Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 493
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
На мен този на снимката също не ми прилича на Джансел. Rolling Eyes
Ако е той пък, в което се съмнявам, също се питам къде ли е жена му?

Голям мерак от фенове и преса да се връща Туба вече на екран! Laughing
Почти през ден я спрягат в някой нов сериал. Laughing
Медиите направо си продават броевете с името на Туба и "тука има - тука няма"  Joy

# 46
Фенче  Hug

За съжаление и аз трябва вече да потеглям, нали освен конферансие, портиер и шутлива булка, съм и Пантелей пътник  Joy, Габи  Hug

За последно ви оставям с нещо сладко и красиво, а и музиката  Heart Eyes

Не се хабете да излизате, ако нямате спешна работа навън - горещо е... ooooh!
И пийте повече вода

# 47
  • Пазарджик
Добро утро момичета!Изпращам Ви цялата си позитивна енергия и Ви пожелавам  - Бъдете щастливи!

Ето кой очакват феновете с "четири очи" да се появи на екрана

nadine "И за да не се объркваме тотално, предлагам да приемем, че първо Туба ще се снима във ВВ, а после с Кенан в "Джевдет..." Да влезе следващият ...."

Ето го и следващия

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:10 от guga51

# 48
  • Пазарджик

newsm03 newsm03 newsm03
Скрит текст:
newsm53Днес ми е ден за български песни от времето ... когато бяхме млади...

# 49
Guga Peace Hug

И все пак, "Gecce"- то е сложило питанка  newsm78

http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustune-muhtesem-teklif-193288.html

и още:  http://www.gecce.com/yazi/tuba-muhtesem-yuzyilda-oynamali-mi-193293.html

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 11:01 от nadine1111

# 50
Добро утро  Hug

Подхващаме новата седмица в добро настроение и с поредните догадки Wink Да, ама те се повтарят с по някой и друг нюанс. Като например, че Туба е предпочита ролята във ВВ, а не партньорството с Кенан, защото тя ще изисква по-малко снимачно време...Очаква се да я приеме
т.е. някой да не реши, че приема ролята заради по-високия й социален статут. Едно е да си султанска снаха, друго е бейска. Wink Но каквото и да играе Туба, на героините си все им вдъхва царско достойнство и осанка.

Само не ми е много ясно как ще си партнира с Гюнсюр, след като баща му го убива newsm78 Или това тепърва ще се случи newsm78 А може би ще играе неговата вдовица, по която е луднал героят на Брат Пит... Защото в материала  пак се спряга Брад Пит....Представяте ли си А. Джоли да дебне зад кулисите на снимачната площадка  Joy Joy Joy

И защо не и Бр.П.! Laughing  Туба носи късмет. Не случайно не е слязла от заглавията на медиите цяла година, независимо къде е - в Лондон, Париж или Бодрум.

Гуга и следващият е известен, аз си чакам по-следващия...

И нещо актуално за темата - каквото и да те залива, спокойно и уверено напред, а  и за жегите примамливо

На всеки седмицата да е такава, каквато си я е пожелал Hug

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 11:17 от Bagi

# 51

Надин, нали помниш, че летните догадки почнаха от смесване на фенските мечти и нещо, което не ми е ясно точно какво е - информация, изтекла от преговори и подготовка за новия сезон newsm78 реклама на нови проекти newsm78 или начин за запълване на вестникарските страници и сайтове при липса на реални проекти и новини newsm78
Мене много ме устройва на този етап "няма дим без огън"...До септември има още време, т.е. възможност за още следващи и по-следващи партньори и проекти, домашните са сигурни Wink

А за снимката от сватбата на Гласа: усмивката и силуетът ми приличат на Джансел, но човекът от снимката е много брадясал, а това не пасва много на новата екранна визия, пък и социална на Дж.... Peace

# 52
Здравейте запленени момичета!  Hug
И аз да скокна за малко при вас преди да хукна по задачи

Аз докато свърша туй-онуй и то станало време за обяд. Затова да ви подкрепя с нещичко за този час на денонощието
Скрит текст:

Послушах музика, прочетох за въпросителните, които поставят различните издания. Вчера едно, днес друг, утре сигурно ще е трето. Ама карай - трябва да се продават изданията, че иначе е криза. Wink И аз подкрепям мнението на Баги  Hug, че няма дим без огън. Ще почакаме и ще видим. А ние сме търпеливи и сме на линия  Sunglasses

И да ви пусна и аз едно клипче от сериала ни

Хубав, спокоен и изпълнен с приятни емоции ден

# 53
  • Пазарджик

Muhteşem Yüzyıl yeni sezon için yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt'e teklif götüren yapımcı Timur Savcı, Türkiye'deki yıldızların da peşine düştü.

Yeni sezonda diziye yeni katılacak karakterlerden biri olan Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın eşini oynayacak Rümeysa Haseki Sultan karakteri için Tuba Büyüküstün'e teklif götüren Timur Savcı güzel yıldızı ikna etmek için elinden geleni yapıyor.
Tuba Büyüküstün teklifi kabul ederse yeni sezonda Mehmet Günsür'ün partneri olarak ekranlara dönüş yapacak.

Büyüküstün, Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizisinden gelen teklifi kabul etmemişti. Bebeklerine daha fazla zaman ayırmak istediği için Ay Yapım'ın teklifini kabul etmeyen Tuba Büyüküstün, Muhteşem Yüzyıl dizisi için teklif edilen rolü daha az zaman gerektirdiği için kabul etmeyi düşündüğü öğrenildi.
 http://www.facebook.com/notes/tuba-b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BC … 10150952203676801

И превода с Google

Скрит текст:
Водещ производител на световноизвестния актьор Брад Пит предложи Тимур прокурор, е поставила Турция към звездите.
Един от новата серия за сезона с нови герои ще се присъедини към съпруга си принц Мустафа Мехмет Günsür играе на Tuba Büyüküstün'e оферта за ролята на главния герой Rumeysa Haseki султан Тимур прокурор прави всичко възможно да убеди красивата звезда.
Ако приемете офертата на Мехмет Günsür Brother Африка като партньор в новия сезон ще се върне на екрана.

Buyukustun на Кенан İmirzalioğlu'nun не е приел предложения от новата серия. Иска да посвети повече време, отколкото бебетата, които не приемат офертата на месеца Yapım'ın Brother Африка, Велики век, защото то изисква по-малко време за последователността на предложената роля на научи, че възнамерява да приеме.

# 54
  • Пазарджик

Нашата принцеса става и за хасеки султан на принц Мустафа.
Абе хубавото си е хубаво и ... много кадърно. Наше лошо няма.

# 55

Big Cancel, предупреждава  Naughty Grinning

Скрит текст:
Любов и спорт, в топлото...не  Naughty

# 56

Една страница няма да ми стигне, ако реша да публикувам днешната преса с новината за Туба и ВВ Rolling Eyes

http://www.gazetea24.com/haber/muhtesem-yuzyildan-tubaya-muhtese … eklif_130580.html

Е, някой са се пообъркали, ама то и в Турция било топло Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 13:49 от nadine1111

# 57
  • Русе
Минавам на бързо да видя  Wink има ли нещо сигурно за поредната идея -  Thinking май няма още!  newsm78

Ама нали сме търпеливи, чакаме.  Peace И като погледнах в дизито, там май смятат, че щом се пише в пресата, то може да е вярно и дори гадаят в колко серии ще участва Туба / ама  Blush все пак чета с Гугъл преводач и не гарантирам 100% достоверност  Laughing/.  Peace

Но... както вървят нещата май след циганката  Wink идва принцеса!  Flutter

# 58
  • Русе
Как можах да пропусна да ви отразя! Embarassed Embarassed Embarassed

Линкa, Надин, Баги, Гуга, Канти , Фенче  Hug

За малкото време, с което разполагам едва успях да прочета интересните ви постове /  Wink музиката си оставих за после/.  Peace

А за коментара - Джансел ли е на снимката от сватбата?   Thinking Аз мисля, че е той - вярно, че е брадясъл, но той не веднъж е ходил по разни мероприятия в подобен вид / а така не си личи мустака,  hahaha нали се стряскал, като се види с него  Laughing/, пък Пънар може и да е там, но за тази поза да са само колеги. Да видим може да пуснат още снимки или  Wink пък в някое магазинно предаване... newsm78

# 59
Как можах да пропусна да ви отразя! Embarassed Embarassed Embarassed

Линкa, Надин, Баги, Гуга, Канти , Фенче  Hug

За малкото време, с което разполагам едва успях да прочета интересните ви постове /  Wink музиката си оставих за после/.  Peace

А за коментара - Джансел ли е на снимката от сватбата?   Thinking Аз мисля, че е той - вярно, че е брадясъл, но той не веднъж е ходил по разни мероприятия в подобен вид / а така не си личи мустака,  hahaha нали се стряскал, като се види с него  Laughing/, пък Пънар може и да е там, но за тази поза да са само колеги. Да видим може да пуснат още снимки или  Wink пък в някое магазинно предаване... newsm78

Цвети, нищо по нормално да е Джансел. Peace Все пак двамата имат общ проект, и то какъв Grinning Кой каквото ще да си разправя, много си е важен гласът. Ето, знаете че в момента гледам "Щастливи заедно". Там също е дублиран Махсун. Него като визия мога да го гледам денонощно, но опитах с песните му и веднага му "взех гласа", въобще не ми хареса.  И както казва Туба, отидох на друг канал Joy Само ще си го гледам #Crazy Joy Но то си важи за мен, не го налагам. Щом е стигнал това ниво с песните си, да е любимец и извън Турция, значи повредата е в мен Embarassed
Още един пример,  красавецът от "Незабравима". Разхожда манекенско тяло, фенките се кефят...а и той с дубльор Sad  Актьори много, но за актьори с умение да озвучават, си иска допълнителен талант. То между впрочем се отнася и за телеводещи и коментатори.

Общи условия

Активация на акаунт