Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 105

Това Мая и Топрак ли са ? newsm78 На тях ми приличат Rolling Eyes

Emre Karayel Toprak ve Maya ile Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 10:07 от nadine1111

# 106
# 107
Честит Имен Ден и от мен, Ринка! Тези цветя са придружени от моите искрени пожелания  за крепко здраве на теб и семейството ти, много щастливи мигове и сбъдване на всичките ти желания!

# 108
Привет! Надин, изненадваща снимка, поне за мен! Не знаех, че Туба и Онур са приятели с Емре Карайел. То пък как ли да им знаем всичките приятели?  Откъде е снимката?

# 109
Привет! Надин, изненадваща снимка, поне за мен! Не знаех, че Туба и Онур са приятели с Емре Карайел. То пък как ли да им знаем всичките приятели?  Откъде е снимката?

Появи се във фейс на Туба. Няма източник, сега търся около изображения на Емре, но поне в последната седмица ги няма newsm78

Открих, че Емре и Онур имали здраво приятелство покрай театъра:

Emre Karayel ile Onur Saylak'ın Bilkent Tiyatro dönemlerinde başlayım Getto oyunuyla devam eden sıkı bir dostlukları var.Ve amcaları ikizlerimizi görmeye gitmiş. Simple Smile)

# 110
 Peace

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 10:42 от rina-rina

# 111
Ринка, да ти се свети името!
Скоро разбрах защо толкова Аси ти е легнала на сърцето - Св. Марина е от Антиохия (Антакия)

Скрит текст:

Българската православна църква почита днес паметта на света великомъченица Марина.

Според народните вярвания на нейния празник е последният от т.нар. юлски горещници.

Св. Марина е патрон и на град Созопол, който днес също отбелязва празника си. Вярва се, че светицата е покровителка на водите и закрилница на града.

Марина била дъщеря на езически жрец в Антиохия

през III век и била възпитана от баща си в идолопоклоничество, но Бог й дал да узнае истината и я призовал при себе си.

В това време римското правителство жестоко преследвало християните. Много от преследваните се криели по пустините и планините.

Мнозина обаче оставали в градовете и като приемали вид на просяци, стараели се да проповядват и разпространяват словото Божие.

От един такъв християнин 12-годишната девойка за пръв път чула за Спасителя и сърцето й се изпълнило с любов към Христа.

Тя много желаела да получи светото тайнство кръщение, но поради гонението нито в града, нито в околностите можело да се намери свещеник, който да я кръсти.

Марина се оставила на Божията воля, като междувременно не се бояла открито да изповядва вярата си.

Пръв неин гонител станал самият й баща

Той бил ревностен поклонник на идолите и когато узнал, че дъщеря му е християнка, намразил я и започнал да се отнася с нея много жестоко.

Когато Марина била на 16 години, тя срещнала управителя на източните провинции Олимврий и смело му признала вярата си, заради което била подложена на ужасни изтезания.

Молитвите й към Бог да я удостои да мине през водата на кръщението навели Олимврий на мисълта да я удави. Хвърлили вързаната девойка в грамадна каца с вода.

Тя започнала да се моли на Бог да й развърже веригите, а водата да бъде желаното от нея кръщение и възраждане за вечен живот.

Едва свършила молитвата, оковите се разкъсали и неизказана светлина огряла Марина. Мъченицата стояла във водата и пеела хвалебствена песен. Най-после управителят я осъдил на смърт.

Преди смъртта си Марина се обърнала към събралия се народ и го увещавала да познае истинния Бог, а не да се кланя на бездушните идоли.

# 112
Е, след толкова догадки или както почитателят на Туба Ozgur ги нарича балони  поради липса на източник, се появи нещо истинско, макар и лично.  Приятелят си е приятел - няма нужда от декларации  и  импровизации  пред медиите, за да излезе от конфузна ситуация.  Peace

Ако си спомняте преди известно време коментирахме представянето на турски спектакъл в Лондон, Е.К. е участвал в него. От някъде ми е познат този актьор - четох, че е играл в Перла, но аз не съм го гледала newsm78
Разбрах и защо са си допаднали и  с Туба  Wink:

Ето и материала във форум с  по-разбираем език:
http://serija-asi.com/2012/07/17/onurov-prijatelj-u-posjeti-bliz … kama-toprak-maya/

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 11:43 от Bagi

# 113
  • Разград
От някъде ми е познат този актьор - четох, че е играл в Перла, но аз не съм го гледала newsm78

Играеше и в "Истамбулска приказка".

# 114
ВаняHug
Гледам снимката и си мисля колко добре са го решили Туба и Онур за съгласуваните им снимачни програми - ами близначките са си вече човечета и с всеки изминал ден контактът става все по-разнообразен и смислен и носи много радост на родителите. А и те се менят толкова бързо, а и изглеждат толкова различни, трябва да им се отделя двойно внимание.
А русокоска бързо напредва с материала - наваксала си е, а и изглежда много по-уверена и доволна.  Grinning

Покрай бебките и Емре, не бях забелязах интериора на къщата на СС. Много изчистен и стилен, поне за мене. А и харесвам контрастните стени и акценти.

# 115

Покрай внуците ми, съм свикнала да гледам и да се радвам на интернет детски снимки Joy Joy Joy
Един вариант в розово  Peace

# 116
Така-а-а. Тъкмо си написах поста и мамата ме изхвърли. Но аз тъпо и упорито ще го напиша горе-долу същия.
Баги, Надин, Ваня,  Hug,
Реших да влезна в темата за малко да не би да изпусна нещо и така щеше да стане. Имаме нова снимка, която не е папарашка този път. bouquet

Ваня,  Hug
Гледам снимката и си мисля колко добре са го решили Туба и Онур за съгласуваните им снимачни програми - ами близначките са си вече човечета и с всеки изминал ден контактът става все по-разнообразен и смислен и носи много радост на родителите. А и те се менят толкова бързо, а и изглеждат толкова различни, трябва да им се отделя двойно внимание.
А русокоска бързо напредва с материала - наваксала си е, а и изглежда много по-уверена и доволна.  Grinning

Покрай бебките и Емре, не бях забелязах интериора на къщата на СС. Много изчистен и стилен, поне за мене. А и харесвам контрастните стени и акценти.

Бебките започват да заприличват вече на себе си. Видно е, че едната е повече като мама, а другата- като тати. Но коя, коя е  newsm78 един път-  брюнетката е Топрак, после - не, тя била Майя

И понеже се почерпихме за здравето на Ринка, аз сега да ви предложа нещо подходящо за този час на деня
Скрит текст:

Хубав и по-прохладен следобед ви  пожелавам

# 117
  • Русе

Надин,   love001

Такава изненада си ни донесла!  Hug
Ама много са пораснали куклите от последния път, а то не беше отдавна  Thinking дали всички кадри от Бодрум не са били снимани за няколко дни,  Wink пък да ни ги пускаха на порции,  hahaha да не ги забравим или по-скоро да  Wink имат материал в изданията.  Peace
А този приятел на Онур и аз го познавам от "ИП'', ама и той май не е много по светските събития, та не го срещам често из пресата.  Peace
И друго струва ли ми се  newsm78 ама на Майчето очичките и са по-светли, а пък Топрачето... е голяма красавица и двете, според мен имат очите на мама / по форма/.  Peace

Ринка, Баги, Канти, Ваня  Hug

# 118

Хубави са за подпис Grinning

# 119
  • Русе
Права си, Надин  Peace - колажите стават за подпис, особено този с надпис "Ангелчетата на Туба'' /  Wink доколкото схващам/.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт