Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 194
  • 692
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Аз също съм една от априлките 2013 с термин според калкулаторите 4 април. Чувствам се прекрасно и след 1 седмица ще ходя на лекар за да чуем сърчицето. Желая на всички момичета лека и безпроблемна бременност!

# 121
  • София
Здравейте момичета,

Присъединявам се към вас. Преди 1 час разбрах щастливата новина. По калкулатора в форума термина ще ми е на 7 април 2013 г. живи и здрави. Мисля следващата седмица да ходя на лекар да видим дали ще се види нещо и каквото е необходимо да започна да правя - освен приема на фолиева киселина.

# 122
Аз, за съжаление, ще трябва да напусна тази така хубава априлска групичка и да се редя за някоя от следващите, дай Боже. В петък ми прокърви ръждиво и на мен, и реших, че явно е често срещано явление, но все пак реших да се презастраховам и отидох на лекар( с много зор, понеже се случи да съм и на море, в непознат град, и да е събота). Лекарката беше с много поостаряла апаратура, каза че не може да види бременност, но ми изписа Утрогестан и Но шпа, и ме прати да лежа. Течението обаче през уикенда се усили, стана и червеникаво, и днес вече по бързата процедура се прибрах в града, само за да ми кажат, че бебе вече няма  Sad Казват, че даже не и спонтанен аборт, а просто е спряло да се развива (или нещо такова, бях много ошашавена). Така че утре сутрин ще ме приемат за кюретаж, ще ме изчистят надявам се без проблеми и живот и здраве след няколко месеца ще започваме наново с опитите  Grinning
Пожелавам на всички априлски мами много хубава, емоционална и спокойна бременност и да се пазите  Heart Eyes

# 123
  • София
Аз, за съжаление, ще трябва да напусна тази така хубава априлска групичка и да се редя за някоя от следващите, дай Боже. В петък ми прокърви ръждиво и на мен, и реших, че явно е често срещано явление, но все пак реших да се презастраховам и отидох на лекар( с много зор, понеже се случи да съм и на море, в непознат град, и да е събота). Лекарката беше с много поостаряла апаратура, каза че не може да види бременност, но ми изписа Утрогестан и Но шпа, и ме прати да лежа. Течението обаче през уикенда се усили, стана и червеникаво, и днес вече по бързата процедура се прибрах в града, само за да ми кажат, че бебе вече няма  Sad Казват, че даже не и спонтанен аборт, а просто е спряло да се развива (или нещо такова, бях много ошашавена). Така че утре сутрин ще ме приемат за кюретаж, ще ме изчистят надявам се без проблеми и живот и здраве след няколко месеца ще започваме наново с опитите  Grinning
Пожелавам на всички априлски мами много хубава, емоционална и спокойна бременност и да се пазите  Heart Eyes

Миличкааа, страшно много съжалявам. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак да ни пишеш и да си имаш отново детенце.

# 124

Явно е било кухо яйце. Бях чела за това, дори на една позната и се случи преди няколко месеца. Желая ти съвсем скоро да бъдеш една щастлива бременна. Стискам палци  Praynig  Съветвам те да не мислиш за това и така нещата ще се случат по-скоро от очакваното
  Hug

# 125
Колд ейс...Много съжалявам мила.. Hug Hug Hug..Пожелавам ти пълно възстановяване и да се присъединиш в тези редици скоро пак. Ако те окуражи малко - имам 2 приятелки, които преживяха същото, мъчно е, но до няколко месеца след това имаха заветните  EFP пак и в момента се радват на прекрасни дечица.. Важното е да не губиш кураж и вяра и ще стане пак това чудо!  Praynigbouquet  bouquet  bouquet

# 126
  • Варна
ColdEyes много съжалявам за това, което ти се е случило. Аз изпитах същото Октомври миналата година (слава богу не се заложи куртаж, само антибиотик пих). Хубаво е, че гледаш напред. Мисли за това, като за просто няколко месеца забавяне до заветната цел! Не е било писано да стане сега, следващия път ще е твоето бебче и ще остане до края, за да те гушне!
Аз все още гледам втренчено като отида до тоалетна, да не прокървя (не мога да се отърся от притеснението). След една седмица съм на лекар да чуем сърчице! Броя дните, не знам с това нетърпение как ще издържа 9 месеца! Simple Smile
Успех на всички и се пазете!

# 127
  • София
Момичета,

Искате ли да си направим албум с наши снимки - да видим кой как изглежда през месеците, какви неща ще или сме започнали да купуваме на бъдещите си бебенца и т.н. ще се радвам ако сте съгласни да го направим? Пък и ако има мами от София - да се съберем и видим.

# 128
Звучи суперско! Аз още днес имам план да разгледам в интернет бебешки легла, кошарки и каквото ми хареса ще си го запиша:) Миналия месец си харесах едно много сладко легълце с люлка  Heart Eyes останаха ми очите  Grinning ама къде го гледах ...  Rolling Eyes ПО-късно може да пусна линкове тук с това, което ми е харесало, може някой друг също да си хареса нещо.
 Peace

# 129
  • София
Аз ще направя албум в един сайт и ще ви го постна след малко и на лични ще ви пратя потребителско име и парола - за да можем само ние да ги гледаме, а не всеки който иска.

# 130
 Simple Smile Супер- чакаме  Peace

# 131
Здравейте на всички...Най-накрая и аз да се зарадвам...Преди малко се върнах от лекар и съм в 6-тата седмица по изчисленията с калкулатора термина ми е 6 април....Хубав ден на всички и много положителни емоции Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 132
Добре дошла и честито

# 133
  • София
Това е линка - http://alekst.snimka.bg/?profile,albums нека всички бъдещи мамчета ми пишат на лични да им дам потребителско име и парола за да си слагаме там снимките Simple Smile И да се запознаем.

# 134
Супер, имаме си албумче.. Аз съм от срамежливите и няма да пускам първа  Laughing Чакам някой друг да се престраши

Общи условия

Активация на акаунт