Емма или Ноеми

• 5 854
  • 59
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета,

Ето, че дойде и моя ред да потърся мнение във форума. В очакване сме на момиченце, а още не можем да се спрем на име. Засега фаворити са ни Емма и Ноеми (Noémie). Обожавам името Емма, но пък това, което малко ме притеснява е, че е супер разпространено през последните няколко години. За Ноеми пък се притеснявам, че ще звучи много странно на родата в БГ. Фамилното име е белгийскo.

Очаквам с нетърпение вашите мнения  Hug

# 1
  • Сопот, Пловдив
И двете имена страшно много ми харесват! Но като че ли Ноеми една идея повече. Ако търсиш по-възприемливото за БГ име, Емма е по-добре. От друга страна Ноеми не е типично за нашата държава, но не е трудно произнесимо, мисля, че могат да свикнат и с това име. Аз лично харесвам по-нестандартните имена и бих кръстила Ноеми, дори с БГ фамилия, татко и местожителство.  Mr. Green Peace

# 2
Ема  (с едно М).  Peace

# 3
  • Най-красивата страна
Аз бих използвала и двете имена
Емма Ноеми
Ноеми Емма
и двата варианта ми харесват Heart Eyes

# 4
Мисля, че Ноеми е идеалният избор, защото в този случай пак няма да се лишиш от любимото си име Емма. Защото съкратеният вариант на Ноеми, спокойно може да е Ема или Еми, пък и така ще им бъде по-лесно за произнасяне на българската рода. Simple Smile

# 5
  • BG

И двете ми харесват, много са нежни. Макар че не съм фенка на чуждите имена, Ноеми, щом ще е с чужда фамилия - става. Иначе Ноеми Стефанова, напр. малко щеше.. newsm78 .  Но съм убедена, че за съжаление повечето хора в БГ ще я наричат Наоми, по навик покрай популярната мЪнИкенка. Емма или Ема си е хубаво отвсякъде и за навсякъде.  Peace

# 6
# 7
# 8
Ноеми

Харесва ми и варианта за двойно име.

# 9

Щом е с чужда фамилия и аз бих използвала двете.
Иначе - Ема Simple Smile

# 10
Емма от мен Simple Smile

# 11
Ако е Ема да е с 1 "м". Бих се спряла на Ноеми обаче Grinning

# 12
  • Ямбол
Ноеми! Прекрасно име е.
Ем(м)а не ми харесва.

# 13
И двете имена са красиви. Ноеми е по-интересното и рядко срещано, затова бих предпочела него Peace

# 14
И двете имена са много красиви и нежни! Труден избор. Везните при мен се накланят към Ноеми, на галено Ема. Simple Smile Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт