Майки лесбийки?

• 86 903
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 180

И не съм стринка аз, даже не съм и озъбена снаха.

Понеже изглежда си арабска снаха, интересно от арабите ли си се научила на "толерантност" към хомосексуалните?
ма вЕрно ли сам  арабска снаха?!
Ти 37ми набор ли си?

# 181
  • Сопот, Пловдив
О, сигурна съм, че широко скроените хетеросексуални жени ще бъдете особено щастливи, ако синът ви доведе зет или дъщерята - снаха.

Въобще, подчетавам дебело, въобще не ми пречи дали сина ми ще ми доведе снаха или зет, важното е да се чувства добре с избраника или избраницата си.

# 182
  • # супернатурална #
О, сигурна съм, че широко скроените хетеросексуални жени ще бъдете особено щастливи, ако синът ви доведе зет или дъщерята - снаха.

Е, ти ще го преживееш къде-къде по-тежко. Пък и ако пушиии... Laughing

Когато дъщеря ми ме попита какво е "лесбийка" , моят отговор беше-жена, която обича друга жена. Ако аз не науча детето си да приема света с цялото му разнообразие, кой ще го направи?

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 22:36 от Г. Краули

# 183
  • София

Понеже изглежда си арабска снаха, интересно от арабите ли си се научила на "толерантност" към хомосексуалните?
Ти 37ми набор ли си?

Толерантността явно върви комплект с неграмотността.

# 184
  • София

няма да умра от радост, но ако все пак нищо не мога да променя в сексуалните му предпо4итания , няма да мога да приема някакъв тъп закон да му забрани да oсинови дете и аз да стана баба ...
Законът не позволява гей двойките да сключват брак и да осиновяват деца като такива.
Други начини със сигурност могат да се намерят, за да станеш баба.
Виж, обществените нагласи със закон не можеш да ги формираш.

# 185
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ти 37ми набор ли си?

Не, върви си сам- самичка, не се комплектова.

Елица, много обществени нагласи се налагат със закон. Например сегрегацията в САЩ е премахната насила, чрез закон. Десетина години след това по- голямата част от населението вече е съгласно и го одобрява.   

# 186
Alexandria37, нали не мислиш, че лично аз съм виновна за телесната ти  повехналост?

# 187
Толкова повехнала да е чак.... Много, вери агресивно... Малей, какво стана в тая тема

# 188
  • # супернатурална #

А хомофобството - с прецизен изказ и липса на каквито и да е граматически грешки.  smile3521

# 189
Със закони толерантност към хомосексуализма трудно ще се наложи. В човек е закодиран страхът към другостта, която би разрушила статуквото. В крайна сметка откакто свят светува, хора и пчелички се множат с участието и на двата пола. Природен баланс, който човек едва ли  ще приеме да бъде дори чрез закони нарушен, за разлика от приемането на афроамериканците.
Може би след столетие-две, когато изкуствени утроби износват от зачеването до раждането човешките деца, поръчани по цвят и пол, то вече ще е без значение, кои са поръчителите.

Аз не мога да кажа, че ще бъда равнодушна, ако децата ми имат партньори от техния пол. Едва ли ще ги разочаровам с явното си негативно отношение, но няма и да съм от щастливите баби на внучета от гейове.

# 190
  • На земята, която е всъщност звезда.
Със закони толерантност към хомосексуализма трудно ще се наложи. В човек е закодиран страхът към другостта, която би разрушила статуквото. В крайна сметка откакто свят светува, хора и пчелички се множат с участието и на двата пола. Природен баланс, който човек едва ли  ще приеме да бъде дори чрез закони нарушен, за разлика от приемането на афроамериканците.
Може би след столетие-две, когато изкуствени утроби износват от зачеването до раждането човешките деца, поръчани по цвят и пол, то вече ще е без значение, кои са поръчителите.

Аз не мога да кажа, че ще бъда равнодушна, ако децата ми имат партньори от техния пол. Едва ли ще ги разочаровам с явното си негативно отношение, но няма и да съм от щастливите баби на внучета от гейове.

Така си мислиш сега, но като се появи внучето и като видиш детето си щастливо, друга песен ще запееш.

# 191
  • Boston, MA
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

Аха, затова дотук всички хомосексуални как са си объркали представите, като са били отгледани от хетеросексуални семейства. Май нещо не се вързва.

Е сега е модерно да си гей или лесби  Simple Smile ...Нека се обичат, не ми пречат ама да отглеждат деца  е прекалено... Забравих да добавя, че благодарение на тази мода броят на  хив позитивните расте ли расте! Факти.

Всъщност фактите са, че новозаразените с ХИВ са предимно хетеросексуални.

# 192
Вселена, аз мога да кажа същото- сега си мислиш, че ще приемеш, но стане ли, дали ще е така, само опитът би показал.

# 193
  • Boston, MA
Информирах модератор, освен това, за злостното подмятане за "здрав" по-горе. Малко в повече ми дойде да казваш на някой, че е гнусно, това което той изпитва. Все едно аз да кажа, че ми е гнусна любовта, която изпитва някоя майка към синчето си "номер едно".

# 194
В човек е закодиран страхът към другостта, която би разрушила статуквото. В крайна сметка откакто свят светува, хора и пчелички се множат с участието и на двата пола.

Страха от другостта не знам дали е закодиран, но определено вирее само в прост човек. А относно множенето не знам защо толкова често се използва като аргумент. Да са живи и здрави презервативите, че и 15 годишните могат да се множат.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 00:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт