Майки лесбийки?

• 86 909
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 165
  • На земята, която е всъщност звезда.
Абе що не вземете да прочетете за селектирането на породи и генетиката при животните.
И после да философствате.  Peace

Нямам абсолютно никакъв проблем, с това, че отглеждаш дете и го тъпчеш с предрасъдъци.
Това е твое пълно право...

В старата тема сигурно 200 страници 10-ина човека ви обясняваха и на двете, че сексуалността не е избор.
Малко гинко билоба може и да помогне   newsm78

Oт както свят светува за репродукцията на всяко живо същество ( с изключение на някои еднополови членестоноги и мекотели) са необходими два индивида: мъжки и женски!!!! Всичко друго е психологическо, генетично и както искате го наречете заболяване! Ок, сексуалността не е избор, но да осиновиш дете и да го гледаш в хомо семейство е нещо сериозно, защото децата не избират родителите си!!! Природата сама е решила: не съществува плод на любовта между двама жени и двама мъже- те не могат да създадат дете!

Мда, но репродукция не означава семейство. Т.е. дете може да е създадено от мъж и жена, но да расте в семейство от еднополов тип. Семейството, както и брака, моногамията /с малки изключения/, религията са "измислени" като обществени норми. И като такива подлежат на промяна. Едно време у нас е имало "норма" жената да се омъжва девствена, но постепенно тази норма е отпаднала. Но тогава се е мислело, че това е "правилното".  

Според мен ти липсват основни познания, за да водиш спор по темата. Освен горните забелязах, че грешно приравняваш хомосексуализъм и травестизъм, хомосексуализъм и трансджендър.

В началото помислих, че 86 е наборът ти, но сега разбирам, че това са годините ти.

# 166
Абе що не вземете да прочетете за селектирането на породи и генетиката при животните.

Нямам абсолютно никакъв проблем, с това, че отглеждаш дете и го тъпчеш с предрасъдъци.

В старата тема сигурно 200 страници 10-ина човека ви обясняваха и на двете, че сексуалността не е избор.

Oт както свят светува за репродукцията на всяко живо същество ( с изключение на някои еднополови членестоноги и мекотели) са необходими два индивида: мъжки и женски!!!! Всичко друго е психологическо, генетично и както искате го наречете заболяване! Ок, сексуалността не е избор, но да осиновиш дете и да го гледаш в хомо семейство е нещо сериозно, защото децата не избират родителите си!!! Природата сама е решила: не съществува плод на любовта между двама жени и двама мъже- те не могат да създадат дете!

Мда, но репродукция не означава семейство. Т.е. дете може да е създадено от мъж и жена, но да расте в семейство от еднополов тип. Семейството, както и брака, моногамията /с малки изключения/, религията са "измислени" като обществени норми. И като такива подлежат на промяна. Едно време у нас е имало "норма" жената да се омъжва девствена, но постепенно тази норма е отпаднала. Но тогава се е мислело, че това е "правилното".  

Според мен ти липсват основни познания, за да водиш спор по темата. Освен горните забелязах, че грешно приравняваш хомосексуализъм и травестизъм, хомосексуализъм и трансджендър.

В началото помислих, че 86 е наборът ти, но сега разбирам, че това са годините ти.

Oсновни познания! Come on! Спирам да споря по темата, защото хомотата винаги ще смятат, че са прави, а всъщност са едни много объркани и уплашени създания, които търсят подкрепата на обществото.......понеже са отблъснати, ама скоро това няма да се промени...добре, че все още съществуват разумни хора, които не го позволяват!

# 167
  • Сопот, Пловдив

Деца само с един родител или пък със сбъркано 'семейство': хомо, полиамория бла-бла, има риск да израстнат психари, комплексари и прочие!

Барак Обама е един такъв типичен психар и комплексар.  Grinning

Всъщност мисля едно 99% от изказалите се тук в защита на еднополовото родителство са хетеросексуални жени. И на всички това ни е пределно ясно, но май някои ги дразни, че другите са приели това, което те не могат.

# 168
  • На земята, която е всъщност звезда.

Oсновни познания! Come on! Спирам да споря по темата, защото хомотата винаги ще смятат, че са прави, а всъщност са едни много объркани и уплашени създания, които търсят подкрепата на обществото.......понеже са отблъснати, ама скоро това няма да се промени...добре, че все още съществуват разумни хора, които не го позволяват!

Ехоооо, то вече се променило, ама то явно си го проспала.  Laughing Браковете се разрешават на много места, както се казва, сега в Дания, догодина и у нас. Все повече хомосексуални политици на високи постове не се срамуват да се "покажат", расте броят на еднополовите семейства. Всичко тече, всичко се променя, само някои още спят дълбок сън! Нищо, нека поспят, все някога ще се събудят.

Rois, и аз съм забелязала, че у някои битува едно много елементарно мислене как само хомосексуалните защитават хомосексуалните.   Laughing 

# 169
Значи едно цяло поколение са психари! Визирам тези деца, отгледани след втората световна война, най-често без баща.
Егати!

Изопачаването на нещата е доста удобно нали?! Хората в миналот са имали доста по-различни ценности и модели на подражание, сега всичко е изопачено....за съжаление, добре, че в България няма отявлено хомополконичество  Joy Joy Joy

Какво точно изопачих, би ли посочила?
Ти  колко комплексара, психара (каквото и да значи това!) отгледани от един родител или в хомо семейство познаваш?
А това ти мнение дали би го плеснала в лицето на вдовица с деца примерно?
Rois, да знаеш, че отглеждаш психар или комплексар.
Няма начин!

# 170
  • Сопот, Пловдив
Rois, да знаеш, че отглеждаш психар или комплексар.
Няма начин!

Така е, няма начин, особено като се има предвид, че поне ще се опитам да го науча да бъде широко скроен, направо ще е нещо страшно  devil .  Да му мислят родителите от "нормалните" семейства как ще си опазят децата от него. Друго си е да те отгледат родители хомофоби, които пращат де що видят различни от тях да си правят отделна държава.  Grinning

# 171
  • София
О, сигурна съм, че широко скроените хетеросексуални жени ще бъдете особено щастливи, ако синът ви доведе зет или дъщерята - снаха.

Малко са ви размити нюансите на допускам, толерирам, харесвам, пърхам одобрително.
Аз лично спирам до "толерирам" и не виждам как наякой може да изисква или да накара някого насила да проявява нещо повече.

# 172
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз съм малко по-проста, та ми се ще да запитам elenabogdanova, ако хетеросексуална двойка създаде дете с донорски материал, кои са му родители на детето, дарителите на материал или получателите? Ами in витро заченато дете? Изкуствено ли е?
А колко точно са гнусни и неестествени и двете, очаквам viliko да обясни.

То, вярно че Господ на едни дал, на други взел, ама на някои съвсем нищо не е оставил. ooooh!

Майката природа решава кой да бъде родител и кой не, винаги има губещи, така е устроен света, нарича се естествен подбор! Всеки със съдбата си!

Дрън-дрън! Пълни глупостти.
Ако разсъждавах така сега нямаше да имам деца, щото видиш ли майката природа така го била решила или светът така бил устроен.
Майката-природа е решавала докато не и е хрумнало да създаде човека. За добро или за лошо...

# 173
Донякъде про4етох последните 4 страници и ми писна. Егати тъполандията верно! Във вашите семейства вси4ко само на секс ли се гради? Или бра4ното партньорство има и други измерения и секса е само едно от тях? Егати вие други семейсни цели, ценност, планове ... нямате ли, освен да се хетеротаковате от време на време?????
Ехо! Семейството не е само секс.
Като сте такива умници какво ще кажете за семейство - мъжа инвалид , ама съвсем. Движи се на електри4еска коли4ка ... имат хората сега второ бебе и много му се радват!
Ами по вашите критерии този 4овек има ли право на деца и жена или не? Въпросник:  защо да?
- Защото има мъжки полов 4лен
- Защото си оби4а семейството и е оптимисти4ен , 4е могат заедно да се оправят в живота
- Защото него го оби4ат и смятат, 4е живота им е пълноценен заедно!

# 174
  • Пазете Гор
Severina_, каквото и да пиеш, според мене не ти понася.

Като извод - всъщност всеки презентира уменията си да живее в общност, в която има различни хора. Българските общности не са всред най-добре развилите това умение, но са и доста далеч от общностите, при които различието е равносилно на смъртна присъда. Говоря за всякакъв тип различности: дали си хомо или бисексуален, дали партньорът ти е друга раса или другоселец, дали поливаш по обяд или караш запорожец.

Ще ми се да умеехме повече.

# 175
Елица, да толерираш някого, за мен означава височаишото ти благоволение да изтърпяваш досадното му присъствие.
Разбирам, че ако дъщеря ти доведе снаха, ще се отречеш от нея.
Всъщност, имам чувството, че свирепите хетеро-стринки, изказали се дотук се имат за нещо повече.
Не разбирам въз основа на какво обаче.

# 176
  • София
 Al Fasi, не зная ти каква стринка си, ама съм забелязала, че имаш затруднения с разбирането.
Все пак да напомня за съществуването на търлковни речници, както и простия факт, че между бялото и черното има множество нюанси сиво.

# 177
Елица, тълковен речник използвай ти. Именно ти, с мнението си, отиде в другата крайност за синове и дъщери.
И не съм стринка аз, даже не съм и озъбена снаха.

# 178
  • София

И не съм стринка аз, даже не съм и озъбена снаха.

Понеже изглежда си арабска снаха, интересно от арабите ли си се научила на "толерантност" към хомосексуалните?

# 179
О, сигурна съм, че широко скроените хетеросексуални жени ще бъдете особено щастливи, ако синът ви доведе зет или дъщерята - снаха.

няма да умра от радост, но ако все пак нищо не мога да променя в сексуалните му предпо4итания , няма да мога да приема някакъв тъп закон да му забрани да oсинови дете и аз да стана баба ...
Severina_, каквото и да пиеш, според мене не ти понася.

Отивам а го сменям, щом казваш !

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 22:18 от Severina_

Общи условия

Активация на акаунт