Помощ Хламидии...

• 96 222
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Wink А ,след като започнем лечение ,как ще разберем дали сме се излекували,след като само ИгГ ни е положително,а то можело да спада с години... ?

40 дни след леченението се пуска контрола - в същата лаборатория / Иг.А/М и Иг.Г/
Ако нивата на Иг. Г са започнали да се понижават  и са паднали под сивата зона - лечението е успешно

# 91
При нас дори и в момента няма наличие на инфекция...Има наличие на вече минала инфекция ,но пак трябва да се пият лекарства...

# 92
 Hug Нали ви бях казала,че в края на миналата година реших да се изследвам за хламидия,без причина Simple Smile тогава се изследвах за ИгА,ИгМ и за ИгГ .Само ИгГ беше положително и то слабо 1,6 .Тогава лаборантката ми каза,че е много нисък резултата и няма нужда от лечение и не предприех лечение. Сега,обаче с приятеля ми този път решихме да се изследваме заедно за трите Хламидии и днеска излязоха резултатите ни и са отрицателни  Hug Всички Хламидии са отрицателни и на двама ни  Hug Лаборантката каза,че съм имала среща с Хламидия,но организма ми се е преборил сам ! Нямаме Хламидия   bouquet

# 93
Момичета, имам пак питане. Гинеколожката ми каза, че след като свърша антибиотика, трябва два месеца да продължа лечението с хомеопатия. Някоя от вас правила ли го е? Защото аз съм малко скептично настроена по принцип към хомеопатията... А ако имате да ми препоръчате добър хомеопат в София, ще бъде супер Simple Smile

# 94
Мила Денис, за пореден път съм с молба за коментар на резултатите  :

име тест   резултат     реф.ст-ти
IgM              11.7            < 9
IgA                 7.2            < 9
IgG              17.8             < 9  

# 95
  • София
Мила Денис, за пореден път съм с молба за коментар на резултатите  :

име тест   резултат     реф.ст-ти
IgM              11.7            < 9
IgA                 7.2            < 9
IgG              17.8             < 9  

Имаш Хламидия - трябва да се лекувате и двамата
Без секс докато трае лечението
Контрола 40 дни след лечението
Успоредно с АБ е добре да се приема ПроБ и нещо за Им.С
ПроБ пиеш и 10-15 дни след АБ

# 96
Благодаря много !
Може ли малко по-подробно да ми кажеш кой показател какво показва?
Доколкото успях да попрочета - IgG показва стара инфекция, а IgM показва свежа инфекция ?!!

# 97
  • София
Благодаря много !
Може ли малко по-подробно да ми кажеш кой показател какво показва?
Доколкото успях да попрочета - IgG показва стара инфекция, а IgM показва свежа инфекция ?!!
Тълкуват се и трите Иг.-на
При теб те показват, че заразяване е от няколко месеца и че тялото е започнало да се справя с патогена
Напр. ако направиш ДНК тест вече може и да е отр.-н  / което не означава, че не трябва да се лекуваш Simple Smile/

# 98
Благодаря Денис ! А възможно ли е да съм заразена от повече от една година ?

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 13:58 от grahche1

# 99
  • София
Благодаря Денис ! А възможно ли е да съм заразена от повече от една година ?
Не зная Simple Smile,  едва ли някой може да ти отговори /това зависи от патогена , условията, реинфекции и т.н.. но определено не е много стара инфекция /

# 100
Благодарности Денис   bouquet  bouquet Златна си ти  Heart Eyes

# 101
Момичета, пак си повтарям въпроса, защото така и не получих отговор. Някоя от вас, след антибиотичното лечение, правила ли е и хомеопатично такова? Все си мислех, че след 1 месец на антибиотици, би трябвало да съм изтребила гадинките, но гинеколожката изрично каза, че трябва след това още 2 месеца да съм на хомеопатия...

# 102
  • София
Момичета, пак си повтарям въпроса, защото така и не получих отговор. Някоя от вас, след антибиотичното лечение, правила ли е и хомеопатично такова? Все си мислех, че след 1 месец на антибиотици, би трябвало да съм изтребила гадинките, но гинеколожката изрично каза, че трябва след това още 2 месеца да съм на хомеопатия...

Хламидия Трахоматис се лекува само с АБ и тя трябва да бъде унищожена още докато трае АБ-лечение.
Няма такова нещо да те лекуват с АБ и след това да те долекуват с нещо друго.

# 103
Да, и аз това знам. Никъде не съм чела за подобно "комбинирано" лечение. А дали гинеколожката не ми е предписала по-лек антибиотик, който да не е достатъчен? Пих 14 дни Вибрамицин, по два пъти на ден, след което на 15-я и на 22-я ден от лечението - Сумамед 500 по две таблетки, което според докторката е доза, достатъчна за цяла седмица.

Чух се с една хомеопатка, но тя иска по 70 лв за преглед на човек, което значи, че трябва с мъжа ми да дадем 140 лв само за прегледите. Да не говорим, че неговите изследвания бяха отрицателни... Чудя се дали като приключа с антибиотика другата седмица да не изчакам 2 месеца за контролно изследване и тогава, евентуално, ако е отново положително, да ходя на хомеопат. Не знам защо, но хич им нямам вяра на тези хора. Като някаква секта са ми...  Blush

# 104
  • София
какви хомеопати за хламидии ooooh! ooooh! не си давай парите за глупости....
направете контрола след 40 дни.....

Общи условия

Активация на акаунт