КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Ако Ви се стои в кухнята може да сготвите това  chef  chef
КЮФТЕ ИСЛИМ КЕБАП
http://club.biberonbg.com/read.php?6,1016977

# 436
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet  
Рано станахме днес , изпратихме дедко и сега си пия кафенцето.
След малко ще поразчиствам , че е ужас. Crazy
Пържих тиквички , пил. дробчета , кьопАВо....  Laughing
Та днес по лежерно ще го давам , че вчера прегрях на печката.  Mr. Green

Джили , радвам се , че хубави с;помени имат момичетата за мен.  Hug
А ти щом си се схванала от климатика , пази се или мятай нещо връхно , знам ли.  Rolling Eyes

Иви , прекрасно е , че сте запазили отношения и сте го предали на децата.  Peace

Роси , Нели , Танче и всички приятелки  Hug Heart Eyes Hug

Момичета , имам спешна нужда от помощ до края на месеца , който може да
даде едно рамо , моля ви да ми пишете на ЛС.  Praynig
Кой ли не чете и затова не ми се пише на общ план. Peace
Хубав ден на всички. Hug

# 437
Ехоо, ето съм.
Я какво затишие днес, що така?
Влизам да ви нагледам, то само двама човека са се ,,веснали'' днес след мен.
Ама и аз няма да съм многословна, че чакам дедито скоро да се прибере и да ходим да купуваме  латекс, че има малко козметични работи по балкона след пробиването вчера.

Ако ми разрешат,  късно вечерта ще хвърля едно око.

Чаооо за сега. Hug

# 438
Много тихоооо е  днес ! Hug Hug Hug
Къде сте момичета ????
Аз днес поизчистих , прах , готвих свинско с грах , че много го обичаме всички. Нарязах и пъпеш за десерт.
Жабче Hug ошета ли ?Пиши ми на лични , ако с  нещо мога да съм ти полезна. Ще чакам ! Hug
Джили Hug Hug за дистанционните и у нас е така , но аз съм си заплюла компютъра и ми под климатика и така съм си го нагласила да  не ми духа.  Ще се сприятелите с климатика , но ... трябва време... hahaha
Ивче Hug ободри ли се вече от снощният купон. Много държа да се поддържат добри взаимоотношения с близките хора.Чудесно е че при вас е така. Личният пример е най важен !!!  HugРецептата ти изглежда , че ще е вкусна. Ти пробвала ли си я ?
За сега спирам , че ще ходя до магазина.  По  късно пак може да надникна.
Приятна вечер на всички !!!

# 439
  • София
Ехееее,
и аз се трудих днес-разчарковах едно старо кресло и сега чакам сина по тъмно да свали конструкцията до боклука. Сега ме чака изхвърляне на един гардероб от стаята, но трябва да наместя другаде нещата. Та дано скоро стаята придобие нормален вид.

# 440
Ив, вслушах се в съвета ти и приготвих КЮФТЕ ИСЛИМ КЕБАП - получи се много вкусно ястие  cook

Аз ползвам рядко готова кайма, но си имам фаворит - Свинекомплекс Голямо Враново или Свинекомплекс Николово. Те си имат кулинарни цехове и си произвеждат продукция от собствени животни.

Роси, много обичам Родопите, но са ми безкрайно далече. Въпреки това през година-две си намираме повод да идем натам. Миналата година даже 2 пъти - веднъж на Кръстова гора и след месец - на Перперикон. Просто така се случи  Rolling Eyes

Ив, много е хубаво да си поддържате родовите връзки - и ние се стараем да приучим младежите към това с личен пример  Simple Smile

Жабка, писах ти на лични  Hug

Джили, със сигурност ще ти стане хубаво на по-прохладничко - не се предавай. Винаги можеш да идеш при Писанка  Wink

Римар, Гъбка,  Hug Hug Hug

Допивам биричката и отлитам до утре заран  smile3524

И на вас желая спокойна и прохладна нощ  Sleeping

# 441
Макавели, Hugбраво много "апетитно" изглежда.
Роси  Hug и  аз щях да правя,но ме спря липсата на качествена кайма,тази от магазина не я долюбвам,в смисъл не я купувам.Утре ще правя ветрило от тиквички.Ще снимам ако мога.И аз ходих на Перперикон,тогава бях по-пълна  и изкачването беше подвиг.Самият Перперикон не ме впечатли много освен гледката  а и си купих много хубави пръстени с различни минерали Laughing LaughingПосетихме и едно райско кътче в Кърджали сътворено от отец Саръев-Манастирският комплекс „Успение Богородично”  ако имате път посетете го-манастирът е едно наистина райско кътче,присъствахме на четене на молитви от Отеца,пийнахме целебна вода от аязмото

Желая Ви спокойна вечер newsm46

# 442

Здравейте! Hug

Макавели, Гъбче, Роси, благодаря ви за предложенията, ще ги имам в предвид, като правя маршрута,  шофьорчето и то ще си каже думата.
В понеделник преведох капарото за нощувката в хотел "Варненци" в с.Борово, само здраве да е и хубаво време!

Иве, много красиво място! Laughing

Джили, честито ти климатик!  Hug Дано да се сприятелите! thumbsup
И аз искам на стената, ама......няма, дано до другата година да му уври делиорманската глава! Mr. Green

Жабче, сподели проблема си, дано да можем да помогнем!  Heart Eyes Hug thumbsup

Аз съм го писала и преди, но ще се повторя, и в моя род и от двете страни, на майка ми и на баща ми и в Стефановия си се родеем, няма скарани, сърдити..............
Аз ходя в Пенсионерския клуб в който най напред членуваше моя свекър, също и свекървата на зълва ми, Стефановата сестра, тя като се пенсионира влезе в същите редици, и аз съм ЧЛЕНКА при нея, в същото дружество. При нас членува и на бившия ми зет баба му, седим една до друга, тя не е виновна, че внука й си заряза семейството, има дете без брак от втората, но тя пък го изгони и т.н............простотията по хората ходела, не по гората! tooth

Днес му дръпнах едно хигиенизиране,  newsm79 newsm28 newsm75 сготвих лятна манджичка, утре спокойно излизам още от преди обяд, хем да напазаря, хем да се видя с дружки, а от 17.30 ч. ни е сбирката в парка на квартала ни, но ще стоя само един час, Дилянка ще мине да ме вземе, ще ходим на "барбекю с басейн" на вилата на сестра ми, че гостите им от София си заминават в събота, та е наложително демек! Laughing
В петък не става, че Диляна и Бори ще отиват за два дни с приятели чаааааак на Дунава. hahaha

Рапортувах, ще си лягам, че хигиенистката е изморена! bye

ЛЕКА  НОЩ !

# 443
Добро утро, банда! Hug
Рано пиле, рано пее - ето ме bowuu

Жабка, специално за теб, и за всички останали, разбира се.
Усмихнете се, денят може,  и ще бъде хубав - както си го направим...

А ето и кафенце, и чайче ( Макавели, извини ме, че ,,изземвам'' твоите сутрешни ритуали Wink Hug))

.  .

А сега  ще почета малко, докато си пийна кафето и излизам по задачки. Достатъчно ,,говорих'' последните дни, сега съм кратка.
Чакам ви - идвайтеее!

П.П.  Ехоооо  ruporuu  ruporuu  ruporuu smile3552  phoneuu smile3552  phoneuu , къде стеее ???  Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 08:09 от djily

# 444
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроо! Ето съм и аз.
Джили, ще си пийна и аз кафенцето с вас, че после ще видя от къде да я захващам.

От мен закуската:

# 445
  • София
 Добро утро!

# 446
Добро утро дами Hug Hug

Джили - благодаря за кафенцето Hug
Чай недолюбвам Grinning Grinning

Чета за родови взаимоотношения и т.н.
При нас също има приемственост и сме си много близки  с братовчеди и братовчедки.Аз съм разказвала как в по-ранните години половинките  ни  докато ни свикнат  им се събираха очите от това,какво се получава като се съберем всички накуп Grinning
И продължаваме в същия дух.

Иви - наистина - райско кътче Hug
Макавелии - чудесно се е получило яденето Hug

Росии - вчера като те четох как се занимаваш с писаната си напомних да не забравя да ти кажа ,че котките живеят само при добрите хора Hug Hug Това съм го чела.
Имам в предвид тези ,които са навън - котките.
А то който не обича котки пък е абсурд да си вземе такава за в къщи - като съвсем домашна.
Има хора,които  уж не обичат котките,но те се въртят около тях - ами животните усещат Hug
Показател -  добри хора са  Grinning Grinning
Абе какви ли не писания има из Нет-а  Grinning

а за готовите кайми - пресен пример. Реших да правя нещо подобно на гръцка мусака. Купих кайма на ннякаква фирма в пакетчета- като отворих  ами то приличаше на каша. Shocked
Някаква боядисана розова каша. Просто я разделих на няколко части в торбички и я оставих за кучета и котки на село. Embarassed

Снощи направихме с мама  30-40 буркана домати и чушки - нали сме научени да  си имаме за зимата Embarassed Embarassed Grinning

Лек ден  момичета  Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 09:53 от Gabkata

# 447
                Добро утро!

# 448
Добро  утро,момичета! Hug Hug
Тази сутрин ходих рано да ми взимат кръв за изследване на хормони на щитовидвата жлеза,нали имам Хашимото.Ще видим какво е положението newsm78
Джили мерси за кафето  bouquetЧай пия само когато съм болна Laughing
Тук времето е чудесно,подухва и не е така горещо.
Отивам да си боядисам косата
На всички поздрави и целувки newsm51  love001

# 449
Момичета, привет !!! Hug Hug Hug
Успах се тази сутрин !!!
Вие вече сте си изпили кафето. Hug
Отивам да се приготвя , че излизам по работа !!!
Лек и спорен ден на всички !!!  love001 lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт