Мисля, че в четвъртък от 14.00 до 17.00 някъде приемаше д-р Иван Танев в АГ Варна. Без записване на час е, отиваш и чакаш
Никого не връща и вс приема. Незнам само да не е в отпуска сега, в АГ на 1 етаж има дежурен кабинет
Никого не връща и вс приема. Незнам само да не е в отпуска сега, в АГ на 1 етаж има дежурен кабинет

Освен това ми отказа и пари (бяха ми казали да дам на доктор, вместо да платя на касата, за да не ме претупат). Но човека ми отказа категорично, а раждането мина поне за мен перфектно. Сестрите бяха много любезни и акушерката която ми донесе да видя бебето и после ми показа как да я кърмя. Всички бяха много внимателни, даже накрая накупих на целия екип бонбони, кола и кафе, а на Двамата доктори и по едно уски (в екипа на д-р Николов има още един д-р, мисля, че се казваше Цветков). Много доволна останах и ако някой ден имам 2-ро дете задължително ще съм пак при д-р Николов и неговия екип
Препоръчани теми