Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 191
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
всичко с времето си..на мен до сега не ми се гадеше,но май от днес започна...предните седмици усещах тежест в корема-сега не.Гърдите ме болят да...

# 481
  • До морето :)
Понякога ви завиждам за тези симптоми, защото искам тотално да спра цигарите. Сега 1 цигара я пуша на 5 пъти, ама не ми харесва така  ooooh! Аз освен леко гадене, отпадналост и умора, друго нямам засега... Иначе за тежест в корема, само като легна по корем, все едно съм преяла.

# 482
Лече, аз също тайно се надявах, че като забременея някак автоматично ще почне да ми се драйфа от цигарите, и няма да искам да ги пуша. Ама не, първите дни след двете чертички си ми се пушеше яко. И понеже ми стана адски гузно, че съм такава слабачка слабохарактерна, просто си казах "НЕ!" и така. Днес ми е 8-ми ден.

Давай с воля, не го чакай автоматично да стане  Hug

Кураж!

# 483
Аз нямам признаци също, ( тоест май нямах  Laughing) боцкат ме отново гърдите и имам от време на време състояние близко до гадене.

# 484
  • До морето :)
Лече, аз също тайно се надявах, че като забременея някак автоматично ще почне да ми се драйфа от цигарите, и няма да искам да ги пуша. Ама не, първите дни след двете чертички си ми се пушеше яко. И понеже ми стана адски гузно, че съм такава слабачка слабохарактерна, просто си казах "НЕ!" и така. Днес ми е 8-ми ден.

Давай с воля, не го чакай автоматично да стане  Hug

Кураж!

Първия път стана автоматично, сега пак се надявам на това.  Laughing

Успех на всички, които днес ще видят сакче или сърчице!

# 485
Ох, късметлийка. Дано се повтори тогава Simple Smile

# 486
Благодаря ви за отговорите, момичета. Така съм малко по-спокойна...

# 487
maminka23.Както пламена1212 ти е писала имаш право да смениш гинеколога по ЗК!!! Ако си платила прегледа,с това направление можеш да идеш при които искаш избран от теб гинеколог!!!Моя съвет е ако си попаднала в ситуация в която ти се е наложило да я приемеш за наблюдаваш лекър обади се на личната да ти даде ново направление за преизбор НЯМАТ право да ти отказват такова.И на мен ми беше издала направо за проследяване,но не съм имала ядове да ми издаде ново!Сменях 3 пъти гинеколога без проблем!Аз бях от късметлийките които ги гледат на ехо всеки преглед!    За проблема с цистита може да се пие Уринал.Както и да се приема червена боровинка!!!

# 488
  • София
Нещо от както бях на преглед започна да ми става лошо всеки ден. Направо едвам издържам. Хапвам често, но пак ми е лошо и ми се повдига....едвам се сдържам да не повърна. Не мога да спя следобяд, а така ми се доспива, че направо незнам. Вечер по рано от 12:30 - 1 ч. не заспивам, но сутрин като по часовник в 8:00 ч. съм се събудила и вече към 9:30 - 10 ч. започва да ми прилошава страшно много и така съм през почти целия ден.

# 489
Ох, добре, че имаме мами с опит при нас Simple Smile Благодаря ви   Hug

Относно направлението - аз първия път отидох на частно в болницата и до третия месец мисля да е така. Дай Боже, всичко да е наред, после ще си взема направление за проследяване Simple Smile

Искам да ви попитам имате ли бяло течение? Аз доколкото знам е нормално, но ми е интересно колко от вас имат този дискомфорт.
И аз имам, вчера се чух с доктора по телефона и той каза, че не е ок да имам. Записа ме днес за проба, за да види дали има нужда от някакво лечение.

# 490
Здравейте момичета! Сега се връщам от преглед. Видяхме нашето грахче с тупкащо сърчице.   Hug  Толкова съм щастлива  .....
За червената боровинка ми каза докторката,че мога да си пия профилактично за цистита.

# 491
 Такаааа  Grinning върнах се току що от прегледа и веднага идвам да докладвам.
С бебчо всичко е наред, чухме сърдечен пулс, имам си и снимчица.
Обаче нещо върви по напред с 1-2 седмици  Thinking т.е не съм в 7 г.с а около 8-9 г.с  Grinning незнам дали е възможно да съм имала много ранна овулация и така да съм забременяла.
Както и да е...след като всичко е ОК няма значение останалото  Hug

# 492
  • София
Здравейте момичета! Сега се връщам от преглед. Видяхме нашето грахче с тупкащо сърчице.   Hug  Толкова съм щастлива  .....
За червената боровинка ми каза докторката,че мога да си пия профилактично за цистита.
Такаааа  Grinning върнах се току що от прегледа и веднага идвам да докладвам.
С бебчо всичко е наред, чухме сърдечен пулс, имам си и снимчица.
Обаче нещо върви по напред с 1-2 седмици  Thinking т.е не съм в 7 г.с а около 8-9 г.с  Grinning незнам дали е възможно да съм имала много ранна овулация и така да съм забременяла.
Както и да е...след като всичко е ОК няма значение останалото  Hug

Момичета, чудесно е че сте  чули сърчицата, това е първата хубава емоция през бременноста и аз нямам търпение, но ще трябва да почакам поне 2 седмици   Hug

# 493
Възможно е да си забременяла по-рано, кой знае. Аз знам с точност кога,защото правих инвитро. Значи хоппа и 8-9седмица си, ми много хубаво!  Simple Smile При мен не се чуха сърдечните тонове, само се видя ритмично трепкане, но аз съм в 6та седмица. За симптомите , на мен не ми е лошо и даже се притеснявах от това. Докторката каза,че някой жени изобщо не повръщат, демек да се радвам. И аз съм доволна,че не повръщам защото като почна да повръщам ми пада кръвното и припадам .... абе цирк.  Simple Smile

# 494
  • Варна
Честито за сърчицата  bouquet

Благодаря за инфото Денис, ще се пият явно:)

Да споделя, че и аз май нямам симптоми, освен леко придърпване в областта на корема и лека тежест. Вчерашното фиаско предполагам, че е било заради едно кюфте на скара, което ядох на обяд. Ужасни болки, повръщане, обезводняване, виене на свят, цистита заради обезводняването  ooooh!

Ама сама съм си виновна... за урок ще ми е - никакво мляно месо по заведенията!

Днес си останах вкъщи и съм светлини години по-добре, още сутринта нямаше помен и от цистита, заради водата с лимон която се събуждах да пия през час и заради Уринала. Още обаче карам на препечени филийки и обикновени бисквити.

Praynig Дано повръщането ми се размине, че с моята работа постоянно на път и в кола, не знам как ще бъда

lastname Явно това с избързването в растежа е нормално и аз съм едва в средата на 4та седмица, а доки каза, че отиваме по размери към 6г.с

Общи условия

Активация на акаунт