Емма или Ноеми

• 5 856
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
 Е, щом ще живее в Белгия-никакви проблеми няма. Преди години дочух един коментар на възрастен човек (в България, става въпрос), докато майка ми викаше дъщеря ми по име. Определено съжаляваше, че го е изразил този коментар и го направих на 2 стотинки. Mr. Green Много ме е яд на такива хора. Ами не може цял мир да се казва Пена и Рада! Еее, ами сподели какво ще е второ име де... Mr. Green Така хем ще ни ориентираш към избора на първо. Името на латиница е Noémie Monique и фамилия.

# 46
Харесвам и двете но Ноеми една идея повече. А защо да не е Емма Ноеми - би било страхотна комбинация

# 47
Емма, ако имах момиче така щях да го кръстя.

# 48
  • Viena
Емма.

# 49
  • София, България
И в край на сметка какво стана, роди ли се Емма/Ноеми и как наистина се казва? И на мен Ноеми ми харесва повече  Hug

# 50
Харесвам Ноеми, но може Ноемин (то е и библейско). Една позната скоро кръсти дъщеричката си така.

# 51
Eми ми хареса най-много с изписване на латиница Emmie
Емма не ми харесва, защото н-то ми е насилено на български.

# 52
струва ми се, че детето вече се е родило Simple Smile

# 53
  • Бургас
Емма.

# 54
Отвреме навреме хвърлям по едно шпионско око из отчетните за обща култура  Hug
Честито бебе Елина на авторката!

# 55
Честита принцеса ЕЛИНА, сладурано! Да ти е жива и здрава и да ви радва МНОГО! Прегръдки! 

# 56
Да е жива и здрава малката Елина!

# 57
Добро съчетание  Grinning
Да е жива и здрава  Hug

# 58
Благодаря ви момичета! Избора беше наистина труден и в краина сметка се спряхме на Елина Simple Smile  Hug

# 59
Жива и здрава да ви е,и много да ви радва.Едно от любимите ми имена е това.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт