КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро!  bouquet
Мърдам , таз нощ поне се понаспах малко.  Peace
Благодаря момичета за помоща и отзивчивостта!  Heart Eyes
Много жега и днес се очертава , искам тукашната зима аз.  Laughing
Отивам да метна едно кафе и докато Краско стане съм тъдява.  Peace
Иви , дано да са наред хормоните.  Peace
За сега хубав и спорен ден , момичета! Hug

# 451
  • София
Кажете изпитана рецепта за сладко от зрели смокини. Купих 2 кг и ги наръсих със захар.
Сега ли да им сложа водата или преди да почна да ги варя, след като поседат така със захарта?

# 452
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Римарче, я виж това

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2331.msg69087.html#msg69087

Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 453
# 454
Не са ми хубави изследванията smile3518 smile3518

# 455
  • София
Не са ми хубави изследванията smile3518 smile3518

Не съм наясно, но от мен  Hug Hug Hug

# 456
Римар благодаря.Правих си изследвания на щитовидните хормони.Сега е много модерно и бързо.Готовите изследвания ги пращат по имейл на джипито и то ми се обади че не са добри и ще трябва още изследвания.

# 457
  • София
Римар благодаря.Правих си изследвания на щитовидните хормони.Сега е много модерно и бързо.Готовите изследвания ги пращат по имейл на джипито и то ми се обади че не са добри и ще трябва още изследвания.

Аз имам Хашимото и знам, че в горещите месеци изследванията не са точни и не ги правя. Тази пролет пропуснах, че пропуснах и диспансеризацията, но наесен ще си взема час и направление и ще трябва да пусна една кръвчица  Laughing

# 458
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Иви , взимай мерки.  Дано следващите са добри.  Hug
Тук много интересно взимат изследвания за тез хормони.
Интересно е , че всичко ми е ОК , но всяка година по два пъти ме бодът , пък вливат , пък интересни комбинации правят по вените ми , чак брррр гадно ми става. ВисЪ на едно легло 20-тина мин. После пък чакам 1 мес. резултати , че ги носели в Барселона на специални проби .
Тук много си гледат здравето и за мен тез неща са чужди , аз съм свикнала цап-ца-рап и айде.  Laughing И като дойде време за гинеколог и профилактика на кръв лошо ми става.  Laughing
Ма преживява се и това де.  Grinning

# 459
 Дано следващите са добри.  Hug

Жабка дано!

# 460
Здрасти мацки ( дано да не ви подразни това обръщение,  малко ,,селски'' жаргон е Wink Simple Smile)
Нямам мн. време, но ми се прииска да се включа в оформемната ,,Хашимотска'' групичка. То к'Во излезе  с'Я - КГБ- то поне половината сме с Хашимото, баби-Хашимотки Wink Joy hahaha

Иви, не знам от кога си с тази диагноза, но споделям на всеослушание моя опит.
С Хашимото съм от 2000 г. Диагностицира го проф. Протич в МА- София,  дълги години наблюдаващ лекар ми беше проф. Анна-Мария Борисова, все ,,светила'' в ендокринологията.  И на двамата дължа благодарности за всичко, което са направили за мен.

От тях знам, че изследвания се правят преди лятото и преди зимата, защото хормоните тогава варират и организма се пренастройва.  Ти какви хормони изследваш?  Аз правя почти само ТСХ,  защото са ми казали, че при Хашимотото ТАТ и МАТ веднъж надвишили нормата си остават високи. Тях ги проверявам през няколко години.

Но какво ли, ти разказвам и аз, та ти си д-р и сигурно тези неща са ти пределно ясни.
Ако нещо те притеснява, но не е удобно  да пишеш тук, може да ми пишеш на лични и да споделим опит. Дълги години живях в притеснение, докато приема всичко като даденост и дори спрях да го мисля.
Даже ми е оправдание понякога ....( шегувам се)

# 461
Първо искам да се извиня че Ви безпокоя с моите изсл.Джили Хашимото имам от 11 години и съм наясно с всичко единственото ми притеснение е да  не отиде към морската болест LaughingА иначе с пълнеенето,лющенето на кожата отекло лице и клепачи вече свикнах Sunglasses

# 462
Здравейте, Хашимотки!
Аз да се отчета- двойно. И деди с макс.доза Л.тироксин, и щерка, но с по-малко. И понеже са супер-небрежни, хеле пък щерката - моля ви, научете ме какво да правим, какво да следим.
Те и двамата са "вятър ги вее на бяла кобила"  smile3540
Обадя ли се - "ти нищо не разбираш"  #Cussing out
Та да взема малко да разбирам, а?  newsm78

Пека чушки и умирам от кеф! Много обичам и аромата, и процедурата, и беленето. Ама вече не мога да си хапна с този стомах  Sick  Cry

И тичам при Йойо в градината  newsm68

# 463
А! Стана ми малко по-широко около врата.  Joy
И веднага - хоп!  #Milti - та при вас

# 464
  • София
Сложих да пека тиквички-ветрило. Приемам аплодисменти  Joy

Колко да ги пека? Мисля, че 1 час няма да стигне. Който е правил да сподели, моляяяяя

Общи условия

Активация на акаунт