Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 152
  • 692
  •   1
Отговори
# 105
Честито на новите мами!Лека и спокоина и безпроблемна бременност!PoЗиТо Hug Hug HugВсичко ще бъде наред!От сърце ти желая да се радваш на здраво пухкаво и ревливо априлче.В АГО бях в стая с жена преживяла същото,а сега се радва на красива малка принцеса!Увереност и много кураж че всичко този път ще бъде наред Hug

# 106
Честито и от мен на новите попълнения  bouquet  bouquet  bouquet
Това за надутият корем е нормално - и аз съм така от самото начало, а е вече 7 г.седмици Simple Smile
Иначе и аз, както някой спомена не ми се яде много, даже и отслабнах, с изкл. на корема само. За моя учуда не ми се яде сладко много ( иначе съм маниак на сладкото) но повече ми се хапва месце. Е не мога да не призная, че си купих нутелка Crazy и си хапвам това е единственото сладко. Embarassed Laughing
Имала ли е някоя от вас или в момента проблем с емоциите? Имам чувството, че съм като увеселително влакче..последните дни ми е нещо тъжно и ми се плаче..знам че е от хормоните, но пак защо да ми се плаче..все пак е най-щастливата новина...и се карам с любимият за глупости smile3516..много мъчно и ме бие на рев. newsm45.а бебо трябва да е спокойничко....Някакви съвети? Благодаря ви. Така завиждам за тези, които сте имали видеозон вече..аз където живея не ти правят до 10 -12 седмица и броя дните до 22-ри авг. да чуя сърчицето и да видя нещо и да се успокоя. newsm17 Имам среща с личен лекар на 14-ти, дамо нещо ме прегледа тогава..Общо взето да се молиш да те преглеждат. Успех на всички и само радостни емоции и Бог да ни пази и малките Боровинки ( 6-7 седмица бебчето е във форма на боровинка, това четох снощи Simple Smile  Усмивки!

# 107
Аз не знам дали не си въобразявам, понеже при мен е рано, но точно от 2 дни ми се гади постоянно, гърдите ми ще се пръснат, а от днес коремът ми е надут като балон. Имам някакви странни усещания в него - притреперване,тежест, все едно съм глътнала камък или имам тежък запек /нямам реално подобен проблем/  Embarassed.
Грам не ми се яде. Днес и вода не ми се пие - от нея също ми се гади.
Снощи и аз ревах цяла нощ, но беше от емоцията - тогава разбрах какво предстои и също първо се скарах с половинката, после ревах цяла нощ, а сутринта тичах в тоалетната, понеже ми се пригади, но нищо не се случи. По друг начин си представях емоциите, но и с девойките беше така - започна с гадене, повръщане и  подобни неща, което ме обнадеждава, че всичко е наред /при несполучливите опити нямах изобщо симптоми/.
Сега изпитвам ужас от предстоящите жеги и се надявам да не припадна, че и това съм го правила с момичетата. А не ми се иска още да казвам на колегите - поне след 12 г.с., когато се убедя, че се е захванало добре /и то само на някой, заради което моля четящите ми тук колежки да си трайкат  Heart Eyes/.
Реално, аз съм още в 4 г.с. и определено ме е страх да оповестявам събитието в реалния живот.
Най-много ме е страх от предстоящото ходене на море след 2 седмици - пътуването, жегата, лудницата, а и ще сме със семействата на зълвите ми, но пък обещах на децата и категорично не искам още да използвам бременността за предтекст пред тях. Rolling Eyes

# 108
Здравейте и от мен! Успешни, спокойни и много щастливи месеци на бъдещите мами  Simple Smile Simple Smile
И аз се включвам в тази групичка....дай боже в началото на април догодина да се гушнали бебоците Grinning
На мен ми е за първи път, но е чакано отдавна, разбрах още преди да ми закъснее мц. Даже понеже не вярвах много на тестовете с бледи втори черти, си пуснах сама кръвен тест. Другия петък съм при моята гинеколожка, надявам се вече да се вижда и да има пулс.  Praynig
Искам да питам другите мами дали е нормално това, че ме боли ниско долу като при цикъл почти всеки ден по часове., корема ми е подут. Гърдите са ми напрегнати и леко болезнени почти след овулацията и до днец (аз и така заподозрях че май не се задава цикъл а нещо друго Grinning), но това мисля е нормално и не ми пречи.
Общо взеето засега съм в много тиха радост, и се опитвам да съм спокойна и щастлива, защото знам,че е много важно това и как се чустваме сега и до края на третия месец. smile3503

# 109
Привет бъдещи мами!Mahatma честити две чертички!Лека и много спокоина бременност!Чувството като пред менструален цикъл -подут стомах,напрегнати гърди,сънливост, смяна на настроенията Grinning чувстото че всеки момент ще върнеш  хапнатото е съвсем нормално!За болките в корема сподели с гинеколога си.Най-вероятно е така нареченото вгнездяване(захващане на ембриона)може дори и да получите съвсем леко кафеникаво-розово зацапване(ЛЕКО)!Не се колебаите да се обадите на гинеколага си дори и за най-малкото притеснение(споделям не за да ви стряскам а защото често се случва при захващане на ембриона)Тайфата ви ще се увеличава с всеки ден!Желая на всички Ви (тези които са видели  и на тези които им предстоят да видят двете чертички) лека,спокоина, щастлива бременност а след 9 месеца да сте горди и щастливи мами на пухкави здрави бебенца!  (Понякога ще влизам да ви хвърлям по едно око,имате стиснати палчета за всяка една !Целувки от нас с бебо!!!)

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 17:24 от Selvina_25

# 110
Благодаря ти Selvina_25  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Сега гледах едно клипче за бебето и не се сдържам да го споделя с бъдещите мами -
http://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ&feature=related

# 111
  • София
Здравейте,бъдещи Априлки 2013 и настоящи 2012! Казвам се Петя и ще бъда мама на априлче.Това ми  е втора бременност и се надявам да е успешна и лека като предишната.Имам си едно Януарче 2010,което ми къса сега нервичките,но както се казва:"Лесно мама се не става".За сега имам само 2- положителни теста,а във вторник съм на преглед да видим дали всичко е ОК.По калкулатор излиза термин 1 Април,но аз мисля че овуто ми беше една седмица по късно та не се наемам да твърдя на 100%,ще изчакам да каже док.Искам да поздравя всички видели заветните две чертички и да им пожелая лека и изпълнена с много хубави моменти бременност,а на края по едно миличко и сладичко бебоче!

# 112
Оооо Пете, казвам ти аз , че ще си бременеем заедно Wink  Hug Hug Hug

# 113
Peteto1981, Mahatma, Po3iTo  Hug добре дошли и честити две чертички, желая ви лека и безпроблемна бременност и накрая  по едно или две   babyuu.
При мен нещата не са така розови като вчера..... Sad от снощи имам едно ръждиво зацапване и направо се побърквам. Обадих се на лекаря и ми предписа Утрогестан и Но-шпа и в понеделник съм на лекар. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig целувки на всички.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 19:55 от lastname

# 114
Виждам, че започвате да се увеличавате малко по малко  Hug
lastname не се безпокой. Ако е само малко е напълно нормално около датата на цикъла да ти стане така. На мен също ми се случи в началото.

# 115
МИла РОзи всички мартенки 2012те поздравяваме - и ти пожелаваме успех с тази бременност - много се радваме за теб и се молим на Бог този път всичко да е наред Hug newsm51

# 116
zakira30 много ти благодаря, както и на цялата мартенска група. Hug Hug Hug Много гушки на всички мартенки и на малките мартенички. Вярвам, че с вашата положителна енергия този път и аз гушна моето чудо. Много мило ми стана като видях, че не сте ме забравили. Дано и тук се заформи един страхотен екип, какъвто срещнах във ваше лице. Peace

lastname,   Praynig Hug всичко ще бъде наред, а ти повече си почивай

# 117
  • Sofia, Bulgaria
Рози, много силно стиснати палци от нас!!! Ще те следим  Hug А ти бъди спокойна и ще гушкаш малко сладко априлче(те са рогати, но това да му е проблема Mr. Green). Много целувки и гушки от нас!!! Heart Eyes

# 118
  • София
Здравейте и от мен! Преди седмица си направих първият тест - положителен, след 48 часа - втори и той положителен:), след още 48 часа отидох на лекар (гинеколог), който ми каза: "още е прекалено рано за каквото и да е, ела на 20.08.". Малко тъжно ми стана... и настоях да знам дали все пак съм бременна, а той ми отговори, че "да бременна сте в матката?!" Както и да е, няма да спра да се надявам, макар че пробваме вече от 2.5 г. и нищо не се беше получавало до момента... По изчисления от интернет калкулаторите терминът ми би трябвало да е на 04.04.2013 г. ,т.к. последният ми МЦ беше на 28.06.2012 г.
Пожелавам търпение и много спокойствие на всички бъдещи мами Simple Smile и се надявам да ме приемете във вашите редици  Simple Smile

# 119
Здравейте  Simple Smile Днес видях  2те чертички . едната е доста по-бледа, но цикъла ми закъснява 1 ден и усещам болки в гърдите, а мен никога не са ме боляли. По изчисления в интернет и моето бебче трябва да е априлче - 14 април. Дано утре чертичките са по- силни и си пожелавам едно здраво и меко бебче

Общи условия

Активация на акаунт