Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 814
  • 692
  •   1
Отговори
# 210
Оххх здравейте момичета,

Помагайте - какво мога да изпия за разстройство ( знам, че по принцип лопедиум не е препоръчителен ) ..... от няколко дни ме гони много яко и направо незнам какво да правя....понякога от него много яко ме свива корема и ме кара направо към тоалетната!    Привет АлЕкС   много внимавай да не се обезводниш!!!Това лято е бум на стомашни вируси! Ако не си се консултирала  с лекар направи го,по време на бременноста трябва да се внимава със всякакви неразположения  пък били те и безобидни! Яж препечени филийки,обезсолено сирене,варени картофи,сухари(солети)  освен дренките мога да те посаветвам да пиеш чай от шипка,преварена вода,и сока от изцеден лимон при мен лимончето деиства!Но те съветвам консултирай се с лекар!Дано вече да си по добре  Hug Hug Hug!

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 08:17 от Selvina_25

# 211
Ах, как са радвам!Колко много майчета ще има през април 2013!На мен мин.година по това време ми се стуваше сууупер далеч април!А сега си имам едно въртящо вече човече

# 212
Здравейте на всички нови мами и добре дошли  bouquet  bouquet  bouquet. Не бях влизала може би 3 -4 дни и колко сме се увеличили. Прекрасно е. newsm68 Като чета аз съм май най-напреднала и се регистрирах тук, макар и термина да ми е на 18-ти март....има ли някоя от вас в 7-8 -9 седмица? Вече ми е много приятно тук и не ми се мести в мартенска група  Simple Smile
Денис 78 - имаме общо с теб, както може би набора, така и че и двете не сме в БГ. Ще се радвам да се присъдиня към групичката със снимки, но аз изчаквам прегледа ми на 22-ри да мога да се отпусна и отдъхна, че всичко е наред и тогава ще съм по-активна.
Иначе, ако някоя разбира английски мога да ви препоръчам един страхотен сайт, то е цяла книга, но аз чета онлайн "какво да очакваш, когато си в очакване" и там може да се регистрирате и получвате инфо всяка седмица каква става с вас, с бебчо..полезни съвети за ядене и тн..и отговори на много въпроси. Относно казването, аз казах на сестра ми ( много сме близки), и нямаше как да не кажа на родителите ми и бабето, тъй като знаех колко радост ще им донесе..жалко само, че трябваше по телефона..иначе на семейството на любимия ще кажем в началото на септемрви на живо..и след това към октомври мисля на по-близки приятели и така..постепенно..аз съм на мнение да си избираме хората, и да е на някой, който ще се зардва от чисто сърце, а не лицемерно..но не може да се крие вечно хаха.. Joy на колегите мисля чак към 4 месец, даже и към 5 искам, ама май няма как да скрия до тогава. Иначе в средата на 8 седмица имам си гаденето, слава Богу не повръщам..гърдите си големеят и поболяват..имам и аз нещо като бяло течение, но четох, че в 7 седмица се отделя някаква бактерия, която всъщност пази плода от вредни влияния, тъй че това което се струва бяло течение може да е тази бактерия във форма на течение, която е полезна. И аз съм супер изморена вече..работя сутрин от 7 и имах дни, в които едвам отлепвам..И при мен гаденето е сутрин и вечер..все още си имам надутия корем и хубавата ми оформена талийка вече слабо се покрива с разни слабинки..Това е моят отчет  Hug в 8 ма седмица - в 6 г.с бебо е като боровинка, в 7 е като бобено зърно и сега е като малинка. Нямам търпение до 22ри да чуя сърчицето... newsm53 Успех на всички..пазете се и бъдето усмихнати....9 седмица идва емоционалното влакче..вече ме люлее жестоко.ама аз съм си и емоционална по принцип, но сега става двойна и ме бие не рев..хич не е добре..но поне преди хапна шоколад и минава, а сега дори и сладко не помага, защото не ми се яде. Прегръдки на всички bouquet Hug  bouquet

# 213
 mamence1 аз съм края на седма седмица с термин 31,03,2013  Grinning ,но и на мен ми харесва тук и ще си остана  Hug

# 214
Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета  Hug
Аз най-накрая се престрашавам да пиша  Blush Все чаках до сега да мине време и т.н.
Аз съм в 7г.с. и 1 ден, термин-началото на април, края на март по някои калкулатори- с две думи може да съм първата сред вас. По калкулатора на бг мама- 1 април 2013г.  Simple Smile
Пожелавам на всички ви много лека бременност, надявам се да си прекараме добре нашите най-хубави месеци до самия финал заедно!  Hug
Росалинда, здрасти  Mr. Green Значи не съм те подлъгала с това боцкане, за което пита преди  Mr. Green Лека бременност,мила  Hug
Рози, да те гушна тук  Hug И чакаме другите ни дружки от нашата тема  Praynig

# 215
  • София
Здравейте момичета,

Ами по вашите съвети взех превантивни мерки и почнах да пия и парацетамол и си допивам дренките. Снощи пак нищо - имах си разстройството ама и аз малко като чели изглупях защото бяхме излезнали на заведение и вместо да пия нещо по топличко или вода, аз си взех айрян, който също разхлабва. Днес ще видим как е надявам се да се пооправя. Утре си пътуваме към София и вторник съм на лекар. Предполагам като вас, че най вероятно ме е хванал някакъв вирус, който аз по нищо не го усещам - освен разстройството.
Иначе за сега съм ОК - вече си поспивам до към 8:30 - 9 ч. но през деня пак ми се доспива независимо, че като стана сутрин се чувствам доста бодра и наспана.

# 216
  • Sofia, Bulgaria
Цоп и аз в кюпа:)
Имам вече едно бебче, както се вижда от лентичката, но 2-те чертички ме изненадаха и тази година. Решихме да задържим бебето и ето ме сред вас:) Ходих на преглед и се видя мъничката точица...Надявам се да имаме най-леките и весели 9 месеца заедно  bouquet

# 217
прочетохте ли това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=367 успя да ме разсмее

# 218
Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета  Hug
Аз най-накрая се престрашавам да пиша  Blush Все чаках до сега да мине време и т.н.
Аз съм в 7г.с. и 1 ден, термин-началото на април, края на март по някои калкулатори- с две думи може да съм първата сред вас. По калкулатора на бг мама- 1 април 2013г.  Simple Smile
Пожелавам на всички ви много лека бременност, надявам се да си прекараме добре нашите най-хубави месеци до самия финал заедно!  Hug
Росалинда, здрасти  Mr. Green Значи не съм те подлъгала с това боцкане, за което пита преди  Mr. Green Лека бременност,мила  Hug
Рози, да те гушна тук  Hug И чакаме другите ни дружки от нашата тема  Praynig

Да Деси била си права  bowuu   bouquet Hug лека бременност и на теб мила Simple Smile

# 219
Аз мисля утре да съобщя новината на майка ми ама не искам да я стресирам и много ме е срам знам че е тъпо но не знам точно как да и кажа  newsm78 с теста ли да отида не знам как да и го кажа сега изобщо не им е до внуче в това безпаричие и не искам да ги притеснява какво ще ме посъветвате момичета как да им го кажа? newsm78

# 220
Mила Росалнда - според мен, това безпокойствие ще изчезне с новината. Коя мама няма да се зарадва безгранично, че ще става баба, особено ако е за 1 ви път. Може ли да отидете в парка или някъде на сладкарница или някъде, където тя те е водила, като малка и просто започни с това, че имаш една прекрасна новина, въпреки много опасения...Бъди смела и щастлива, кажи й, че се притесняваш от финансовата гледна точка, но според мен е в нашите страхове..все пак, ако имаш кърма поне 1 година, това за което трябва да се притесняваш е креватче, количка, дрешки и памперси, да не е малко, но..с помощ на близки и приятели всичко е възможно. Със сигурност имаш някоя дружка, която ще ти даде стари дрешки и други бебшеки неща..може би тук има тема за мами, които да помагат на нови мами и да дадат неща, които не им трябват..или ако няма ето идея Simple Smile човек дори и да е средно добре финансово или да се бори, винаги го има този страх..как ще отгледам бебе..Имах приятелка с много труден живот - изгуби майка, баба и дядо в 1 година..забременя и не беше въобще планувано, но решиха да го оставят. Имаха само бащата на таткото..вярвай ми..толкова страх имаше как ще се оправи ( работеше като сервитьорка) в момента, в които приятели и други далечни близки разбраха всички започнаха да помагат, накрая имаше толкова дрешки, че тя самата помагаше на приятелки. Креватчето беше нейното, от бебе и го пооправиха и готово..количката я купи леля..но да не се отплесквам..просто искам много да те насърча да не се страхуваш и притесняваш..бях чела някъде, че зачатието е такова чудо от бог..и ако той ти го даде, той ще си намери начини да се погрижи за това ново създание. Усмихни се и си кажи, че всичко ще е прекрасно и кажи й, че въпреки всичко ще се намерят начини и ще се оправите..въднъж разберат ли разни твои дружки и други близки ще видиш..  bouquet  bouquet  bouquet Много успех ти пожелавам и просто бъди щастлива и кажи й, че ще се намерят начини..винаги има начини, най-малко със сигурно от толкова много мами тук, все някой може да ти даде идея и да помогне с нещо, което не им трябва. Всичко ще се нареди, вярвай и бъди щастлива..преживяваме чудо и ще има и чудеса да се отгледа. Свидетел съм със моята приятелка, толкова притеснение и толкова помощ дойде. Много Прегръдки и дерзай!!!! newsm10  friendship Hug Hug

# 221
rosalinda 86, просто и го кажи, все пак ти е майка! Не мисля, че такава новина е повод за срам и притеснение, напротив! Според мен ще се зарадва много Simple Smile А относно финансите, в днешно време никога не стигат, но когато е за детето ти, винаги се намират Peace

# 222
Mила Росалнда - според мен, това безпокойствие ще изчезне с новината. Коя мама няма да се зарадва безгранично, че ще става баба, особено ако е за 1 ви път. Може ли да отидете в парка или някъде на сладкарница или някъде, където тя те е водила, като малка и просто започни с това, че имаш една прекрасна новина, въпреки много опасения...Бъди смела и щастлива, кажи й, че се притесняваш от финансовата гледна точка, но според мен е в нашите страхове..все пак, ако имаш кърма поне 1 година, това за което трябва да се притесняваш е креватче, количка, дрешки и памперси, да не е малко, но..с помощ на близки и приятели всичко е възможно. Със сигурност имаш някоя дружка, която ще ти даде стари дрешки и други бебшеки неща..може би тук има тема за мами, които да помагат на нови мами и да дадат неща, които не им трябват..или ако няма ето идея Simple Smile човек дори и да е средно добре финансово или да се бори, винаги го има този страх..как ще отгледам бебе..Имах приятелка с много труден живот - изгуби майка, баба и дядо в 1 година..забременя и не беше въобще планувано, но решиха да го оставят. Имаха само бащата на таткото..вярвай ми..толкова страх имаше как ще се оправи ( работеше като сервитьорка) в момента, в които приятели и други далечни близки разбраха всички започнаха да помагат, накрая имаше толкова дрешки, че тя самата помагаше на приятелки. Креватчето беше нейното, от бебе и го пооправиха и готово..количката я купи леля..но да не се отплесквам..просто искам много да те насърча да не се страхуваш и притесняваш..бях чела някъде, че зачатието е такова чудо от бог..и ако той ти го даде, той ще си намери начини да се погрижи за това ново създание. Усмихни се и си кажи, че всичко ще е прекрасно и кажи й, че въпреки всичко ще се намерят начини и ще се оправите..въднъж разберат ли разни твои дружки и други близки ще видиш..  bouquet  bouquet  bouquet Много успех ти пожелавам и просто бъди щастлива и кажи й, че ще се намерят начини..винаги има начини, най-малко със сигурно от толкова много мами тук, все някой може да ти даде идея и да помогне с нещо, което не им трябва. Всичко ще се нареди, вярвай и бъди щастлива..преживяваме чудо и ще има и чудеса да се отгледа. Свидетел съм със моята приятелка, толкова притеснение и толкова помощ дойде. Много Прегръдки и дерзай!!!! newsm10  friendship Hug Hug

Миличка чак ме разплака толкова хубаво ми стана и ме успокои вдъхна ми надежда благодаря ти за съветите  Hug и на всички други мами благодаря ви   bouquet Hug

# 223
rosalinda 86 писах ти на лични Peace

# 224

Миличка чак ме разплака толкова хубаво ми стана и ме успокои вдъхна ми надежда благодаря ти за съветите  Hug и на всички други мами благодаря ви   bouquet Hug

и аз се разчуствах от милите думи, че то и моето положение е такова

Общи условия

Активация на акаунт