Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 158
  • 692
  •   1
Отговори
# 435
  • София
yara, престраших се, пък дай боже всичко на е наред  Praynig
А за повръщането аз знам, че така организмът се очиства от токсините, за да му е по-комфортна средата на растящия бебчо. Но не знам какво би помогнало за облекчаване.

mella,

а защо не искаш да те добавим на 1-ва страница??

# 436
  • До морето :)
Пишете ми на лични данните си за първата страница. Термин и град.

Много нов попълнения! Добре дошли!  Hug

# 437
асе20 и аз живея в Пловдив,най-сетне една пловдивчанка в темата Simple Smile

гледам сега отчета на доктора-13 г.с. тоя направо ме изуми...

# 438
асе20 и аз живея в Пловдив,най-сетне една пловдивчанка в темата Simple Smile

гледам сега отчета на доктора-13 г.с. тоя направо ме изуми...
радвам се-дано станем повече и да организираме срещи Wink

# 439
  • Тук
Алекс, имам много познати из темите и предпочитам да си стоя анонимно. Но за фейсбук групата бих се включила по-късно.

# 440
Здравейте!
Добре дошли на новите момичетата!
Браво за прегледите на тези, които са ходили!
Аз днес си взех направление от личната лекарка и сега започва чуденето, кой акушер - гинеколог да избера.

Лека вечер!

# 441
ася...като гледам и децата са ни на една възраст почти,моя син другия месец прави 5....дано стане повече-да Grinning

# 442
Kameliya как 13 г.с ? Казваш, че последния цикъл е бил на 03,07  Thinking това значи, че влизаш в четвърти месец Grinning

# 443
Записвам се и аз.
Преди няколко дни си направих ранен тест и имах бледа втоара черта. Днес направих още един тест и вече се вижда доста по добре. По стандартните изчисления терминът ми ще е 22 април. Днес говорих с гинеколога си, но според него все още е много рано за преглед. Е, все пак утре съм на преглед при него, понеже имам бяло течение и той каза, че иска да му пусне една проба. Притеснява ме, че на морето изкарах един еднодневен вирус и пих парацетамол и аналгин. Доки каза, че парацетамолът не представлява проблем, но аналгинът можел да доведе до проблеми  Confused Малко ми е скофтено и не мога да се зарадвам истински....

Иначе нито ми става лошо, нито ми се яде нещо, само малко ме мързи, ма не съм сигурна, че е от бременността Mr. Green

# 444
karityyy не се е похвалила още.... Надявам се всичко да е наред и  от добрите новини и еуфорията да не е имала време да ни се похвали. Моето ехо е утре в 11ч. и ми е притеснено....

# 445
и на мен 13та ми е непонятно как може,но и в документа така написал....

Алвелина-добре дошла:)

# 446
  • Варна
Помощ, май ме хваща цистита SadАз имам хроничен и забравих да спомена на АГто вчера.

Днес ми беше много зле на работа, повръщах и сигурно съм се обезводнила. А и този утрогестан вагинално имам чувството, че ми дразни и той.

Имам Уринал Акут вкъщи, пише, че е ок за бременни, но не смея да го пия. Опитвам се да се наливам с топли течности, но ми става все по-зле и ми се гади. Какво да правя?

# 447
Аз изкарах цистит, хвана ме няколко дни преди да разбера със сигурност,че съм бременна. Тогава ходих на гинеколог ,защото имах усложнения след пункцията (правих инвитро) И понеже целия корем ме болеше не се бях усетила,че и цистита ме е хванал. Гинеколога ми изписа антибитотик и каза,че защото имам бактерии в урината трябва да го пия и понеже беше рано все още не беше вредно за плода. Аз после развих алергична реакция от тоя антибиотик и в спешното ми го смениха с друг. Със сигурност при първа възможност отиди на лекар. Аз утре мисля да питам дали мога да пия червена боровинка профилактично,защото много помага. Има и сашета с червена боровинка,които се пият като чай, тях съм ги пила също като ме хване. И аз си слагам утрогестан , той може да ти дразни червата. Няма ли дежурен кабинет,където можеш да се обадиш?

# 448
Мога ли да се причисля към вашата групичка за Април 2013? Днес ми беше първият преглед и разбрах, че съм 5 г.с. и 3 дни Simple Smile 

# 449
Мога ли да се причисля към вашата групичка за Април 2013? Днес ми беше първият преглед и разбрах, че съм 5 г.с. и 3 дни Simple Smile 
Здравей, Гали! Пожелавам ти лека и безпоблемна бременност и здраво бебче на финала.

Общи условия

Активация на акаунт