Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 133
  • 692
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на първите априлки 2013!
Пожелавам по малко киселини и гадене само приятни мигове.
Лека бременност от мен!

# 76
Lastname честита радост  bouquetПожелавам ти спокоина,лека и безпроблемна бременност!Най-хубавите моменти тепърва  предстоят!Повечето(да не кажа всички)сме ходили и на частни прегледи.За наше успокоение,за да отговарят на нестихващите ни въпроси и за да се радваме на малкото съкровище!   mamence1 няма проблем да се боядисваш,но ако се притесняваш има натурални бои или къни!По съвет на фризьр аз първите месеци се боядисвах с къна.Не ти го е препоръчала,наи-вероятнозащото не се знае достатъчно за влиянието на химикалит, които се използват за оцветяване на косата през бременноста!Поне на мен така ми бе обяснено като питах каква е причината!!

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 13:35 от Selvina_25

# 77
За боядисването аз бях попитала доктора и той направо ми се изсмя Grinning каза ,че не пречело изобщо и това били бабини девитини.Друго е че заради хормоните не винаги хваща(това от опит)  bouquet

# 78
За боядисването аз бях попитала доктора и той направо ми се изсмя Grinning каза ,че не пречело изобщо и това били бабини девитини.Друго е че заради хормоните не винаги хваща(това от опит)  bouquet
Laughingи на мен ми се изсмяха Winkно поне ми отговори защо е толкова разпространена версията,за вредата при боядисване!

# 79
Аз вчера се боядисах и си хвана много добре. Но като цяло и на мен не ми се иска да рискувам по време на бременността, освен ако не намеря продукт, който да е безобиден (ако има въобще такова животно). Но пък и не можем да се оставим съвсем да побелеем до тогава  Grinning

# 80
на 2 пъти съм си правила руси кичури, докато бях бременна и хващаха по-бързо от обикновенно и ставаха по-хубавки

# 81
Добре дошли бъдещи мамчета, желая ви лека бременност, тези 9 месеца минават като миг, наслаждавайте им се

# 82
Доста ни е малка тайфата още..
 Simple Smile
Аз съм екстра.. нито ми е лошо нито нищо

# 83
 Вярно ни е малка тайфата, но скоро ще се съберем още доста..........усещам го  Laughing.
Аз днес бях на лекар и видяхме сакчето....но само това засега-много е рано все още.
Доктора каза термин 31,03,2013 и май ще трябва да се местя в съседната темичка, но аз си мисля че ще е през април та ще поостана  Hug

# 84
Доста ни е малка тайфата още..
 Simple Smile
Аз съм екстра.. нито ми е лошо нито нищо

Ще се увеличите Wink Моят последен МЦ беше на 28.06.2011 и термина ми беше за 03.04.2012, така че те бъдещите мами още не са разбрали, че са бременни Peace

# 85
Мерси за отговора на моите питанки на всички и на новите поздрави и се присъединявам към поздравите за 2те нови мами, като мен..И аз се чудя за боядисването, но лекарката ми каза, ако не се втрива много в корените няма проблем, но пак ме посъветва да изчакам 1 месец. Вече нямам търпение до втория ми преглед на 22ри - може би ще чуем сърчицето живот и здраве. От няколко дни ми спряха гаденията и въртележките и се чувствам сравнително добре Simple Smile и ми се яде палачинка с нутела хаха.. Joy Бяхме с любимия на разходка в парк и видях едно семейство на пикник и имаха нутела и само за нутела мисля, мъжът ми се шегува и вика, дали наистина се яде нутела на бебо или на теб Joy така и не си купих още и замествам с  по-малко калорично сладолед, но май ми е прекалено рано за такива глезотийки, иначе е хубаво да те глезят..да видим, като порасне коремчо Wink в кой месец започват тези желания за определена храна, макар че при всеки е индивидуално и съм чувала, че на някои не им се е яло нищо. Хубави моменти на всички!

# 86
При мен първия път така и не почна това да ми се прияде нещо, та си мисля че е пълна лиготия  Crazy
Не че има лошо..

# 87
 При мен първата бременност ми се прияждаше всичко  Simple Smile но сега хич, дори любимите ми неща не ми се хапват, искам само супа и салатка  Grinning

# 88
Момичета на мен днес ми беше пункцията!!! Само 5 яйцеклетки , но се надявам една от тях да е моето априлче Wink Благодаря ви още веднъж за стиснатите палци и подкрепата!!!

# 89
Момичета на мен днес ми беше пункцията!!! Само 5 яйцеклетки , но се надявам една от тях да е моето априлче Wink Благодаря ви още веднъж за стиснатите палци и подкрепата!!!
Hug успех ще те чакаме в нашите редици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт