Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 60

А за коментара - Джансел ли е на снимката от сватбата?   Thinking Аз мисля, че е той - вярно, че е брадясъл, но той не веднъж е ходил по разни мероприятия в подобен вид / а така не си личи мустака,  hahaha нали се стряскал, като се види с него  Laughing/, пък Пънар може и да е там, но за тази поза да са само колеги. Да видим може да пуснат още снимки или  Wink пък в някое магазинно предаване... newsm78

Цвети, нищо по нормално да е Джансел. Peace Все пак двамата имат общ проект, и то какъв Grinning Кой каквото ще да си разправя, много си е важен гласът. Ето, знаете че в момента гледам "Щастливи заедно". Там също е дублиран Махсун. Него като визия мога да го гледам денонощно, но опитах с песните му и веднага му "взех гласа", въобще не ми хареса.  И както казва Туба, отидох на друг канал Joy Само ще си го гледам #Crazy Joy Но то си важи за мен, не го налагам. Щом е стигнал това ниво с песните си, да е любимец и извън Турция, значи повредата е в мен Embarassed
Още един пример,  красавецът от "Незабравима". Разхожда манекенско тяло, фенките се кефят...а и той с дубльор Sad  Актьори много, но за актьори с умение да озвучават, си иска допълнителен талант. То между впрочем се отнася и за телеводещи и коментатори.

И за мене слуховото възприемане е важно. Не случайно ценителите на киноизкуството предпочитат да гледат филмите в оригинал, със субтитри. Не случайно и големите медии си подбират кадрите в ефир и по звукови данни.  Спомнете си  Левитан - как ви се струва да чуете "Говорит Москва" с гласа на С. Дянков, например  Peace  Или пример от ПС - как би заковал Оджата и публиката гласът на пеещата Туба? Смешно е да се твърди, че гласът няма значение. Не че без звук не става, но за да е пълно удоволствието - трябва да ни се въздейства на всички възможни сетива.
Сещам се и за дублирането на Туба в ПЛ. За първоначалния замисъл дублиращият глас е подходящ. Малко метален и писклив, без много нюанси, но след промяната на основната линия с този глас  цялата нежност, мекота и вътрешна дълбочина на образа на Филиз не биха се усетили...

Пак се отплеснах.  ooooh! и забравих, че е време за кафе. При толкова тиражирани новини, менящи се от ден на ден, май само едно е сигурно, че ако гледаме Туба на есен, кафето ни ще е турско, пък чашите - в каквито ни го поднесат:

# 61
# 62

Ali Leskay, PR на "Пленителката", на лятна почивка с годеницата си Duygu  Peace

# 63
Ехо, къде сте всички?  Thinking И Хасрет и Мурат се чудят
 също

А сега мисля,че е време и за нещо по-така студеничко?! Какво ще кажете? Заповядайте
Скрит текст:

# 64
  • Русе
КантиHug благодаря за разхладителните,  ooooh! при тази жега - много добре ми идва!  Peace

Надин, БагиHug напълно съм съгласна с вашите размисли за силата на гласа, като въздействие.  Peace И за мен, като си помисля  Thinking, ако Мурат оджа беше със ''собственият'' си глас - май нямаше така силно да ме впечатли, не че е толкова лош - просто дублиращият е страхотен, макар и да не разбирам езика, интонацията му му предава и усещания. Докато за Джансел  Thinking с неговият тембър в ЛП не можах да го приема, затова пък в интервюта или говорещ френски ми допада.  Peace

# 65

Yakinda       Наскоро  Peace

# 66
  • Русе

http://www.gecce.com/yazi/kenan-imirzalioglunun-partneri-kim-olacak-193326.html

newsm78 От това нищо не схванах -  Thinking намерили ли са партньорка или още не?  newsm78

Не видях да е пускано в темата, ама  Blush да не би да съм го прескочила в бързината!  Peace

# 67
Здравейте момичета!  Hug
Липсвахте ми цял ден, а като се върнах ви няма. Rolling Eyes

Хайде идвайте да си хортуваме.  Hug
Днешните новини са непотвърдени, нови снимки няма...  ooooh!

# 68
# 69

Линка, пращам ти целувки...но гледам сериал по ТВ-то Embarassed

# 70

Цитат
Rumeysa Haseki Sultan, Mustafina žena(Mustafa je sin nasljednik Sulejmana Veličanstvenog), inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine, roditelji francusko/bosanskog porijekla, kao djevojčica od 12 godina stigla je u Tursku pod imenom Nadia Frankos

Румейса Хасеки Султан - жената на Мустафа (синът и наследникът на Сюлейман Великолепни) е с произход от Босна и Херцеговина (родителите са с френско-босненски произход), пристигнала е в Турция на 12 години под името Надя Франскос.

Това е от хърватския форум.

# 71
Линка  Hug, ето ме, вече съм на линия

Надин  HugКога ще започне новия сериал на Джансел? Има ли вече окончателна дата  newsm78

КантиHug благодаря за разхладителните,  ooooh! при тази жега - много добре ми идва!  Peace

Надин, БагиHug напълно съм съгласна с вашите размисли за силата на гласа, като въздействие.  Peace И за мен, като си помисля  Thinking, ако Мурат оджа беше със ''собственият'' си глас - май нямаше така силно да ме впечатли, не че е толкова лош - просто дублиращият е страхотен, макар и да не разбирам езика, интонацията му му предава и усещания. Докато за Джансел  Thinking с неговият тембър в ЛП не можах да го приема, затова пък в интервюта или говорещ френски ми допада.  Peace

Цвети  Hug, и аз съм на твоето мнение. Въпреки, че ако беше започнал Пленителката със собствения си глас, може би щяхме да го възприемем, но нямаше да е толкова въздействащ  Thinking. Това ми даде повод за размисъл за дублирането на филмите у нас. При нас дублират всички филми (а защо е така, това е друга тема за разговор) , но може би защото един актьор дублира няколко персонажа , донякъде ми се губи въздействието на самия филм. Има и изключения (напр."Аси"), но сега като могат да се гледат сериите  със субтитри ефекта е много по-голям.
Понеже се отплеснах да пусна и нещо музикално от нашия филм

# 72
Timur Savci producer who made an offer the great actor Brad Pitt, now he goes after stars of Turkey
In the new season, one of the actors who will play the role of series Muhtesem Yuzyil, Sehzade/prince Mustafa, is Mehmet Gunsur.
Timur Savci, gave the role of Mustafa's wife, Rumeysa Haski Sultan, of Tuba
He does everything for to convince on Tuba
If Tuba accept in new season will be his partner ...Mehmet Gunsur
Buyukustun not agreed to play the show with Kenan Imirzalioglu, because she wanted to be more time with twins
It was learned that she accepted this role of Muhtesem Yuzyil, because this role will not take too much of her precious time

# 73
  • Русе
И аз вече съм на линия,  Wink та готова съм за раздумки!  Peace  Simple Smile

За начало малко красота.  Peace

Канти, ''Лошият път'' почва на 26.07. -  Wink почти не остана време, та ще гледаме.  Peace

# 74
Надин  HugКога ще започне новия сериал на Джансел? Има ли вече окончателна дата  newsm78

Канти, по фейсовете на сериала се пише дата 26 юли, по КаналД.

Общи условия

Активация на акаунт