КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честит рожден ден на Бори!
Да е жив и здрав и постигне всички те си мечти!

За грижовната баба   bouquet

И ние харесахме ветрилата, но много печене,бе.

# 481

Добро утро Simple Smile

Тази сутрин съм сервирала кафето насред красивото море   food010 cook

Петък е, сутринта е прохладна - нищо че после ще напече Rolling Eyes Да започнем деня с хубави мисли и добро настроение  newsm51

Танита, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОРИ - ДА УСПЯВА В НАЧИНАНИЯТА СИ И ДА ВИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ С ПОСТИЖЕНИЯТА СИ  smile3510 bdbaloni baloni baloni baloni

Успешен ден

# 482
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!

Честит рожден ден на Бори!Да е здрав и много щастлив,да сбъдва мечтите си!

Днес реших още сутринта да пиша,че като ме завърти после работата,сядам ама нещо музата не идва.
Студентката е записана и изненадващо,но в един ден/още вторник/свършихме и в Търново и в София всички процедури.Не се обадих на Софиянки,че децата на приятелите ни ни спретнаха посрещане по техен план и нямахме време.В сряда се прибрахме обратно.Ще имаме ходене пак,че нали квартира трябва да осигурим и дано тогава имаме време за среща.
С тези ветрила май ме зарибихте.Скоро ще се прежаля и ще ги спретна.За днес съм намислила нещо постно с ориз да е.Даже като стана и ще се заема с яденето.

Лек,приятен и усмихнат ден!

# 483
Добро утроооо ! Hug Hug Hug

Танче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ !ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е ,КЪСМЕТА  ДА Е ВИНАГИ С НЕГО!!!

Макавели - тенкс за кафенцетоо Hug Hug
Олееее  , ама вий съвсем не спите бе момичета - като гледам по кое време на ноща сте писали Grinning Hug
Явно всички ни хваща "пълнолудието" Mr. Green Grinning

На ветрилата отдавна им се каня  и май ще им излезе късметът я довечера , я утре.

Отговарям за котките - Кари -  според мен ,колкото и да се правиш ,че не ги обичаш ,те животните си усещат и за това се навъртат около тебе. Явно  някъде дълбоко в тебе  има нещо ,което ги привлича.
Амма ,че психолог се извъдих Joy hahaha hahaha
Давам пример - мой свяко винаги е казвал ,че не обича котки. Като дойде у на с на село още щом седне на стола и в скута му вече е скочила я котка я котарак. Joy hahaha hahaha
Лека по-лека го убедихме ,че  те го обичат и той трябва да им отвръща със същото.  Joy hahaha Grinning
Роси,Яжка  Hug Hug

Абе в нашата тема НЯМА ЛОШИ ХОРА Hug Hug Hug Grinning

След беседата ,която изнесох Grinning Grinning ви пожелавам  спокоен  ден !!! Hug Hug

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 08:52 от Gabkata

# 484
Добро утро.
Тази сутрин се пооспахме в къщи, но за мен има още малко временце.

Само аз ли усещам вече ,,дъха'' на есента? Това, което за вас е прохладно, за мен си е направо студено- и сутрините, и вечерите си ми е студено.

Танитка Честит рожден ден на Бори!
Много здраве, щастие, късмет и успехи по пътя му!

Каролинка, снощи  бързах, та   пропуснах да те ,,прегърна'' за добре си ни дошла .
Радвам се, че кракът ти е  по-добре, че  направо си се мъчеше като ходеше .

Много сложни манджи готвите Wink Simple Smile - трябва и аз да се наканя да пробвам, но кога ли newsm78

Оставям ви. Време ми е да излизам.
Хубав ден!

Май-мун-ка, писали сме едновременно,  поздрави за Ели.

Хо,хо, немога да се вредя да публикувам. Габка - Hug

# 485
Добро утро!
 HugДнешният ден е специален,родих второто си слънце-Явор!Да е здрав и много успехи  Two Hearts
Честит рожден ден дете мое!

Да ви почерпя!

Танита честит рожден ден на Бори.Много здраве ,успехи и щастливи дни! newsm59 newsm38  bigdance2

# 486
  • София
Честит рожден ден на Явор!
Много здраве, успехи във всичко и да бъде много щастлив!

# 487
  Иви - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР !!! ДА Е ЗДРАВ КАТО ИМЕТО ,КОЕТО НОСИ  !ЛЮБОВ И КЪСМЕТ  !!!

за мама Иви

# 488
  • в малка спретната къщурка
Ивлин,честит празник и на твоето семейство!Да е здрав и щастлив Явор!
Днес много поводи за празнуване. Hug
Тути,май и при теб има празник Hug Heart Eyes?

Джили,благодаря! Hug

# 489
 Добро утро... момичета !!!! Hug Hug Hug
Какво правите , та вие не сте спали. Тук има хубави  поводи  !!!!

Танче Hug , да ви е жив и здрав Бори !!! Много щастлив !!! Успехите и късмета да са негов спътник ! Много да ви радва! Весел празник !!!

за баба Танче и мама

Ивче  Hug, честит рожден ден на Явор!!! Желая му  много здраве ,щастие , успехи , късмет ,любов! Много да ви радва!! Весел празник !!!

за мама Иви

Лек и успешен петък на всички !!! Hug  love001 lovekiss Kissing Heart

# 490
Скъпи момичета,Римар,Гъбка,Май-мун-ка,Роси благодаря Ви! Hug Hug omm omm

# 491
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Краско от към 4-5 часа нощес почна да повръща.
Два пъти повърна храна , вода , каквото е останало в коремчето му.
Легна си и поиска вода , дадох му но след час пак повърна водата и жълт стомашен сок.
Преди малко пак така. Сега ще ходя до аптеката да видя да ми дадът нещо.
Четох из нета за чай от лайка да пие или спрайт , всичко това по 1-2 лъж. през 10-15 мин.
Давайте помощ , ако знаете нещо.
Още не е нищо ял , ще препека филийки само.
Приемам съвети.  Peace

Иви , честит празник на Явор!
Жив и здрав , много щастие , любов и късмет!

# 492
               Жабче, купуваш 3 процентна глюкоза от аптеката и му даваш по лъжичка постоянно докато я изпие.Не му давай веднага много , а по лъжичка.Така няма да се обезводни и спира повръщането.Може да му вкараш и сламка през капачката и да пие на глътки.Толкова колкото иска той.И така докато я изпие.

Честит рожден ден на Бори и на Явор!Да са живи и здрави,много щастливи и винаги в живота им да има топлина,обич и успех!

# 493
Жабка,Дидиа,благодаря Ви! Hug  bouquet
Жабка ако имаш компот,ползвай само сока разреди го 1:1 с вода на 10-15 минути по 2-3 глътки,сокове разредени,глюкоза.На 6-ия час може да се започне захранване с обикновени солети и бисквити!На другият ден, ако проблемът е овладян се разрешава приемането през устата и на препечен хляб,варени картофи и варен ориз.За моите деца съм вземала от аптеката натриев цитрат-ампули-даваш  по 1 суп.л-ца на 3-4 часа Деган на деца до 15  кг 2 пъти по четвъртинка над 20 кг 3 пъти по четвъртинка

# 494
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Иви , Дидка благодаря ви! Hug
Оф , такова тичане му ударих.  ooooh!
Оставих Краско сам и ходих до аптеката , поръчах натриев цитрат 15 ампули ,
чак в 18 ч. ще дойдат. Тук с тез лекарства са ужасни , все да поръчваш.
Направих му чай от лайка с 1 л. домашен мед и един изстискан лимон.
Взех и спрайт една кутийка и препечен хляб 1 пакет.
Сега редувам на 15 мин. по 2-3 глътки от чайта и залче сухар ,
след 15 мин. спрайт пак със залче сухар. За сега е добре , не е повръщал повече.
Вчера нито сме излизали през деня , нито нищо , чак снощи към 20ч. и всичко беше ОК.
Надявам се да отмине , да е нещо моментно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт