КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
 И тук е много горещо.На сянка е 42,  а термометърът на бензиностанцията пред Мелчето показвал 47! Криско, въпреки всичко е навън - пред блока от 12ч е сянка и има доста дървета, та децата излизат и след обяд.Иначе у Галенини съм на климатик, че то иначе не се трае.Ту го включваме, ту го изключваме.... ама се живее.
Джили, моите направо питат: Хайде, няма ли вече да ставаш? Joy

# 571
България:Италия 3:0 bg bg bg bg newsm44  newsm44 newsm44 newsm44
Янче Hug
Скрит текст:
ако искаш да пишеш от своя профил,цъкни на профила на Галена,след това натисни Изход Ще ти се отвори страницата на бг мама,натисни вход и напиши имейла си и паролата и вече от Русе ще си пишеш от твое име Laughing

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 18:20 от Ivllin

# 572
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Браво на нашите момчета! newsm10 smile3501 bg

# 573
Момичета , какво става тази вечер ? Няма никой!
 Прегряхте ли  или рано заспахте ? Laughing
Такава горещина е  , че като отвориш прозорците навън е фурна.
Деди заспа на дивана при климатика  и аз какво да правя,  в спалнята е жега и  взех , че приместих единият матрак от детската и си спретнах  легло в хола при климатика.
Какво ще се мъча и премятам в спалнята Joy hahaha hahaha hahaha
Дано тази вечер да се наспя , като е по хладничко с климатика.
Вие може би вече всички да спите , но аз ще ви пожелая да  имате спокойна и лека нощ !!!
  love001  love001 newsm10 smile3524 smile3524 smile3524

# 574
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Роси , ние преди малко се прибрахме от разходка.
Тук поне вечерите са хладни , може би , че сме съвсем до морето ,
но вечерите се живее.  Peace
Лека и спокойна нощ! Hug

# 575

Големи жеги, бе хора, дори няма какво да се пише, освен- излежавам се пред климатика, ужас!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес въпреки 36-те градуса излизах, ходихме с касиерката на дружеството ни да купим подаръци за рожденничките през двата летни месеца, ще празнуваме но 30 август, а и трябва да се напазари, жета-не жега, трябва да се яде! eat
Купихме 15 броя пазарски чанти, червени, по 1.20 лв., от някакъв промазан плат, хубави са.
Доста са ни рожденничките.
Купих патладжан, изпекох го във фурната, утре съм на кьопоолу.
За първи път купих и кутия сладолед "йогурт", на Фамилия, много ни хареса с Бори, видяхме й дънцето на кутията още на обяд!

Добре, че дядо Стефчо монтира подвижния климатик, как щяхме да я караме иначе......не ми се мисли!!! Mr. Green

Понеже пишете за грозде, Дилянчето донесоха от Тутракан грозде, родителите на кумичката им ни изпратили, узряло, много сладко, жълто, с продълговати зърна. Не му знам сорта, било от асма.

Лека  нощ !

# 576
  • София
Добро утро ли е добър вечер - няма значение, Здравейте!  Hug  bouquet
 Леле, Фури, Янче, Мими много сте готини и с това моренце зад вас. Пък и Фенчо си е все същият.  Поздрави smile3501 smile3501
 Малко късно за главоболието на Джили, но и вие да знаете - в повечето случаи, ако няма нещо кръвно или други се дължи на обезводняване. Пийте вода по-големи количества - помага.
Джили, не е било за теб - ще има и други.
Танче как е с мобилния климатик? Отзиви?
Жабче, радвам се за Криско - децата са така - бързо идва, но и бързо се оправя. А нас дъртите ни мори по-дълго време Grinning
Маринка май няма нет в Костенец и не пише.
 Кари, дано ти се хване индришето, както е топло при вас може на цяло дърво да стане. Ако ти се хване пандореята, много бързо расте и е пълзяща,зелена - нещо като жасмина. Имах и пасифлора, но ми е от семена и е доста слабичка. Сега  я подхранвам с тор -дано да живне. Цъфти много красиво!
Ох момичета, заспивам, а трябва и през банята да мина - не че толкова ще се разхладя, но все е нещо. Тук е вътре 30гр. вън 25. Как ще се спи....
Лека нощ txtloves smile3524 smile3524 newsm46

# 577

Добро утро Simple Smile

Пия кафето набързо  kaffeetrmker_2 и зачезвам, че днес съм с градския транспорт - колата снощи нещо се омота. Предстои ремонт и дано не е нещо сериозно Rolling Eyes На всичко отгоре снощи с младежа като бутахме да се приберем, така паднах, че днес съм като спънат кон  Wink
Както и да е - ще се оправя  Wink

На всички вас желая хубав ден и стойте на сянка и при климатик - особено тук на 41 и повече градуса си е голяма жега

# 578
  • София
makaweli   bouquet
Вече си направих второ кафе, че пак се ококорчих в 5.30.

И днес ще съм при Гери и кучо. Вече ме ангажираха за неделя да го гледам  Laughing
Аз там си мързелувам, тя си се занимава и ми е гот.
Компа им се скапа, та не мога и да ви наглеждам.

# 579
Добро утро.
Втори ден съм с главоболие. Мерих си кръвното вчера-нормално, към ниско е, но сега като прочетох Мая ми ,,светна'', че може да е права. Почти не пия вода, а и все съм на някъде, та си решавам проблема с търсенето на тоалетна. Но вода си трябва ...

Като ми говорите за жега и климатици, малко ми е странно, защото на мен си ми е добре при тези температури, даже сутрин ми е студено. От както монтираха климатика е работил само 2 часа пробно,  а аз бях на една крачка от разболяването. Странното е, че мъжът ми спря да се оплаква колко му е горещо, как не можел да диша, как щял да получи удар,  и т.н. Сигурно като знае, че всеки момент, когато му е непоносимо топло, може да се охлади, по-издържа.

Макавели, лошо е без кола, особно ако разстояниянията са големи и няма удобен транспорт. Дано бързо се оправи и да не струва скъпо.

Танитка, страшна си, как смогваш с всичко! И един такъв ентусиазъм струи от теб ....

Роска, бягайте на някоя от вилите поне днес, че ще е още по-топло от вчера дори.

Не ви ли се струва, че тази година лятото, а и зимата, не са като други години?  Зимата като започна студ, нямаше отпускане - месеци все ниски температури, сега пък лятото обратно. От юни все е около 32-35 градуса, други години ми се струва, че се редуваха периоди на много студеното и много горещо и беше по-поносимо. Но природа, не можем да и влияем.

Ставам, че ще ходя до една болница на другия край на града да посетя една приятелка.
После ще видим на къде ще хващам.

А вие се пазете от слънцето днес и живейте с надеждата, че утре ще е по-прохладно на фона днешните 40 градуса.

Клавиатурата пак ми прави номера, не се изписват някои букви . Прави го само, когато пиша във форума, но нямам време да проверявам настройките. Уж проверявам, но дано нямам грешки...

Спокоен летен ден на всички!

Римарче, писали сме заедно. Приятен ден с внуче и куче! Казвай къде ходите с Герганка, когато се гледате, та да си направим среща баби с  внучки. Ние за сега  не сме много подвижни, та само из Южния парк се подвизаваме.

# 580
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен! Моите внуци са се надигнали още в 6 ч. Аз със зор подремнах до към 7 (докато Галена тръгне на работа) и няма на къде - и аз станах.
От сутринта е горещо, а аз имам излизане след 11ч. Трябва да изтегля пенсията на майка, че картата е у мен и да изпратя половината. Брат ми е в отпуска и се гледат двамцата, но са без пари, та да ги опарича  hahaha Но пенсията я превеждат до към 11ч. Така в най-горещото ще трябва да излизам.
Иве, аз знам как да пиша от моя профил, но не знаех Галена дали си помни паролата после да влезе hahaha Оказа се, че я е запаметила в комп. Защото на мен като ми преинсталираха комп и се наложи отново да влизам бях си я забравила - нали години наред си влизах направо Joy
Майче и ние на село имаме пасифлора. Донесохме я от Черноморец - коренче. Миналата година започна късно да цъфти, но цъфнаха два-три цвята и другите изгоряха нецъфнали. Тази година рано израстна, но  като ходих последно не видях да е цъфнала. А в Черноморец започва да цъфти още през май-юни, та до късна есен. Изглежда по нашия край не й върви.

# 581
Добро утро момичета! Hug
Макавели Hug мерси за кафето!  bouquet
Тук от сутринта е такава жега,та не знам как ще ходя на магазина да пазаря Laughing
Мисля да готвя мусака ,че цялата чета е в къщи,ще се разтопим  chef
Я нче, Hugизвинявай исках да сложа едно рамо Laughing
И аз имах пасифлора на вилата ,но тази зима ми измръзна.
Майче,Джили ,Римар прохладен ден Hug Hug Hug

# 582
  • София
     Добро утро,приятелки!

Съпругът заспива, но жена му е в романтично настроение и иска да си приказват.
- Когато ме сваляше, ти ме държеше за ръка.
Мъжът и уморено се пресяга и стиска дланта й за миг, после пак се опитва да заспи. След малко тя казва:
- После ме целуваше.
Леко раздразнен, съпругът я целува по бузата и отново се унася.
След трийсет секунди жената казва:
- После ме хапеше по шията.
Той ядосано отмята завивката и става от леглото.
- Къде отиваш? – пита го тя.
-Да си взема зъбите.

Две глухи баби си говорят:
- Тази година хич не е плодородна! Краставичките - такива (показва средното си пръстче), доматите - такива (свива в кръгче палец и показалец)!
Другата баба:
- Не се притеснявай! Може да е добър по душа!

# 583
Две глухи баби се срещат на мегдана в селото:
- Как се казваш? - попитала едната.
- Станка - отговорила другата.
- Не те питам с какво си дошла, а как се казваш! hahaha hahaha

Mъж звъни на вратата на тъща си.
Тъщата:
- Здравей зетко! Какво те води насам?!
- С жената се скарахме, и тя ми каза да вървя по дяволите. Joy Joy Joy

Една жена се оплаква на приятелката си от семейния живот:
- По цял ден се занимавам само с чистене. Мия чиниите, мия пода, мия прозорците.
- Ами мъжът ти?
- А, само това оставаше. Той сам си се мие. Joy Joy

- Защо спиш със съседката от първия етаж?
- Защото от нейния балкон най-лесно се скача! Joy Joy

# 584
 Здравейте момичета !  Hug
 Нещо освежаващо и от мен Laughing!

Яжка Hug , пишем заедно.
 Много ме разсмя Laughing hahaha.Кой за каквото си мисли.... Joy
 Внесе малко настроение в този ужасно горещ ден, благодаря ти !!!

Тази нощ се наспах хубаво на климатика, та чак до 9 часа. В 5 часа сутринта го спрях , отворих вратите навсякъде , та се раздвижи въздуха и пак наново съм заспала. Станах и за да си оправя хола , овършах на бързо къщата. Изпих си и кафето. Сега влизам в банята.
То стана вече и обяд newsm78
Днес мисля да не готвя. Децата са си у тях.
 Танче Hugти си родена за обществена дейност. Радвам ти се  , че  си толкова активна.Така дните са по весели и леки. newsm68 newsm44 newsm10

Лек и спорен да ви е  денят !  love001 cheers beer2 beer2 cheers newsm37 help
 До като се натутам да публикува и ето , че и Ивче пикса hahaha
Ивче Hug благодаря ти за смехотерапията. Поразведрихте ме , че ми е много тъпо в  горещината. Не съм излизала от няколко дни .

Общи условия

Активация на акаунт