Проблемът е, че не касае само профилактичните прегледи, но и някои други проблеми и искам да мога да се доверя.

# 672
Други предложения има ли  Wink . Направо съм крайно ужасена, за който и от предложените доктори да потърся повече информация все излиза,че има и доста недоволни. То е ясно,че винаги ще има доволни недоволни, но направо е срамота да няма свестни лекари. Ще се озъртам за още от вашите коментари, дано все пак да успея да си избера някой за ЖК.

# 673
  • UK
Други предложения има ли  Wink . Направо съм крайно ужасена, за който и от предложените доктори да потърся повече информация все излиза,че има и доста недоволни. То е ясно,че винаги ще има доволни недоволни, но направо е срамота да няма свестни лекари. Ще се озъртам за още от вашите коментари, дано все пак да успея да си избера някой за ЖК.

Винаги и за всяко нещо е така, има доволни и недоволни Crazy

# 674
Да попитам информативно, някой запознат ли е с цената на ЖК при  д-р Бейлерян?

Общи условия

Активация на акаунт