КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Римар трябва да омекнат и леко да се зачервят и след това настъргваш кашкавала-отваряш пробваш и така Laughing И аз днес правих ветрилата
Зравче ето това за  хормоните
http://ramuslab.com/30/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B … 0%BC%D1%83%D1%81/

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 16:40 от Ivllin

# 466
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Joy Joy с тез ветрила в таз жега.
Аз взех патладжан  оня ден и днес едва ли , но утре мисля да
се разхладя с едно ветрилце.  Mr. Green
Да го пробвам и съответно другата седмица да изненадам дедко.  Laughing

# 467
  • София
Римар трябва да омекнат и леко да се зачервят и след това настъргваш кашкавала-отваряш пробваш и така Laughing И аз днес правих ветрилата

Засъхват отгоре и не вждам как ще се изпекат добре. Но 1 час вече мина

# 468
Момичета Hug днес сте на вълна здравословни проблеми newsm78 newsm78
Ивче Hug явно времето не е подходящо за тези изследвания  newsm78
 На есен ще са чудесни.... Simple Smile
 Римар  Hug как е ветрилото  chef newsm78 , ще го бъде ли ???? Simple Smile Аз също му се каня. Нали сега сме на тази вълна в КГБ-то  hahaha
Преди години като по- млади във входа сме пет приятелки с една възраст на децата ни  и едната като направи нещо, и всички останали същото , та сега ми напомня за ония времена Joy
За сладкото от смокини да ти кажа ако още не си  го сварила , че тази вода е много. Ще му сложиш наполовината. Те си пускат достатъчно сок .Ако сложиш цялото количество , става много сок и много варене. Миналата година  бях направила много сладко от смокини , че имаме дърво , но тази година измръзна . Имам от миналата година сладко.
Здравче Hug аз пък напълних чушки и опекох малко за салатата за довечера, та и  у нас се носи същият мирис, който също  го обожавам.
Жабче Hug много добре си правят испанците.Моят син беше 5 години там , та и той казва същото. Възползувай се , това е хубаво....
Четох на деди обявите ти , та се смяхме..... Laughing
Спирам да си погледна чушките. после пак ще надникна.
 Чао за сега !

# 469
  • София
Тиквичките станаха, нооооо         2 часа!!! Май ще е от нещата, които правя само веднъж. Казах на младите да дойдат да хапнат преди да излязат. Снахата, нали е вегетарианка ще ги хареса, но другия-не знам.  Да си кажа правичката, пържени най ги обичаме.

Роси, колко вода? 300 мл на 1 кг ли? Още не съм ги почвала, само ги наръсих

# 470
Римар Hugаз слагам на око вода. За твоя случай е достатъчно  половин чаена чаша вода.  Няма да ги бъркаш, само отгоре с решетъчна лъжица ще махаш пяната.може да сложиш индрише ако имаш и ако го обичаш. Пробваш го и като е готово , слагаш лимонтозу 1 чаена лъжичка. Ври 1 минута , изкарваш го , наливаш го в сухи бурканчета и ги обръщаш да се вакумират. Действай смело , както и да го направиш , все е вкусно. Grinning hahaha
Гъбче Hug , като чета какво си чела за котките , трябва ли да се считам към добрите хора... newsm78 Joy hahaha?

# 471
Привет  девойки Hug Току що се завърнахме, не успях да прочета назад,много нещо сте изписали,само разбрах че Танитка и Джили  са с охладяващи придобивки за което голямо честито Hug

Гъбче, май  аз съм от проклетите свахи  newsm78  че никак , ама никак не обичам котките, а откакто уличниците започнаха да ми съсипват градината и да ос...рат дворовете ни хич не ги понасям.А виж кучо имахме 18 години , но вече не съм съгласна за ново ,колкото и големия внук да врънка и обещава че той ще се грижи.Знаеме ги тези, били сме там Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За почивката ,какво да ви кажа, беше кратка, но повече от приятна, дори аз киснах с часове в басейна и 42 градуса не усетихме  Mr. GreenЛошото е че пътя е много дълъг и изморителен за по често ходене. Едно време се чудех как хората "заминават" за почивка за 5 дни, но като това е стандарта, на всичко се свиква Mr. GreenА от Бг ми изглежда като че съм се върнала преди месеци newsm78, а то беше само преди 10на дни Sad и вече ми е мъчно.

