Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Мама -Ан,  Hug благодаря ти, че ни наобикаляш!  Hug
Ванче, Канти  Hug благодаря ви, че ни информирахте за ЛП 2.  Peace

А ето и превода на резюмето от Гуги за 1 еп.
Лоши пътни 1 Раздел
Nuran най-голямата дъщеря, Айше Kadın'ın пералня, красотата на околностите постоянно похвали от кандидата и на художника се възприема като лошо момиче. Кенан Yılmazer директор, дойде да снима филм в Адана Nuran'ı, обича да се види. И то ще се предложи да направят актьорска игра. Но Nuran, с любов, обичам голям шофьор отказва, казвайки Reşat'la се ожени. В същото време, нейният брат, Ихсан Nuran'ın го инсталирали в замяна за зестра на Бадр ага продава. Reşat'tır Nuran'ın сега единствената надежда за спасение. Nuran, искам да пропуснете самия Reşat'tan, възможно най-скоро. Но Решат мечтали брак все още никога не са чували за него измама на съпругата Bedia'yla на шефа му. Юли 26 четвъртък вечер в 21.00 по Канал D

Хубав ден!

Надин, Линка, Гуга  Hug а вас  Wink май най-много ви впечатли туиста!  Laughing
А и как да е  Simple Smile щом е свързан със спомени, пък нов сериал и то от картинки само и не съвсем ясния превод на нашият Гуги - как да го направи,  Thinking нужно е време.  Peace

Ало, малката,  Hug нещо намеци за възраст ли съзирам?  newsm78
Ааа, аз бях ученичка на дребна възраст, но поради местоположението на града, в който израснах, имах възможност да слушам тази „упадачна“ музика и да участвам в забавите, които каките и батковците на нашата улица спретваха през лятото, на един грамофон и контрабандни плочи от „упадачните“ сръбски комшии... Joy В горещите нощи цялата махала танцуваше туист!  Peace Млади и стари. Сега като си спомня...

„Къде останахте, чудни вечери, с безброй желания, неизречени...“

И, между другото, никой не ни спираше, или пречеше.  Peace

# 496

MAHSUN KIRMIZIGÜL VE ÖYKÜ ÇELİK AŞK MI YAŞIYOR?
http://www.gecce.com/haber/mahsun-kirmizigul-ve-oyku-celik-ask-m … siyor-193749.html

Нашата Назар/ Oyko Celik/, продължава да ме ядосва Mr. Green : Rolling Eyes Започна с Хасрет, сега и  с Махсун Stop Едно стомашно разстройство за реклама се трае...ама ASK ! ooooh! Cry

# 497

MAHSUN KIRMIZIGÜL VE ÖYKÜ ÇELİK AŞK MI YAŞIYOR?
http://www.gecce.com/haber/mahsun-kirmizigul-ve-oyku-celik-ask-m … siyor-193749.html

Нашата Назар/ Oyko Celik/, продължава да ме ядосва Mr. Green : Rolling Eyes Започна с Хасрет, сега и  с Махсун Stop Едно стомашно разстройство за реклама се трае...ама ASK ! ooooh! Cry

Единствената ми препоръка е... не ревнувай!  Joy Joy Joy

# 498

Това видях в дизито на Онур:
Ağır Roman'ın dün ilk okuma provası yapılmış.Yani Onur İstanbul'da.Çekimlerde bir iki haftaya başlar herhalde.Staryapım baya kasıyormuş dizi için!

Според Гуги: Роман първо четене репетиция вчера в Истанбул Heavy Honor yapılmış.Yani. Стрелба за две седмици серия, започва herhalde.Staryapım kasıyormuş доста!

Доколкото разбирам вече работим по сериала Grinning Peace

Извод; в Истанбул сме Wink

# 499
Последната снимка, която постнах днес е направена от свидетеля на сватбата, който миналата година е правил онези снимки в Париж. В сайта му има стари снимки на Джансел с Александра и с неговия френски приятел . Познават се отдавна, така че са наели професионален фотограф да ги снима. Зад тях се вижда и осветител. Йосеф Карадениз прави предимно черно- бели снимки. На снимката има неговата запазена марка. Затова снимките, които досега са публикувани са толкова качествени. Дори и в интернет се появиха.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:23 от doriana

# 500
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Ще цитирам и себе си,  Wink ама...  Peace

Мама -Ан,  Hug благодаря ти, че ни наобикаляш!  Hug
Ванче, Канти  Hug благодаря ви, че ни информирахте за ЛП 2.  Peace

А ето и превода на резюмето от Гуги за 1 еп.
Лоши пътни 1 Раздел
Nuran най-голямата дъщеря, Айше Kadın'ın пералня, красотата на околностите постоянно похвали от кандидата и на художника се възприема като лошо момиче. Кенан Yılmazer директор, дойде да снима филм в Адана Nuran'ı, обича да се види. И то ще се предложи да направят актьорска игра. Но Nuran, с любов, обичам голям шофьор отказва, казвайки Reşat'la се ожени. В същото време, нейният брат, Ихсан Nuran'ın го инсталирали в замяна за зестра на Бадр ага продава. Reşat'tır Nuran'ın сега единствената надежда за спасение. Nuran, искам да пропуснете самия Reşat'tan, възможно най-скоро. Но Решат мечтали брак все още никога не са чували за него измама на съпругата Bedia'yla на шефа му. Юли 26 четвъртък вечер в 21.00 по Канал D

Хубав ден!

Надин, Линка, Гуга  Hug а вас  Wink май най-много ви впечатли туиста!  Laughing
А и как да е  Simple Smile щом е свързан със спомени, пък нов сериал и то от картинки само и не съвсем ясния превод на нашият Гуги - как да го направи,  Thinking нужно е време.  Peace

Ало, малката,  Hug нещо намеци за възраст ли съзирам?  newsm78
Ааа, аз бях ученичка на дребна възраст, но поради местоположението на града, в който израснах, имах възможност да слушам тази „упадачна“ музика и да участвам в забавите, които каките и батковците на нашата улица спретваха през лятото, на един грамофон и контрабандни плочи от „упадачните“ сръбски комшии... Joy В горещите нощи цялата махала танцуваше туист!  Peace Млади и стари. Сега като си спомня...

„Къде останахте, чудни вечери, с безброй желания, неизречени...“

И, между другото, никой не ни спираше, или пречеше.  Peace

Ааа, Линка  Wink какви намеци - няма такова нещо.  Simple Smile
Та аз имам спомени с любими песни, хитове от преди моето раждане даже, така че...  Peace

Ноо,  Simple Smile и ''чудните вечери'' помня...  Peace

# 501
  • Русе

Това видях в дизито на Онур:
Ağır Roman'ın dün ilk okuma provası yapılmış.Yani Onur İstanbul'da.Çekimlerde bir iki haftaya başlar herhalde.Staryapım baya kasıyormuş dizi için!

Според Гуги: Роман първо четене репетиция вчера в Истанбул Heavy Honor yapılmış.Yani. Стрелба за две седмици серия, започва herhalde.Staryapım kasıyormuş доста!

Доколкото разбирам вече работим по сериала Grinning Peace

Извод; в Истанбул сме Wink

Е, НадинHug това е добра новина, ама  Thinking как така от пресата още не са ги издебнали в Истанбул, май нещо не се справят със задачата.  Laughing   

# 502
  • Русе
 ooooh! Тази вечер май  Thinking трябва сама да си пиша,  Wink ама поне да е с музика, та... един от най-любимите ми клипове.  Peace

Скрит текст:

# 503

И една песен, която ми припомниха в епизода на "Времето лети" преди малко Grinning Ами хубавите песни са си били шлагери и в Турция и България по едно и също време Peace

# 504

Kötü Yol dizisinde Cansel Elçin ile birlikte başrolü paylaşan İlker Aksum, oyuncu arkadaşının Türkiye'de büyük zorluklar çektiğini anlattı.

Cansel Elçin, “İyi ki dizide İlker var, onunla zaman çok eğlenceli geçiyor” sözlerini de değerlendiren İlker Aksum, şunları anlattı:

"Sağ olsun. İnşallah böyle bir misyonum olur. Bunları duyunca çok mutlu oluyorum. Cansel, Fransa’dan geldi. Çok zorluk çekti ve bir sürü işte yer aldı. Şimdi bambaşka bir ortamda. Ben de sadece bu ortama sahip çıkmaya çalışıyorum."
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcin-cok-zorluk-cekti-cok!_6_56320

За втори път днес, тук се пише за Джансел Peace

# 505
Добра вечер и от мен!
Гледам слушате и обсъждате музиката от 60-те. Някои  разбраха чак сега защо са им се болките в колената.  hahaha Ама по-добре късно отколкото никога, нали Joy .  Така, че ви изпращам  доктор да ви помогне
Скрит текст:
Не знам дали знаете, но ужилването от пчела лекува ревматизъм

И понеже днес Джансел превалира в темата (напълно обяснимо), за баланс да сложа и една Туба

И малко размисли
Скрит текст:

# 506
  • Русе
Канти  Hug

Права си  Peace - днес Джансел е актуален, а утре... кой ли ще е?  newsm78
Нямам търпение вече за някоя новина и за Туба /  Wink ама за роля/.  Peace

Скрит текст:

# 507
Цвети  Hug и аз

И една Филиз

Скрит текст: