Майки лесбийки?

• 86 890
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 210
  • На земята, която е всъщност звезда.
Каква гениалност, спомената и по-назад, да обясниш що е лесбийка, гей. Че какво ли ще обясним останалите на децата си?  Thinking

Не че е принципно възможно, а да насърчиш собственото си дете да избере свободно към представители на собтвения или противоположния пол да се ориентира. Нали уж било съвсем нормално.

Е, Вселена съжалявам, не мога да мисля над най-лошите възможни сценарии в живота. Като/ако ми дойде до главата, тогава ще го мисля.

Не мисля, че това е причината да не отговориш.  Laughing

# 211
  • Сопот, Пловдив
Елица, нещо не те разбрах, губи ми се нещо в словореда, това съсвсем сериозно.

А ти какво ще обясниш, от любопитство питам, като попита детето ти, когато види двама мъже да се държат на улицата за ръце, примерно?

# 212
Май изблиците на толерантност на доста хора са от чист егоизъм...ами ако и вашите деца се окажат гейове, ама не искате ли внуци, ама това, ама онова...

Някаква застраховка, замаскирана като толерантност, ако се случи някой ден, да сме си подсигурили старините с внуци,  примерно.
Да не говорим, че толерантният човек не е толерантен само към различните хора, а и към различните мнения, нещо, рядко срещано в тези теми.

# 213
Май изблиците на толерантност на доста хора са от чист егоизъм...ами ако и вашите деца се окажат гейове, ама не искате ли внуци, ама това, ама онова...

Някаква застраховка, замаскирана като толерантност, ако се случи някой ден, да сме си подсигурили старините с внуци,  примерно.
Да не говорим, че толерантният човек не е толерантен само към различните хора, а и към различните мнения, нещо, рядко срещано в тези теми.

Явно е доста трудно да се приеме, че за някои хора в Бг гейовете са съвсем нормални хора. Със същите мечти и амбиции като хетеросексуалните.   Tired

# 214
  • София
Е, какво ли ще обясня, Rois... Каквото и вие твърдите, че ще обясните. Ще се придържам към фактологията. Само не схващам какво толкова изтъквате. Обяснения като обяснения. С незначителната разлика, че вие твърдите колко нормално било явлението "хомосексуализъм". Макар че силно се съмнявам да предложите откровено на детето си алтернативата да бъде гей. Така по-добре ли е, т.е. разбира ли се? Flutter
Аз пък на моето ще му обясня, че според мен (да не припадне някой) не е много нормално.

Кажи, Вселена, какъв е проблемът? Детето ми е на две години, не съм премисляла въпроса.
Първо ще трябва да се концентрирам върху преглъщането на хапа. Иначе се радвам на твоята прозорливост. Laughing

# 215
  • Сопот, Пловдив
Е, какво ли ще обясня, Rois... Каквото и вие твърдите, че ще обясните. Ще се придържам към фактологията. Само не схващам какво толкова изтъквате. Обяснения като обяснения. С незначителната разлика, че вие твърдите колко нормално било явлението "хомосексуализъм". Макар че силно се съмнявам да предложите откровено на детето си алтернативата да бъде гей. Така по-добре ли е, т.е. разбира ли се? Flutter
Аз пък на моето ще му обясня, че според мен (да не припадне някой) не е много нормално.

Какво да изтъкваме, ти първа спомена за разясняването на децата - "И сигурно ще разяснявате на децата си как да имат интимна връзка с представители на същия пол е от най-нормалните неща на света.", аз просот коментирах. И да се съмняваш, и да не се съмняваш, все тая, аз знам какво ще обясня на моето дете, както ти знаеш ,че ще кажеш на твоето, че не е нормлано. И няма какво да му предлагам, ако му е заложено да е гей, и да му дам твоето обяснение, това няма да му промени ориентацията, но може да му вмени чувство на вина и да му попречи сам да се възприема.

# 216
  • Boston, MA
... Макар че силно се съмнявам да предложите откровено на детето си алтернативата да бъде гей. ...

Е как да му предложим бе кукло златна, това сексуалността да не е от меню на МакДонаклдс да си избираш?

# 217

Кажи, Вселена, какъв е проблемът? Детето ми е на две години, не съм премисляла въпроса.
Първо ще трябва да се концентрирам върху преглъщането на хапа. Иначе се радвам на твоята прозорливост. Laughing

Това пък що за глупост е? Детето ти или е гей, или не е гей. Няма какво да му предлагаш алтернативи. И като се окаже детето ти гей, а ти си му обяснила, че това не е много нормално,  почват семейните драми и психичните разстройства. Жал ми е за деца, израснали в такива семейства. Да не говорим, че сега децата много повече пътуват и виждат друг мироглед в по- цивилизованите страни и като се покажат там тесногръди и ограничени това им носи само негативи. Е, ако си стоят само в семейството сигурно ще са си ок.      

... Макар че силно се съмнявам да предложите откровено на детето си алтернативата да бъде гей. ...

Е как да му предложим бе кукло златна, това сексуалността да не е от меню на МакДонаклдс да си избираш?

Joy

# 218
  • София
Ех, що за буквално четене.
Не зная заложено ли е, ама пък е модерно. Sunglasses

Чакам да се яви, не помня кой беше, в една от темите за гейовете обясняваше за тест за ориентация за 3 годишни деца.

# 219
Ех, що за буквално четене.
Не зная заложено ли е, ама пък е модерно. Sunglasses

Чакам да се яви, не помня кой беше, в една от темите за гейовете обясняваше за тест за ориентация за 3 годишни деца.

Да не се притесни, та бързаш да си тестваш детето?

Между другото, да те подсетя, че още не си коментирала колко е заразно.

# 220
  • София
Не, бе, да ме просветят. Нали съм тесногръда проста стринка. Laughing

нова, така си е. И в тази тема им понамекнах, и в онази за парада, ама се поувличат в стремежа си да се изкарат по - по от останалите. Цивилизованост струи отвсякъде.

# 221
Ако се изтребят всички хомосексуалисти, това дали  ще гарантира безоблачно хетеросексуално бъдеще на всички дечица MY  NUMBER ONE?
Как мислят майчиците с викторианско възпитание?

# 222
  • Сопот, Пловдив
Какво значи да се изкараме по-по, Елица, или мислиш че си хабя времето тук, за да се правя на по-велика от останалите, зашитавайки, нещо, в което не вярвам? И пред кого, пред група виртуални образи, които никога няма да видя в реалния живот? Преглътнете го, има хора, които наистина мислим така и въобще не става въпрос кой е по-по-най тук.

# 223
  • София
Rois, първо, не всички реплики са отправени лично към теб. Може би оттам идва неразбиратлството и неоходимостта да обяснявам по няколко пъти. Второ, няма какво а преглъщам, изобщо не съм крайна в отношението си към обратните.

Явно за голяма част от списващите да си широко скроен означава да обясниш на инакомислещите колко с прости. От друга стана се оказва, че не е достатъчно да си толерантен, ами трябва задъжително да харесваш и одобряваш гейовете. А пък аз наистина харесвам някои, не всички естетвено.

Вие пък преглътнете, че някои просто не ги намираме за нормални и толкоз. Без големите драми за дискриминация, избиване и прочее.

# 224
Нямам нищо против обратните, имам против да ми развяват сексуалната си ориентация под носа и да парадират с нея. Колкото и грубо да звучи, надявам се да няма промени в законите, засягащи тези неща в БГ. Познавам обратни в БГ, но пък тук се нагледах на такива. Отвратително гнусно е двама мъже да се натискат и да се целуват и опипват буквално под носа ми в заведението докато се храня.Същото е и при лесбийките. Могат да са си гейове колкото си искат, но вкъщи, никой не е длъжен да им гледа простотиите. Да, тук е пълно с хомо двойки, Испания с това е известна, но въпреки това местните хора не са никак доволни да виждат хомо прояви на чувства на публични места. И да ви кажа, има много хомо двойки, но не познавам и не съм видяла такива с деца. Има лесбийки с деца, но те са от хетеро връзки, тоест имат си бащи. Нека да е консервативно, но не приемам никак еднополови родители да имат общо дете, било то осиновено или не. И не е калъп формулата мама+татко+ аз, това е природа и така е редно. Иначе нямаше да има никакъв проблем и мъжете да раждат и да си се оплождат един друг, или една жена да оплоди друга. Дори и таткото да го няма в семейството, той все пак съществува.

Общи условия

Активация на акаунт