Бъдещият татко все по-силно се гордее, че есен вече бебче ще люлее! Септември`12

• 25 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ето ме и мен почти колабирала в жегата в тоя офис.
В събота бяхме на сватба и си изкарахме чудесно, вчера на разходка по центъра...Снощи нещо му стана на тва бебе и не миряса супер много време, много му се радвахме с баща му.

# 91
Здравейте момичета,
много ви благодаря за топлия прием   bouquet
нещо не можах да ви смогна тази седмица и днес влизам - втора нова тема....браво на вас  Mr. Green идеално за лежерен понеделник в офиса /поне се надявам да е такъв  Grinning /
Фейт  Heart Eyes
Milena_87 Честит Празник!   bouquet
За кошарките - ние първо купихме с голяяям мерак дървена, люлееща се и тн и мнооого бързо я продадох  Crazy никак не ми беше удобна. Тя стоеше в София, а във Варна /аз там раждах/ имам и е в идеално състояние от този тип на Чиполино, но преди 4 години беше розова, с принцеса  Mr. Green повивалника съм го използвала много малко, супер ми беше неудобен и на него си държах нещата, с които преповивах на леглото
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=1487
след тази в София си взехме една съвсем обикновена на Бертони уж за игра само, но малката си изкара две години май в нея. В началото закачахме горното ниво от Чиполинската, дано ме разбрахте хихихи
в тая жега много ми ври мозъка
Стерилизатор - купих си на Авент /за микровълнова/, но след като стана ясно, че ще сме на адапте и е едно миене, преваряване ...... иначе много го използвах и после за бибките, лъжички, дори играчки от тези, които се завират в устата за чесане на никнещите зъбки
Сега се връщам да чета старата тема, надявам се да се включвам по редовно
Хубав и възможно най-прохладен ден момичета  Heart Eyes

# 92
МАймунка , много уютно сте направили кошарката и завсеките... чудно! Много ми хареса , много обичам жълто  Crazy
Анхелче, кошарката е супер , скрина също! Браво на майсторката  Laughing Гледам ,че си взела от мекия повивалник - ще ти върши добра работа , но като започне беб да се върти трябва да си с очи на 4 , че няма никаква преградка от външната страна...  И спалното бельо е много хубавко ( обиколника от мадъркеър ли е ? )

# 93
Е, аз ще ползвам повивалник , защото нямам намерение да купувам никакви скринове. За това тази не ми върши работа. Не искам и да е много евтина, да не вземе да се счупи.
Харесах на няколко хубави марки , но те нямат пък никакви повивалници. Не ми се иска да купувам от тези твърдите и да го премятам на ляво надясно.

В Детски маркет "РАЯ" горе до Техномаркет я видях тая на живо. Очите ми останаха!  Blush Ако не бях купила вече, сигурно това щеше да е. Струва 199лв.

http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=242

# 94
Здравейте момичета, бяхме на мини почивка няколко дни и сте започнали нова тема Simple Smile Много ме морят тези горещини, съня ми го няма никакъв... Скоро излизам в 45-те дни преди термина, нямам търпение вече. Гледам легълца-та подготвяте, ние сме харесали, но не сме го взели. Избрахме дървено легълце и за сега купихме матрака от ИКЕА, много съм доволна мисля, че избрах добър матрак. Взех от чершафите им с ластик (2 бр. в пакет 17лв), които са много качествени препоръчвам ги.
Някоя от вас има ли вече уговорка с лекар за раздането? Аз се колебая дали дали да избирам екип или не  Thinking

# 95
  • София
Здравейте и от мен,
за тази нощ нямам думи колко горещо беше.Събудих се към 4часа- задух,жега, аз цялата вир вода.
И да ви кажа, толкова зле се почувствах,че влязох в банята и си взех душ- и главата си намокрих.
Факт,че се разхладих,но до 6:00ч. се въртяхме с мъжа ми и не можехме да заспим #Crazy  Shocked
 Днес ми е едно криво,недоспала съм си и пак ми е горещо.Май ще излизам навън, с децата пред блока Simple Smile.
 Относно покупките, не сме взели кажи-речи нищо, но мисля да създам организация в семейството и да започнем по малко да отмятаме. Единствено в Хиполенд сме ходили, но само разглеждахме- има хубави неща  Simple Smile

# 96
Роси - благодаря  Heart Eyes обиколниците са 3бр - 2 дълги и 1 къс - сега съм сложила само късия и единия дълъг - така, че ще има и за външната решетка при нужда  Heart Eyes комплект са ми със долен, горен чаршаф и калъфка от Арбор - за 59лв общо  Heart Eyes

Stefanel - аз купих 4бр тензухени пелени (80/100см), но тук в Украйна, оказа се, че са абсолютно същата материя като комплекта с обиколници на Арбор - т.е. памучно бяло чаршафче  smile3521

имам и 4 бр бархетни, цветни вече, (85/85см)

отивам малко на разходка  Grinning

# 97
Роси - чак сега те разбрах за преградката  Mr. Green ще се нагласяме с времето  Grinning май съм станала доста креативна откъм идеи  hahaha

# 98
Здравейте мамчета!
Бях два ден на село и от снощи се опитвам да ви изчета. Много сте писали, но то е нормално в тези жеги да не се скитори толкова.
Пожелавам на мамите в болница всички да се закрепят и да успеят да издържат до 9-ти месец.

Приятен ден на всички.

# 99
Ние от голямата щерка имаме сгъваема кошарка с цип от единия край. Беше ми много удобна, сега пак нея ще ползвам. В един етап вече бях отворила ципа и тя сама си пропълзяваше сутрин като се субуди. А и за път е много удобно.

# 100
  • Stara Zagora, Bulgaria
Анхелка добре си се справила, много хубаво е станало. Grinning
meri-geri:-) направо там да се видим, ще се разберем как да  се познаем Simple Smile хубаво е към 11 без 15 да сме вече там, доста хора се събират и да се седне по-напред за да виждаме.
Да не забравя в Бенетон има намаление на бебешки дрешки 50%, много се купуваше вчера и не знам какво е останало, аз бях в този в Сердика мол, отивам на гимнастика и после може да кача някоя снимка, не са много 2-3 неща, но ми харесаха материите.
Пак продължавам с избора на стерилизатор- дигитален парен или електрически, някой знае ли каква е разликата и кое е по-добро, шишета искам вкл. стъклени да стерилизирам.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 13:15 от maimunkata1

# 101
Завърнах се  Mr. Green

Честито на всички влизащи в 8-ми месец  Hug добре дошли в клуба  Mr. Green

Миленка ... честита годинка  Hug
Да се обичате все така и след няколко седмици да станете горди родители  Hug
Иначе при нас проверяваха поименно ... явно зависи от болницата  Party

Сентекс ... нищо не меря мила ... то се вижда, че расте  Joy Joy Joy

Канелче, Анхелче, Стефанел ... лелеле ... страхотни кошарки   Hug искам и аз такава джуджавка с играчки за леглото  Crazy Нямам търпение да сглобим и нашата другата седмица  Heart Eyes

Чики ... излязоха ли изследванията  Rolling Eyes

Стефис ... като гледам бързо си мениш мненията  Mr. Green ще чакаме снимчици  Hug

Ники .... като гледам с теб уикенда сме го изкарали на пълни обороти ... сега малко почивка и следващия уикенд отново  Mr. Green

Радост ... радвам се, че сте си починали  Hug
Иначе аз няма да правя никакви уговорки с никой ... отивам и каквото такова  Praynig Hug

Мари-П само да кажа, че това не ни е 2-ра тема, а 19-та  Joy Joy Joy има ги всичките на1-ва страничка  Hug

Тук пак настана голяма жега ... пак ще се пускат кепенците и ще се правим на бункер  Mr. Green

# 102
Тук пак настана голяма жега ... пак ще се пускат кепенците и ще се правим на бункер  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз си мислех, че само тука сме така

# 103
Тук пак настана голяма жега ... пак ще се пускат кепенците и ще се правим на бункер  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз си мислех, че само тука сме така

ниШтУ такова  Naughty Mr. Green
айде да видим утре обещаното захлаждане, колко ще е  ooooh! Mr. Green

Забравих да каже, че си взех вакуумиращ прилк от магазина за 1 лев ... за 3 лева  Joy размер 80х110 и съм решила да го изпробвам като започна да подлеждам Thinking

Иначе минах на бързо и през Вис виталиса  Whistling видях, че праха на Сано дето го взех за 8 лв от Бейбиленда и там е по-скъп 10,50  ooooh! Как може за един и същ продукт, такава разлика  Crossing Arms Изкуших се и си взех дамски превръзки за родилки ... да ги видим  Heart Eyes

# 104
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,малко глупав въпрос:Трябва ли да купувам ножичка за нокти за бебо?Не мога ли да използвам стъклената пила,с която и аз си пиля ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт