Аква парк Кьзанлък село Овощник

• 37 846
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Ами, те хората, дето го държат Аквапарка, имаха планове да правят хотел до него, но явно закъсаха финансово и проектът е замразен. А, иначе, вярно е, че в близост няма подходящ хотел, но си има доста посетители - не само от Казанлък, но и от Стара Загора идват доста хора - все пак говорим за някакви си 30-ина километра...

# 16
Много е интересно, аз бих го посетила - не зная за друг такъв аналог в България, но настаняването е проблем. Впрочем това хотелче Свети Георги не е лошо, може и до този вариант да прибегна. И дано да се построи хотел по-бързо - мисля, че мястото ще бъде повече посещавано.

# 17
  • В.Търново
Пловдив също е близо до Стара Загора.Аквапарка в Пловдив е много по-хубав ,има 10 пързалки,басейни....,а в Казанлък има само 4 пързалки,говорим за големите пързалки.

# 18
Ама на мен най-много ми хареса имитацията на морски бряг  Laughing Такава не съм виждала на друго място? Ако греша - поправете ме.

# 19
  • И аз не знам къде...
През почивните дни след 10 часа сутринта е абсурд да си намерите място на шезлонги! Варианта с тревата също много бързо се изчерпва! До обяд най-късно вече не пускат да се влиза в аквапарка.
Така че сами си направете извода дали има или няма посетители!

# 20
  • Стара Загора
E stiga de...nie samo pochivnite dni mojem da go posechtavame,i ako e ludnicaaa....Minalata godina chesto go posechtavahme i beshe strahotno.To ako e taka po dobre e da se otskochi do Plovdivskia Akva.

# 21
  • В.Търново
Ама на мен най-много ми хареса имитацията на морски бряг  Laughing Такава не съм виждала на друго място? Ако греша - поправете ме.
Ами това го има и в Пловдив....
За басейна с изкуствените вълни ли питаш?
Ако е така,това го има и в аквапарка в Несебър.

# 22
  • Стара Загора
Изкарахме страхотна Неделя в Аквапарка.Децата ми големия на 12 малкия на почти 3 се накефика максимално.Воден бар с ментичка и детето ти да плува до теб просто страхотно.Имаше табела че на 28,08,2012 няма да работи!

# 23
А водата в детския басейн топла ли е?

# 24
  • Стара Загора
Да и в детския и в другия е топла само в басейна с вълните е по-хладна.Децата не излязоха от водата(и аз)

# 25
А да ви попитам някой знае ли до коя дата ще работи Аква парка.

# 26
Здравейте!
Аква-парка работи и е много хубав. Препоръчвам го.
Пускам линк и към един клип, който е заснет там. Ясно се виждат изкуствените вълнички, които наистина са страхотни.

http://www.youtube.com/watch?v=nr3YosJIvEk

# 27
Ориентирайте ме за цените за вход на аква парка, защото в сайта им нищо не откривам по този въпрос?

# 28
  • В.Търново
8 или 10 лв. беше входа.

# 29
  • Стара Загора
10lv za vazrastni, za deca 8lv, deca do 6 godini  bezplatno
tova sa ceni za sabota i nedeli, prez sedmicata sa po niski

Общи условия

Активация на акаунт