Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 126
  • 692
  •   1
Отговори
# 90
ванеса  fertilization успех! само положителни мисли! Simple Smile всичко ще е наред
една много добра моя приятелка й беше трансфера тези дни, та ще стискам палци и за двете ви! и ще ви чакаме да се похвалите Wink  Hug

# 91
  • Варна
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! Много щастие желая на настоящите майки с техните бебчета, а на бъдещите - здраве, спокойствие и търпение Simple Smile
Аз за пръв път се престрашавам да пиша, през Октомври 2011 имахме един несполучлив опит...но сега знам, че всичко ще е наред!
Вчера ходих на гинеколог-потвърди бременността Simple Smile и каза, че всичко е наред. Но общо взето това е, след две седмици - повече Simple Smile и дай боже да чуем сърчице тогава Simple Smile По мои изчисления термина ми е 02.04.2012г. Simple Smile ! Изписа ми Утрогестан и Но Шпа, за всеки случай.
За симптоми...бих казала, че не чувствам кой знае какво, често уруниране можеби, сънливост и съвсем леко набъбване на гърдите (те са ми просто символични и можеби е нормално да не забелязвам кой знае какво Simple Smile.
Успех на всички!

# 92
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! Много щастие желая на настоящите майки с техните бебчета, а на бъдещите - здраве, спокойствие и търпение Simple Smile
Аз за пръв път се престрашавам да пиша, през Октомври 2011 имахме един несполучлив опит...но сега знам, че всичко ще е наред!
Вчера ходих на гинеколог-потвърди бременността Simple Smile и каза, че всичко е наред. Но общо взето това е, след две седмици - повече Simple Smile и дай боже да чуем сърчице тогава Simple Smile По мои изчисления термина ми е 02.04.2012г. Simple Smile ! Изписа ми Утрогестан и Но Шпа, за всеки случай.
За симптоми...бих казала, че не чувствам кой знае какво, често уруниране можеби, сънливост и съвсем леко набъбване на гърдите (те са ми просто символични и можеби е нормално да не забелязвам кой знае какво Simple Smile.
Успех на всички!

Стиснати палчета от мен за лека и безпроблемна бременност !  Praynig

# 93
Привет мамчета Grinning!Nadeto добре дошла при Априлки 2013!Честита радост!Бъди жива здрава,спокоина и само  положителни емоци Hug.Желая ти тези месеци да минат безпроблемно и през април да гушкаш пухкаво и здраво бебче newsm30!!!

# 94
Nadeto добре дошла! Честито и от мен  Hug лека и безпроблемна бременност с пухкав и сладък финал.

# 95
Ванеса, миналата година юли месец беше моето инвитро - първо. Извадиха ми само 2 яйцеклетки, само една се оплоди, а сега моят син Андрей жив и здрав, априлско бебе, ритка, гука и се смее. Така, че само вярвай и всичко ще е наред. Не е важно количеството а твоята увереност, че ще стане.

# 96
Ванеса, миналата година юли месец беше моето инвитро - първо. Извадиха ми само 2 яйцеклетки, само една се оплоди, а сега моят син Андрей жив и здрав, априлско бебе, ритка, гука и се смее. Така, че само вярвай и всичко ще е наред. Не е важно количеството а твоята увереност, че ще стане.

Благодаря ти мила. Уверена съм, че ще стане. Ние сме с много сериозен мъжки фактор и имаме само 3 оплодени. Надявам се ембриолога да  има лека ръка и да е избрал най- здравите и качествени  сперматозоиди. Утре ми е трансфера, а в средата  на август ще се запиша официално в априлската темичка Wink Още веднъж ви благодаря на всички, за подкрепата, разбирането и стиснатите палци. Wink
Редовно ви следя  и опознавам мамите с които ще бременея и аз. Целувки и хубав ден на всички ви.  Hug

# 97
Привет и от мен!  Simple Smile

Тази нощ разбрах, че съм бременна!  Simple Smile Много съм щастлива!

Мисля след около две седмици да отида на лекар, вече нямам търпение, ха-ха!

Късмет на всички ни!

# 98
Laleta   bouquet честити две чертички!Много спокоина и лека бременност ти желая.Тези 9 месеца минават много бързо радвай им се и  почивай  повечко!Мамчета когато се появи в дома ви дете изчезват реда,тишината,спокоиствието и идва Щастието:).Няма нищо по красиво от малкото човече.Пожелавам на всички живи и здраво бебчета на финала Hug      vanessssa newsm17 стискам палци всичко да мине добре и скоро да ни споделиш добри новини HugЦелувки от нас с малчо  Heart Eyes!

# 99
Цоп, пляс. И аз при вас.
Още нямам закъснение, та реално е рано, но не издържах. Имам куп положителни тестчета /направих 6 за няма и 10 мин./, доста симптоми и цял месец пиех разни хормони за подпомагане на събитието. Разбрах преди няма и час. Сега само се надявам да го задържа и всичко да е наред, но този път вярвам, че няма да има фалове. Все още съм едва в 4-та седмица и сега трябва само да имам търпение и да чакам. Планирам да посетя лекар чак в края на август, за да е всичко на 100%.

# 100
Laleta, Azaf  Hug честито и добре дошли при нас. Повечко спокойствие и почивка и всичко ще бъде наред.
Аз днес ще ходя до доки да си взема изследванията и после ще докладвам. Лек ден от мен.  bouquet

# 101
  • Варна
Поздрави на новите попълнения! Успех от мен!

Някой може ли да се похвали с постоянно подут корем (в средата на 6-та седмица съм), нямам проблеми с ходенето до тоалетна, не се тъпча, а се чувствам все едно ще литна?  newsm78
Иначе все още не ми се гади (може би ми става малко лошо преди обяд, но то ще да е от Утрогестана ).

Hug

# 102
Здравейте  и от мен  Hug от има няма 5 дни се прибрах от лекарския кабинет със заветното "Честито"април живот и здраве всичко да е наред ще станеш мама . От тогава честно казано не знам на кои свят се намирам, няма по радостен човек от мен на света  и много ще бъда щастлива да споделям тази радост със вас. Успех на всички бъдещи мамчета като мен и нека всичко да мине наред и април да си честитим най- голямата радост за една жена  Simple Smile  bouquet

# 103
PaPiI добре дошла, Nadeto и на мен ми е постоянно подут корема, все едно съм преяла, а честно казано почти не мога да ям, дори хапвам съвсем малко но по на честичко и съм все така  Sad.
Днес си взех изследванията и всичко е наред, само дето имам някакви бактерии във влагалищния секрет та лекаря ми предписа промивки със смрадлика и тантум роза  Thinking ....е такова нещо не бях правила досега и се надявам, че няма да навреди.

# 104
Здравей те момичета, Hug
И аз видях двете чертички, дори днес бях на преглед. С мъжо видяхме нашата малка точица, а док ни успокои, че всичко е наред и е там където и е мястото. Със страх се престрашавам да се запиша при вас. Миналата година бях в мартенската група, но с лош финал. Сега много се надявам всичко да мине по най-добрия начин и през април да гушна моето живо и здраво бебче. Praynig
Да пожелая на всички бъдещи майчета една лека бременност, с най-прекрасния и пухкав финал на пролет.   ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт