КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Горещо-о-о-о-о-!

Пунш от диня Продукти:   - 1 дин  - 3 чаши газирана вода  Начин на приготвяне:  Отрежете една трета от динята и малко дъното, достатъчно за да се направи равна повърхност. Извадете сърцевината на динята.Пюрирайте динята в кухненски робот или блендер. Прецедете през фино сито (Трябва да получите 9 чаши сок.) Покрийте кората с найлон. Оставете кората и сока от диня в хладилника да се охладят около 1 час. Смесете сока с газираната вода и ги изсипете в кората.

# 586
  • София
    И тук е мор.Пуснала дъм пердетата, само входната врата е затворена.Става течение и е поносимо.
    Насето от два-три дни ходи,а от вчера е батко.Родила му се е братовчедка,точно на рождения ден на сватята.При сватовете ще е голямо нападение от бебета-три поредни години по едно  JoyДано всичко е наред! Как ми се иска и при мен да е серия...дано ме изненадат следващата година и от Германия.
    Дидия,къде изчезна? Ха,дано Драго те е похитил и отвлякъл по морето...  JoyАма, надали...Като ти знам ядовете..Обади се,че дишаш!
    Шпунц,всяка сутрин се оглеждам за стихче.Липсваш.
    И Здравка изчезна.Но от нея всичко може да се очаква.Може да се е заровили,да работи.Може да прави някоя супер сложна туршия.а може и да е на върха на Витоша,или в Германия.
    Маринчето не го мисля.Знам на каква дебела сянка е,как полива с "мукука"/ако и разреши Влади/ и къде си пие кафето сутрин.Ох,че хубаво беше там!
    Каролин,знам,че при тебе е също толкова горещо и сега ти вярвам.А през зимата ти завиждах.Дано си на хлад при климатика и със сладурите!
    Момичета,обадете се!
    Отивам на баня  Joy,че ще стане два часа от как не съм къпана. Joy
    Ма,по-добре жегата сега.отколкото студа през зимата.

# 587
  • София
И при мене е мор. Цяла сутрин държах входната врата откъм стълбите отворена, малко да стане течение /оттам сутрин е сянка и се ядва/.
Гледането се отложи за утре, та съм в къщи. Изключвах компа, че и той загрява адски.
Нооо, май и аз предпочитам да ходя гола, отколкото през зимата да студувам с радиатор на 5 #Cussing out

Сега ходих и си взех диня и ще се поп....я Joy

# 588
Здравйте момичета Hug

Вчера и днес все тичах по задачи на близо и по далеч но главното е че много нещо свърших,дори от бюрокрацията минах на метър,просто не можах да повярвам Mr. Green

Обикновено къщата кънти от стерео шумотевици от всеки ъгъл и етаж , но сега забелязах че е настанала някаква необикновена тишина newsm78 newsm78 newsm78 май трябва спешно да организирам експедиция за намиране на причината  Laughing

Майче и аз многоще се радвам ако индришето захване, такъв приятен аромат разнася.Аз посадих на двора, но за всеки случай бутнах едно стръкче в една малка саксийка в къщи.

Ох исках да пиша доста но всичко ми изфиряса от акъла newsm78 #Crazy #Cussing outАко се сетя шак ще влеза, но дотогава приятен и прохладен остатък от деня на всички ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Горещи привети и от мене Hug Hug

Егати и временцето "начи" newsm78
как ще се прибираме  в тия жеги? newsm78 И за незнам кой пореден път се питам - на кого  беее   му е нужна тая смяна на времето ,че си тръгваме от раБота в най-голямата жега #Cussing out
Работното ми време е до 16.10 ,а в 16.30 тръгват автобусите - безплатен  транспорт с автобуси ,които само за направления над 35 км имат климатици #Cussing out #Cussing out
Все едно си тръгвам в 15.30 .

Ето и за това не обичам лятото Mr. Green

Иви - и ние спим на климатик,но и на полуотворен прозорец,че ме гони чувството,че съм в аквариум ако е затворен Grinning Grinning

При мен нищо интересно.Чакам си  с нетърпение да ми дойде времето за отпуска Grinning,ама къде си е то чааак 20  Grinning

На всички   Hug Hug Hug  

# 590
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Ние днес не усетихме много жегата , бяхме на плаж.
Киснах като биволица във водата.  Joy
Краско пък реши , че ще се пече , изненада ме чак.  Shocked
Намокри се и беж на хавлията.  Laughing
Имаше една медуза и беше голяма антракция на плажа. Rolling Eyes
Аз за тез 4 г. тук сефте срещам медуза.
Айша и тя липсва тез дни.
Хубава вечер! Hug

# 591
             Привет,момичета!
             Яжке,дишам,ама......трудно  Mr. Green Едно от жегата,друго от постоянни нервички и ядове!Чета ви редовно ,но..... newsm78........какво да пиша  Thinking......нищо хубаво,а за морето.....през крив макарон  Mr. Green Най-много разходка из квартала,а и задачките не свършват.От сутринта съм излязла и чааак сега успях да седна у дома и......половината задачи останаха за утре.За разлика от Каролин аз все на бюрократи налитам / да не кажа на  малоумници/.
             За серията от бебета не се притеснявай  Laughing Там където е тръгнало пак ще си върви. Peace
И моята серия - всяка година по едно  Laughing без да броя племеничетата,а само внуците! Wink
             Изчезвам към банята,че ....... вече се стопих........ та да видя какво е останало! Mr. Green

# 592
Ето ме и мен, да ви направя вечерна проверка Simple Smile, по-скоро -следобедна, но не се знае дали ще мога да пиша повече днес.
Преди малко се прибрах, но защо ми се струва, че вчера беше по-горещо?

Виждам борите жегата със смехотерапия Simple Smile Grinning, само така -смехът е здраве Simple Smile

Хей живеещите по морето ( нашето и чуждото Simple Smile)-да знаете как ви завиждам....

Гъбка, има начин да не тръгваш в жегата, правиш извънреден труд, шегувам се. Simple Smile Имахме си такава приказка с бившите ми вече колеги - един от тях след смяна останал на мохабет 1-2 часа и после с цялата си наглост искал да му пишат извънреден труд за това време. Та така Simple Smile Joy

Каролинка, откри ли каква е причината  за странната тишина? Да не би да е спрял тока newsm78-пак се шегувам Simple Smile.

Римар, и аз утре съм ,,баба на повикване''. Да си чукнем една среща в южния парк по някое време?

Яжка, честити ходещи крачета на Насето. Да ти е жив и здрав малкия ходещ мъж, и стискам палци  скоро отново да стане батко.
А за РД -то ти, дано стане да си видиш двете внучета.

За сега свършвам.
Хубава вечер!

Дидиа,здравей Hug
Де да мога и аз да се ,,стопя'' от жега ама не става, бе. Simple Smile Joy. Да не пиша тук колко кг съм,  но успешно ги ,,маскирам'', засега ....

# 593
  • София
Джили, аз хода в св. Троица. Няма да сме у нас.

# 594
  • София
Момичетааа, живи ли сте в жегите  sport027  grinning039
 Аз цял ден си дебна сериала и там сме в емоции с девойките.
Янче, толкова ми харесва пасифлората и ме е яд, че не цъфти.
Иви, защо не сте я прибрали вашата вътре та е измръзнала - зимата беше много студена.
Яжка, Иви вицовете са готини - сама си се смях Joy А пунша от диня -само като го гледам и ме разхлади Grinning
Яжка, кога Насето се роди, кога ходи - МЪЖ. Да го нацелуваш и намачкаш от бабетките!!
 Сега говорят и за утре жеги - с два- три градуса по-малко та ще е 37 гр.
 Четвъртък обещават дъжд и разхлаждане - а дано!
 Хайде на филма, че какво друго да правя...
Кари, ще се хване индришето - иска много вода - не го оставай да засъхва. Аз го поливам обилно всеки ден и расте като лудо.
 Чао засега, кагебейки Hug Hug  bouquet  bouquet

# 595
          Джили,аз се топя през деня, а след банята си наваксвам  Laughing Да не търпи дедито загуби  Mr. Green Купувам си от лидълските франзели и като започна къмто 20-21 часа и така докато заспя. Mr. Green И аз обожавам  чушките и ги ям във всякакви варианти + кашкавалчета,мръвчици, сиренца и т.н.прасковите,дините и пъпешите не ги броя.Та каквото се е стопило съм си го прибавила двойно по вечерно време,а и от нервички май ям още повече! ooooh! При това дедито държи да има и манджички та и от там си похапвам ....да не идат зян! Laughing
          И сега пак се запътвам към банята за един хладничък душ,че покрай печката съм вир вода!

# 596
Момичета Hug и аз да се разпиша набързо.. Laughing
Днес нямаше да излизам , а се наложи в най голямата жега - 43 гр. да излизам. СТрябваше да се срещнем  с хората от фирмата , които ще слагат дограмата на вилата в Родопите. Определихме си среща в Баумакс , че те имаха работа там , а и е до нас наблизо. Отидохме със зет ми. Уточнихме всичко , палтихме капаро  и до понеделник ще я сложат. Купихме и  шкаф с мивка- алпака. после в Пикадили  напазарувахме и  малко за лапане и в къщи. хубавото , че където ходихме , беше с климатик.
 Реших да изкъпя и писанка.  Изрязахме и ноктите . Много ме слушаше  и сега е едно бяло пухкаво кълбо и ухае на бебче.. Joy hahaha К hahaha hahahaакво ли си казвате като ме четете.....
След малко отиваме на вечеря у Вили и Ники.
Рапортувах е сега ставам. Нямам време да ви обърна внимание .
 Прегръдки на всички и лека вечер !!!  love001  love001  love001

# 597
 Извинете ме за многото грешки , но е от бързане  Hug Hug Hug HugЧао !!!

# 598
  • София
Здравейте , момичета!  bouquet

Айша и тя липсва тез дни.

тук съм, снощи ме мързеше да пиша, спеше ми се, а домашните любимци чупеха стойки и ме нервираха. исках веднъж да си легна към 22 ч, но пак не стана преди 00.30. Много ли искам да се наспя в собствения  си дом за да стана в 6.0 сутринта?
Топличко е, приятно ми е и в къщи и навън. Предпочитам цяла година така, вместо зима, сняг, киша и лед.
http://www.dailymotion.com/video/xso4qh_yyyyy-yy-yyyyyy-27-yyyyyy_webcam
Мая, ако не си гледала 27ма серия.

# 599
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша , не искаш никак много.
Ма к'во им седиш диванчи праз и им се нервираш ,
отивай и си лягай. Те да си се оправят.  Peace

Сега прочетох писанията от деня.  Blush
Яжка , честити ходещи крачета на Насето.  Heart Eyes
Новороденото да е живо и здраво.
Надявам се да те изненада Вики.  Hug

Роси и аз обичам животните , имам и кучета и котка имах ,