Здравче, крака е значително по добре, преди пътуването  лекара ми направи снимка и искаше да ми сложи инжекция под коляното но аз реших да изчакам ,че баш преди тръгване да не си правя експерименти.Не е вече патешки танц при слизане Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Както писах не съм прочела много назад, не ви споменавам поотделно но ви мисля и  Hug Hug Hug Апропо не съм виждала Киара да е писала.останахме с много хубави впечетления от нея newsm78 newsm78.

Лека нощ утре като се посъвзема  ще се обадя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 472
  • София
Кари, добре си се завърнала. Радвам се, че се е облекчило положението с крака ти.

Наистина, от срещата Киара не е писала  newsm78  Може пък да не ни е харесала, знам ли.

# 473
Добър вечер.
Нямам търпение до утре, искам да споделя нещо - вижте това:

http://viaorbita.com/ednodnevni/ednodnevnisurbia/leskovac

Как ви се вижда?  Търся си компания, дедито ми се ,,опъва'',  хичне му се пътува, а е толкова изкушаващо...

# 474
Джили  Hug наистина е изкушаващо и много достъпно като цена. Бих се възползувала , че ще е много весело , но на 1 .09. сме на сватба на първи братовчед. Предполагам , че ще се свормира група да отидете. Успех! newsm10
 Лека и спокойна нощ приятелки !!!! Hug  love001

# 475
  • София
Бих се включила с удоволствие, но трябва да събирам парички за голямата екскурзия през октомври.

# 476
  • София
   Привет момичета!
   И аз съм от групата на Хашимотки Чушкопекови. JoyТрябва да правя изследвания,но се чудя сега колко са скъпи.Последния път плащах по 15лв на хормон.
   Гъбче,като чета какво си писала за котките и се чудя.Аз обичам котки и кучета като животни-да ги нахраня,без да ги галя.Определено кучетата много ме харесват,държат да ме облизват,което ме дразни.Това значи ли нещо?
   Кари,добре дошла! С пресни сили сега започвай да действаш по задачи-супички,шницели,разкарване на принцове по училища и градини...!
   Киара спомена,че има проблем с монитора.Писала съм и на лични и нямам отговор.Но,гледам,че изобщо не е влизала.Вероятно пак е проблем с монитора.
   Джили,много е хубава екскурзията.Към 17 ще имам гости и не знам до кога ще останат.Та ,не мога от сега да кажа, дали ми е удобна датата.
   Имаше още да пиша,но забравих какво.

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 22:37 от Яжка

# 477
Момичета направих ветрилата,"Облизахме си пръстите" Grinning

Снимките не са много хубави,но "вкусни" Laughing Laughing
Спокойна нощ! Hug

# 478

Всички спите, а аз нали сутрин си отспивам, не бързам да лягам! Laughing

Ходих в парка с дамите-пенсионерки, видяхме се, поприказвахме, те хапнаха картофки със сирене, пийнаха биричка, а аз си поръчах само тоник, че нали съм на "барбекю с басейн", не ми се ядяха картофи!
Към 19 часа Дилянчето, Бори и дядо Стефчо дойдоха до парака, "метнах се" и аз в колата и право на вилата на сестра ми. Там бяха вече Росито, Сашо и близнаците, съответно семейството на сестра ми и гостите им. Събрахме се тринайсет души, децата в басейна, ние на масата!
Пържолите на скара с дървени въглища са най-вкусни! eat
Точно в 00.00 часа Бори извади една луксозна бонбониера и почерпи, че днес има рожден ден, става на 13 години!

Да ни е жив и здрав порасналия внук Бори! Да е умно и добро момче, да е отличник, да има много късмет в живота!

Почерпете се за негово здраве! Наздраве!

# 479
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит рожден ден на Бори!
Да е жив и здрав и много щастлив!
Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт