КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Гъбка,успокоих се но от викане ме заболя злъчката Joy Joy
А сега малко смях
Поляците направиха точка и аз извиках нее---е-е-е- #Cussing out  и в този момент влиза пациентка,помисли че викам на нея и очите и станаха на палачинки  Shocked.Обясних и че положението е Олимпийско и после двете се смяхме

# 421
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
JoyИви , разби ме с тез поромоции.  Mr. Green
На мен и помощите ми дойдоха.  hahaha
Комшийката испанка е на 23 г. с 3 деца (3 малки негърчета на 6 ; 3 и приблизително 1 ) и й дават помощи хранителни  от черквата , та не всичко им е по вкуса и не ядът , та ми го дават.
Кашкавал не ядът , наденичка в естествено черво и превъзходна при това и нея ,
та за ядене не сме жадни.  Mr. Green Помагаме си с нея , събираме се ,
само разнасяме чинии и паници.  Тамън и езика си тренирам.  Laughing
Браво на нашите волейболисти!  Hug

# 422

Здравейте, кагебейки! Heart Eyes Hug

Фурийче, Васко, честита ви студентка!  newsm51
Да е жива и здрава и леко да й върви учението! newsm10
ДА ЗНАЕ, ЧЕ ОТ СТУДНТСКИТЕ ГОДИНИ ПО-ХУБАВИ НЯМА!
Да си ги изживее с мерак! Flowers Four Leaf Clover Two Hearts
Много се радвам за Ели, браво на детето! Фури, целуни я от мен ОБЕЗАТЕЛНО! Heart Eyes

Джили, честит нов дом на децата ти!  newsm51
Да им е пълен със здраве, щастие, смях и берекет!  newsm10

Жабче, честито ви покупки с Краско! С мерак да си ги носите! Heart Eyes Heart Eyes

Иви, този сладолед не съм го опитвала, от фирма "Изида" не носят в нашия магазин, трябва да проверя по центъра на квартала ни, непременно ще го "пробвам"! Laughing
В момента пиша и си хапвам шоколадов сладолед, направо от кутията, че само аз го обичам.
А за мастиката, съм една пиячка, че в плоското шишенце 200 мл., дето го носех на Бузлуджа има още два пръста и е във фризера, може довечера да му видя дънцето, че дядо Стефчо е откъснал едни домати.......красота по 800-900 гр. единия. Завчера изтеглих един на домакинската везна/с батерия/ - 891 грама показа! Laughing

Яге, ако бях по-близо, щяхме да сме си добър тандем! Heart Eyes Hug

Вчера ходихме на гости на пенсионерите от гр.Девня, срещата беше в ресторант "Вълшебния извор", хапнахме, пийнахме, попяхме, поиграхме, погледахме как бълбука извирайки кристално чистата вода в извора до ресторанта, а те ще ни гостуват през м.Септември.

Да съм жива и здрава, на 15 август сме на гости на пенсионерите в гр.Нови пазар, на 24-25 август на Кръстова гора, на 1 септември на фестивал на Старата градска песен в Кюстендил.
А уж сме във ваканция от Клуба, то лятото ми мина "на колела"! Joy Joy Joy
Дори завчера отказах на приятелката ми, с която ходихме в Гърция, на 11 август да ходим на еднодневна екскурзия до Котел, Елена и Жеравна. Ами, то току-що минаха Бузлуджа, Девня, пък и още три екскурзии ме чакат, не ми се ходеше там където съм ходила поне 3-4 пъти!

Приятна вечер на всички и много внимавайте със салатата, боли глава!!! tooth

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 23:59 от Tani-ta

# 423
  • София
Ето съм!
Танита, големи пътешественици сте. Ама така е по-интересно, виждате и други места и хора.
За мачове и олимпиадата съм пас - не гледам такова чудо.  Но нека нашите да побеждават винаги!
Сладоледи на Изида купувам често. Но този не съм го срещала, а и като не обичам аромата ...
Тук също ми харесват и едни Огоста от Монтана, не знам дали ги има на друго място. Но са правени от истинско мляко, не от сухи съставки - от сигурен източник го знам.
През деня мислех и друго да пиша - ама какво ли беше?
Дано се сетя.
Някой назад искаше дати за ремонти на Топлофикация  -
http://sofia.dir.bg/news.php?id=11680552

# 424
  • София
Ама много сте писали, бре  Joy

Аз днес се разхождах в Банкя-то кафенце ли не беше, то скаричка с биричка, мъничко разходка. Всичко на шест!
После с колата до братовчедка ми, там си хапнахме и пъпеш-та закръглихме снаги  Joy Joy
Сега нито ми се пише, нито нещо ми се яде /имам диня, но ще се издуя вече/

# 425
И понеже не съм писала от вчера сутринта, то се събраха много поводи за поздрави Grinning

Джили, нека децата ви със здраве и любов изпълнят новия си дом и с много весел детски смях  family6 А за климатика изобщо няма да съжаляваш - бъди сигурна  Wink

Фури, честита студентка - успешно и ползотворно обучение и щастлив студентски живот с много положителни емоции   bouquet

Каролинка, приятна и незабравима почивка  Hug

Римар, много хубава разходка - и ние като си ходим на далечното село минаваме покрай една мини ферма за щрауси и винаги спираме да им се полюбуваме   Wink

Жабка, много успешни покупки, а това с "комшулука" ми е до болка познато - редовно ни се случва  Rolling Eyes

Нели, много ти се радвам - с прекрасните ти деца и малката принцеса си съберете най-щастливите спомени  Hug

Айша, на следващите класирания ще се случи приема - винаги има втори шанс  Wink

Танита, неуморна пътешественичке, теб те оставих за накрая - толкова много ти се радвам  Hug Hug Hug Бъди все такава ентусиастка - много ми се иска да се видим наживо  Simple Smile Защо ли не прескочиш до Русе - само малко да се разхлади и да се върнем от отпуските  newsm78 Ще ти "хвърля ръкавицата"  Joy

Роси, Ив, Шпунц, Янче, Здравче, Дидиа, Гъбка, Яжка, Мая, Маринка и ако някой съм пропуснала   Hug Hug Hug

Спокойна нощ - тиха и прохладна  smile3524

# 426
Момичета... , ето ме и мен  Hug , завърнала се от балкана. Ходихме до вилата , закарахме майстора и както винаги , започва се с едно и се завършва със 101 . Решихме  освен банята с тоалетната , да се направи и кухнята с кнауф  , плочки долу  и нова мивка с шкаф. Всичко каквото имаше вътре , освен  хладилника и раховеца се изхвърли. Зет ми в един момент вика " защо не сменим и дограмата на целият етаж, че то като се ремонтира , после пак да се кърти... ".  Та така , децата вече поеха  от тук нататък подобренията и поддръжките на вилите . Ние с деди се радваме и ще помагаме с каквото можем. Работа се отваря пак. Миналата година слагахме тапети на целият етаж , боядисвахме , всичко основно бях изчистила . Сега пак  от начало , но... то пък е за хубаво. От утре майсторите започват да действат . Здраве и живот ще стане много хубаво, радвам се... Smile
Когато има удобства , вече може да се стои по дълго време , че там наистина природата е приказка.
Джили Hug честито климатик! Гарантирам ти , че ще си доволна от климатика. Много по приятно и комфортно ще се чувстваш. Като си го пуснеш на 25 градуса , ще  е най добре. Не се хаби за такива приятни придобивки , те вече са необходимост  Laughing
Римар Hug чудесни развлечения си намираш! Само така , няма да се затваряш в къщи ! Laughing newsm10
Танче Hug , продължавай в същият дух. Аз също много обичам да пътувам , да обикалям travel travel На 24,25 август си в нашият край.Ще ми кажеш програмата , та да се видим.
 За сладоледите Изида си купувам редовно от тях , но този Мастика не сме , че не съм го видяла , но ще го потърся.
 Айша Hug този Огоста от Монтана, също не съм го виждала.
Ивче Hug, наистина много са красиви Родопите , но за вас е много далече. не си заслужава. Има много семейства , които са с каравани , с кемпери край язовирите , поляните .... Вилата не е само да я имаш , а трябва да я и поддържаш.
Спирам вече , отивам да си направя душ и лягам , че съм изморена.
 На всички лека и спокойна нощ !!! Прегръщам ви !!!   love001  love001  love001 Heart Eyes Kissing Heart lovekiss

# 427
Ето ме пак Някак си свикнах и успявам да се организирам ,макар че късничко сядам пред компютъра
Джили прочетох написаното от теб по повод притесненията ти за климатика Въобще не бива да се притесняваш,защото той е умна машинка Работи така както ти му наредиш Аз  нали тази година сложих нов-Дайкин  Много сме доволни Чудя се как бихме издържали на тези жеги ако го нямаше  Ти си му задаваш температурния режим на който да работи и той автоматично контролира  температурата И аз не обичам големите разлики затова си го нагласям на 27 градуса Вече си разбрала ,че никакви боклуци не правят при монтажа Поне при мен беше така ,за разлика от монтирането на ПВЦ дограмата
Айша благодяря че ми подсказа ,ще потърся подфорума какво сготвих днес
Всеки ден водя сутрин рано малката на плаж ,нещо  което не обичам ,но нали е заради нея го правя Седим по час и се връщаме -добре че близо живея до плажа ,че иначе да бях се отказала...Вече и тен направхме  Ще кача малко снимки в албума
Приятна да е вечерта ви бабетки !
Роси  писали сме заедно  Радвам се че  си изкарала чудесно в балкана ,пък наистина има ли удобства  е много по приятно на вилата Така че дерзай ! Grinning

# 428

Роси, аз съм ходила веднъж на Кръстова гора, през 1994 година, на 13 срещу 14 септември, Кръстов ден. Записахме се на екскурзията в Катедралния ни храм, водеше ни свещенник, отидохме с влак до Пловдив, а там ни чакаха много автобуси, че групите бяха от цяла България и ни заведоха до Кръстова гора. Църквата беше организирала всичко много добре.
Така че маршрута с кола, в случая с микробус не го знам. Смятах да те помоля на ЛС, да ми помогнеш, нали съм водач на групата, но като отвори дума сега, реших да пиша тук. Хем и някои от момичетата, ако имат впечатления от този район на България, може да ми предложат идеи.

Шофьорчето иска преди тръгване да му дадем маршрут- къде и какво искаме да разгледаме, той също ни предложи места където ако искаме ще се отбием или спрем, ако са ни на път, обеща да ни заведе на пазар в Димитровград.
Аз си спомням, че спряхме на Бачковския манастир, и после направо на Кръстова гора.
Молбата ми е, да ми предложиш ако можеш интересни места по пътя, където да заведа групата.
Една дама от друг клуб ми каза, че имало интересен манастир св.св.Козма и Дамян край село Куклен, знаеш ли нещо за него, близо ли е по пътя за Кр.гора, да не разкарвам микробуса и да си оскъпяваме транспорта. Ако нямаш идеи, няма проблем, нали има Гугъл!

ЛЕКА  НОЩ !

# 429

Добро утро Simple Smile

Tanita, минавате покрай Асеновград и може да разгледате Асеновата крепост  Simple Smile

На всички вас желая прекрасен август и спокоен и усмихнат ден

И този леден айсберг за разкош!

# 430
Добро утрооо!
Макавели - благодаря ти за прекрасно поднесеното кафе Hug Hug
Май май все сме от една "порода " Grinning - харесваме романтиката и "тва" си е  Grinning Hug Hug

Танче - ние последно минахме през Кръстова гора миналата есен - май беше октомври месец..За втори път ходихме там.
И отново много ми хареса.
Взехме си светена вода от църквата.Натоварихме се с десетина шишета,които се купуват от там. На този на онзи - чак попа ме съжали и ми даде две торбички да си ги прибера Grinning
 За тази църква в Куклен - не съм ходила,но доста ще се отклоните от маршрута си.
Иначе  през Асеновграз,Бачковския манастир и след това се продължава нагоре до  един разклон - направо за Лъки , наляво за Кръстова гора.Има две села до горе ,в едното от които  до колкото си спомням ще спите.
А за Димитровград  - лудница- пазара имам в предвид.Скоро ходихме с щерките и племеника.Аз не обичам да ходя там - действа ми изнервящо Grinning Mr. Green И почти винаги не си купувам нищо.
Има многоооо неща.На огромна площ.Краката да са здрави Mr. Green

Това е от мен за екскурзията ви. Hug Hug

Нели - то иначе я си отишла на плаж - я не. Сега тъкмо ще придобиеш малко тен. Hug
Роси - с много работи сте се захванали ,но ще стане хубаво после. Hug

Джили - охладили се дедито? Grinning Grinning
При мен  нищо интересно.Чакам да свършва лятото,а с него и жегите

На всички приятен ден ,спокоен месец и гушки от мен Hug Hug

# 431
Добро утро.
Влизам за малко,  прегледах само последната страница  -с две думи- ,,кефя'' ви се, приятно ми е да ви чета ... а пък как искам и да ви видяяя, всичките Hug, на куп Heart Eyes.
Не губя надежда, дано се случи ...

Рапортувам.
След 10-годишни спорове и мрънканици  вече имаме климатик. Ето този-http://impas-klima.com/invertorni-klimatici/klimatici-sharp/klim … p-ay-xpc12jr.html.
Всичко мина мирно и тихо, но ... след 2-3 часова тестова работа, днес ми е схванат врата и ми тече носа. Няма да се ,,заобичаме'' с тази машинка Simple Smile, явно.
Но ,,поживьом, увидем''.

При възможност,  ще ви ,,обърна'' повече внимание.
А сега, хубав ден на всички.

Гъбка, разсмя ме- дедито се разхлади, но аз се разсополивих.  Не осъзнава тоя мой мъж каква голяма жертва правя за него.

# 432
Добро утроооо ... !!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Станах рано , но най напред ме чака писанка. Не спира да ме следи докато не я оправя. Тя е бяла пухкава персийка и сутрин мием очички , решим се , храна , вода и след това идва моят ред. Много е послушна  и гальовна. Заредих и" Изаура " - както казва Танитка да пере и сега сядам с вас да пия кафето.
Макавели  Hug, благодаря да кафето , поднесено в комфортна и уютна обстановка , придружено с този прекрасен музикален поздрав. С удоволствие го слушам в момента.
Нели Hugгледах снимките във ФБ. Имаш прекрасни деца , а малката феичка вече е със загар . Много сладко и нежно детенце. Представям си те с Елиа за ръчичка на плажа и как си я обгрижваш. hahahaОх.... колко са милички.....,те са ни смисъла на живота..... hahaha Joy Увлякох се... Joy
 Танитка Hug с удоволствие ще се опитам да ти помогна за програмата за екскурзията. В Пловдив има доста неща да се видят-Атничният театър, Римският стадион , Старият град и др., но предполагам ,че групата е в напреднала възраст и за Старият град ще ви по трудно , че е калдаръм и е по стръмно.
 За манастира "Св. Козма и Дамян " ви е по пътя между Пловдив и Асеновград. Точно след Комбината  за цветни метали се отклонява  ,пътя за Куклен. Наблизо е манастира и е много хубав. Децата  ни в неделя ходиха на пикник там .
 Асенова крепост в Асеновград , също ви е по път. Минавате покрай нея и е хубаво да я видите. Аз много отдавна не съм ходила , но много я посещават. После Бачковският манастир... и след това  по пътя за Смолян. Има отклонение на Лъки на Юговското ханче- в ляво. Минава се през село Югово , на което къщите са една върху друга hahaha hahaha- като на Търново и после е Лъки, но преди да се влезе в града се отклонява в ляво за  село Борово , в което ще спите и след това е  Кръстова гора. Нашата вила е като пристигнеш в Лъки , минава се пред града и вдясно на 15 километра- Джурково. Hug Всичко му е много хубаво , но пътя е тясен и е  от завой в завой .  Поради тази причина , деди  реши като се пенсионирахме, да си купим къща към Средна гора- на 30 минути път и е на прав път в Сухозем.Годините като напредват , рефлексите намалят. Аз вече от 10 години не съм се карала и съм се отказала.
За пазара в Димитровград трябва много  време и е хаос. Аз само един път съм ходила преди пет години и не съм очарована. Наистина всичко има и е доста по евтино , но.....е такава дандания.... Това си е лично мое мнение.
Танче,ще помисля още и ще ти пиша.
Момичета отдавна си изпих кафето и пак се увлякох....... леле какъв ферман написах пак... ooooh!
 Гъбче Hug писали сме заедно. Да , наистина  станаха доста неща да се правят , но децата   имат желание да стане удобно и хубаво.
Джили Hug Hug Hug, hahaha, намери си местенце , та да не ти духа климатика миличка hahaha hahaha.
 Ставам , че да поизчистя и да забърша. Днес е по хладно и става за шетане.
 Лек и спорен ден на всички !!! Hug

# 433

Джили Hug Hug Hug, hahaha, намери си местенце , та да не ти духа климатика миличка hahaha hahaha.

Роска, освен в кухнята при котарака. Wink Simple Smile И без това сме си лика-прилика - и по цвят  на ,,козината'' и по ,,космопускане'' ... Дедито от кога го чака това, аз при котката на топло, а той на 15 градуса на кревата с 3-те дистанционни в ръка и компютъра до него. Ама нямааа ...

# 434
Добро утро,момичета Hug Hug
Тази сутрин пия второ кафе и не мога да се "осаферя" LaughingСнощи бяхме на рожден ден до 2 часа по нощите dance danceАз нямам брат или сестра,мъжът ми има сестра тя има двама сина Те са почти връстници с моите деца .Та най -големият имаше рожден ден и бяхме на Дружба на ресторант.Той е семеен и има дъщеричка на 3 годинки Това е първата внучка  и е принцеса Лидия.За толкова години успяхме да съхраним уважението помежду си и го предадохме на децата си.Та снощи купонясвахме здраво смях и танци до 2 часа.Аз през цялото време пих една изпотена Поморийска ракия и тази сутрин-"голова болить" Laughing Laughing
Пишете за Кръстова гора,всяка година ходим до Родопите все се каним и в последния момент променяме маршрута,но винаги минаваме покрай Бачковски манастир-ние ходим за да се поклоним но около манастира е такава дандания и панаир та ми идва в повече.
Джили  Hugчестито захлаждане,слагай си някакво копринено шалче около врата аз така правя заради шиповете
Танче приятна екскурзия  Hug
Роси Hug хубаво е че децата поемат щафетата и вилата ще има удобства
Гъбка,Макавели Hug Hug
Тук е прохлада и денят е прекрасен,пожелавам на всички спокоен ден
  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт